Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

bad_girl

The girl you can't have
Член од
21 февруари 2007
Мислења
216
Поени од реакции
4
НЕМА ШАНСИ
никогаш не ми се случило и знам дека нема да ми се случи зошто тие две работи од секогаш сум ги издвојувала и секогаш ми е поважно пријателството кое никако не би се осмелила да го растурам заради лјубов!

Член од
12 март 2007
Мислења
140
Поени од реакции
1
Mi se ima sluceno i bese vzaemno no sepak edno glasno se dogovorivme deka ne bi uspeala takva vrska i sega pak sme najdobri drugari/prijateli

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
ми се случило и на мене да се "загледам" во добра другарка, ама од тоа не искочи ништо добро, само го изгубив нејзиното пријателство. тоа беше за памет!

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
Не, тој ми е како брат, многу го сакам на друг начин, го поштувам и се знам за него, понекогаш нормално се расправаме ама то е обично на зафрканција. Све би му кажала, и знам дека тој све ми кажвит. Се надевам дека така ќе е и понатака. Санкир немат доволно машки на светов, па баш во него да се затрескам? Ноу веј

Necrophilia

Find Prettys Womans from your city for night
Член од
13 август 2006
Мислења
7.633
Поени од реакции
140
кхм... јас не сум се заљубувал во најдобри другарки али они во мене да... хаха... до сега само два пати сум имал вакво искуство првото беше 6/7оделение.

KaPsa

The G®eat One
Член од
19 јули 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
Да ми се има случено после 7-8 месеци дружење , неразделни и милион други работи. Се фатифме ( а бевме најдобри другари ) одевме 8 месеци и врската никогаш нема да ја заборавам и секогаш ќе се сеќавам на моментите поминати со неа и цело искуство што го собрав од врската ќе ми користи понатаму во другите да не ги правам грешките што ги направив во оваа. То е а иначе за информација и сега сме другари , прајме муабет , понекогаш излегваме заедно , а раскинавме пред два месеци , ама пак се дружиме и си останавме другарчиња. :wink:

ПрИтИ_гРл

Unforgivable ♥
Член од
6 јуни 2006
Мислења
2.554
Поени од реакции
22
Не никогаш и знам дека никогаш нема да ми се случи.
Причина-едноставно другарот со кој сум споделувала се сега да се бакнувам и да го гледам како депчко! не можам!

MaRiNa`Oh

стара школа
Член од
26 март 2005
Мислења
3.484
Поени од реакции
28
KaPsa напиша:
Да ми се има случено после 7-8 месеци дружење , неразделни и милион други работи. Се фатифме ( а бевме најдобри другари ) одевме 8 месеци и врската никогаш нема да ја заборавам и секогаш ќе се сеќавам на моментите поминати со неа и цело искуство што го собрав од врската ќе ми користи понатаму во другите да не ги правам грешките што ги направив во оваа. То е а иначе за информација и сега сме другари , прајме муабет , понекогаш излегваме заедно , а раскинавме пред два месеци , ама пак се дружиме и си останавме другарчиња. :wink:
Ама не како порано, така?

pcjodamaster

:trololo:
Член од
20 мај 2006
Мислења
4.180
Поени од реакции
127
Другарките ги сметам како другарки и ништо повеќе. Врска би можела да се распадне, а другарството нема да се врати, т.е. сакајќи рогови ќе останам и без уши :)

KaPsa

The G®eat One
Член од
19 јули 2006
Мислења
127
Поени од реакции
1
MaRiNa`Oh напиша:
Ама не како порано, така?
Скоро како порано , не во се се исто , ама скоро исто како порано ... Сакам да кажам дека пак излегваме заедно , се договараме за сите работи за се , се дружиме... Стварно е така ...

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Неее какво заљубување во неа не е мој тип:toe: , а и да не никако

Член од
20 февруари 2007
Мислења
97
Поени од реакции
0
PA NE MI SE DESILO DO SEA DA SE ZALUBAM U MOJOT NAJDOBAR DRUGAR,A OD SEGA NE ZNAM,KE VIDIME:toe:

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
и тоа на два пути...изглеа не учам од грешките, а и срцево ретко кога го прашува паметот за мислење...двата пати беа жив промашај, сега сум ок, ама немам две блиски личности...за да ги заборавам морав да се оддалечам од нив, а кога еднаш ќе се оддалечиш од некој и ќе преживееш без него...јас барем немав потреба повторно да го враќам тоа што сме го имале некогаш...лоша работа е да се заљубиш во другар, алиии јас често правам лоши работи така да не сум изненадена ако и по трет пат ми се деси истата глупост...

Kajgana Shop

На врв Bottom