Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

HaRdToGeT

UnStOp@bbLe KiLLeR
Член од
18 септември 2005
Мислења
373
Поени од реакции
7
Porano imase edna slicna tema "dali postoi drugarstvo pomegu mashko i zensko" shto vo sushtina bi bilo isto, licno jas ne sum se zaljubil vo najdobra drugarka, no onie shto go storile toa i se zaljubeni treba da imaat pred vid deka taa vrska moze da trae kratko i potoa drugarstvoto da zavrshi kako i ljubovta no ima nekoi koi se fatile i bash im e fino i sehste se vo vrska/brak. Pa koj rizikuva toj dobiva:) ....... ili gubi :(

Dzings

Premium
Член од
31 март 2007
Мислења
1.804
Поени од реакции
53
DA!!! i gadno e mnogu! Go chuvam i chekam da mi porojde. I ako mislam deka e obostrano ama... Losha stvar e shto ona gi zne site moi mani, site moi bivshi devojki, site moi loshi i dobri sluchki a bre zel moj zivot. I ajde! Um ne pomaga. Si traam jas ama ne znam do koga losha stvar e shto ponavika koga sum so nea zboruvam za nekoja druga devojka ili taa za nekoj dechko arno ama vo posledno vreme nekako muabetot se vrti 'naopaku'. Pojma nemam. Aj moze ke bidne neshto deneska svashta se sluchuva niz svetov :)

Ч

Чек Он Ит

Гостин
Не, не смеам. Практично самата не дозволувам да се случи тоа. Сум се заљубила во другар подалечен, ама во најдобар не. Неможам ни да се замислам, другарот најдобар си го гледам како братче, а во брат тешко дека би можела да се заљубам и да имам каква било љубовна врска.:bhehe:

Z

ZeroStyle

Гостин
DA mi se ima sluceno i sega sum!!! da se iam zaljubeno u drugarka!! :P . i site so vikaat deka toa ne e mozno neka pocekaat malce pa moze ke im se sluci toa ali moze i ne :P,niso ne se znae u zivotot!!

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
ah za zal imam drugar koj mi ima priznaeno deka e zaljuben vo mene megjutoa shansite se nula...znaci vo princip naj cesto vo drugarski odnos megju masko i zensko mora da eden pocne oseka za drugiot poveke od prijatelstvo sepak toa e masko zenski odnos koj e sosema normalen...FALA bogu ne sum se zaljubila vo drugar a ne ni sakam...sea za sea si imam naj dobar drugar koj super mi e odnosot so nego koj gledam deka ne me gleda kako devojka so koja bi bil tuku kako sestra.i super stoi so mojot segasen partner..ama vakvite situacii se eden psoto od sto...

rich_bitch1

~DARLING~
Член од
15 март 2007
Мислења
744
Поени од реакции
5
licno se nemam zaljubeno,ali moj mn dobar drugar mi ima priznaeno deke e vljuben vo mene.se druzevme 11 god,porasnavme zaedno,sedevme vo ista klupa vo uciliste,i na kraj skroz go prekinavme drugarstvoto,so izgovor kao bozem nemozel veke da gleda kako sum so dr i bla bla.krivo st veke ne sme vo kontakt ali toj taka sakase :toe:

The Mummy

The world is not enough
Член од
3 мај 2006
Мислења
5.415
Поени од реакции
181
За среќа не сум се заљубил во другарка воопшто.Имало привлечност ама не до толку за да би ризикувал другарство.

Ред хот!

***candy girl***
Член од
6 март 2007
Мислења
593
Поени од реакции
12
Ми се има случено,да и тоа кога бев втора година средно.Не знам како дојде до тоа,но,едноставно знаев дека не смеам да го сакам,за да не се растури пријателството.Продолживме да се дружиме и фала богу тоа трае до ден денес,но јас го потиснав тоа чувство тогаш и едноставно исчезна и сега го гледам само како најдобар другар.
..........:pipi:...........:eek:jea:...........:pipi:...........

Член од
24 април 2007
Мислења
251
Поени од реакции
2
па не сум се заљубил но гледам дека поцнав да чувствувам нешто за неа ама уште не сум сигурен како ке реагираа таа и не му велам ништо

ВМРО

Loved By Few, Hated By Many, Respected By All
Член од
12 септември 2005
Мислења
1.863
Поени од реакции
26
Da...duri si se onadivme na drugarska baza :) t.e. se onaduevme podolgo vreme

Рунчев

Esi mi dobaaar
Член од
29 мај 2007
Мислења
1.263
Поени од реакции
190
ДА ама не испадна ништо :( инаку после овоа и пријателството ни се распадна :tapp:

k3x

I Laugh In The Face Of Danger
Член од
11 јуни 2007
Мислења
180
Поени од реакции
1
NIKAD ne bi so najdobra drugarka - drugarstvoto e zauvek, vrskata ne :salut:

Член од
12 ноември 2005
Мислења
396
Поени од реакции
8
Uhhh ... tesko prasanje, pa ne znam so edna drugarka si go imame muabetot epten, jas nemam nekoi custva, no karakterno mi odgovara, simpaticna e, koga taa bi imala interes ne bi se mislel mnogu, no da bidam zaljuben , mi se nema sluceno.... onaka simpatii mozebi...

Kajgana Shop

На врв Bottom