Сте се заљубиле ли некогаш во најдобриот/ата другар/ка?

Eko1

Форум Џедај
Член од
20 мај 2005
Мислења
1.579
Поени од реакции
29
Не. Од проста причина што си имам одредени невидливи граници... т.е. од друга гледна точка ги гледам пријателките а од друга некоја што ете евентуално нешто ми се допаднала и тнт... :toe:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
The`bItCh напиша:
Зошто? Дај ни некое логично образложение..
Затоа што имам многу строги принципи кога се работи за другарство и не планирам да ги прекршам. Моите најдобри другари мене ми се како браќа. Не можам да ги гледам како ништо повеќе од тоа. Љубов и другарство- не мешам.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.775
Поени од реакции
5.100
Vo najdobrata drugarka , ne beshe neshto zaljubuvanje , ali povishe sakav da ja onadam

Член од
28 април 2006
Мислења
326
Поени од реакции
3
da od klas drugari bevme ona dobri drugari i non stop bevme zedno u skolo se guskavme se onadevem i dr.. i taka pocnavme so tek na vreme da se sakame i se faitvme ali ne traese dolgo za zal

Mickey_k

Прохујао са вихором...
Член од
8 август 2006
Мислења
130
Поени од реакции
4
Да, само си остана во мене и ми помина... и ден денес сме многу добри другари!

Ann.

Queen of Nature
Член од
27 април 2006
Мислења
504
Поени од реакции
50
Да ми се има случено да се заљубам во најдобриот другар.Се знаевме од мали нозе...неразделни бевме,тој знаеше се за мене и обратно...двајцата се заљубивме...Одевме некое време и супер ни беше ама тој мораше да оди да учи во Америка.Сега нон стоп се слушаме и тоа е тоа:)

CuCeNcE

perfectly imperfect
Член од
19 јуни 2006
Мислења
1.878
Поени од реакции
7
Се немам така заљубено али една моја другарка така се заљуби у својот најдобар другар и по некое време се фати со него али не им успеа врската, после кратко време раскинаа а што е најбитно си го расипаа другарството што го имаа пред тоа

Член од
14 август 2006
Мислења
8
Поени од реакции
0
jas da ama posle toa sfativ deka ona nikogas ne sakala da mi bide drugarka i deka celo toa drugarstvo bilo so cel da me kjari hehe

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
Не. Не би го ризикувал другарството (ако е најдобро)...

Sweet Barbie

I love U All....
Член од
29 мај 2006
Мислења
157
Поени од реакции
11
Не и нема да дозволам тоа да ми се случи. Многу си ги сакам другарите и не можам да замислам да го уништам тоа другарство.

Скулгрл

Queen of the superficial::..
Член од
17 јануари 2006
Мислења
5.059
Поени од реакции
69
Не,и не планирам.Затоа и го сметам за најдобар ДРУГАР.

SteF

I love this Kich
Член од
19 март 2006
Мислења
2.183
Поени од реакции
1
Не сум имал "најдобра другарка", така да тоа второто отпага али и да би имало шанса за такво нешто превентивно би делувал т.е. да не се деси такво нешто.

Член од
30 јануари 2005
Мислења
7.397
Поени од реакции
1.308
Заљубување е голема работа. Сум засакал другарки и повеќе од што треба ама со тоа само сум сфатил дека не сум бил со нив заради другарството. Сепак ако се заљубам во добра другарка, тоа е тоа... или одиме до крај или некој ќе сече вени :)

Дивајн

блаблабла
Член од
3 април 2005
Мислења
15.748
Поени од реакции
1.855
Да само еднаш и по грешка и нече мочи опет. По грешка кажувам не дека испадна лошо, туку затоа што грешка беше тоа што мислев дека ми е другар, а всушност секој ден се повеќе се заљубував во него и паѓав на неговите удварања. Ми беше другар и додека бевме заедно и дефинитивно такво нешто нема да ми се повтори. Уствари, овој пример може и не е за оваа тема, м?
Ватевр, во нормални услови не се заљубувам во другари, дека тој што не ме привлекува, од старт го ставам во листата на другари и таму останува засекогаш.:toe:

Black Swan

With Chelsea Forever
Член од
19 јули 2006
Мислења
101
Поени од реакции
0
Been there,done that...and never gonna do it again. Почна сосема нормално и заврши катастофално. Јбг,високи очекувања.:nesum: Заврши со четри месеци незборување. А,кога почнавме да зборуваме,разговорот беше благо речено,ладен. И така јас си загубив прекрасна личност за да си задоволам некои мои хирови... Ама ајт,научена лекција!

Kajgana Shop

На врв Bottom