Стареење

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Јас се чуствувам одлично, не му се давам на годините, а и жениве не ме даваат.
Така е мајсторе, држ се! :icon_mrgr::bravobe::pijani: Ова е женска тема, тие ливадарките посебно нека му ја мислат кога ќе ги фукне менопаузата а нема никого дома на кого таа ќе му се обеси на врат да ја оправа, носи на болница итн.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.247
Поени од реакции
30.498
Не си прајте бајрам со умот, се после 25 година е постепено умирање. Можеш да вежбаш, да се храниш здраво, може на глава да се топкаш, постепено исчезнуваш. Сјајот ти исчезнува, од очите, лицето, косата.
Nad 40 godini

SmartSelect_20230301-075237_Google.jpg

Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.247
Поени од реакции
30.498
Член од
6 декември 2022
Мислења
960
Поени од реакции
1.463
Ima luge koi imaat jaka genetika i ne im treba nisto od toa.
Основи на феминистичката “логика“: доколку сценариото А коешто ја докажува нејзината феминистичка теорија има шанси да се случи макар и 0,000001%, таа теорија феминистката ја смета за докажана. :kezec::tapp::facepalm:
Тргни ги сите козметички помагала и дигитални патерици од сликата на Џесика Алба и се сомневам дека ќе имаш смелост да ја погледнеш пак.

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.247
Поени од реакции
30.498
Основи на феминистичката “логика“: доколку сценариото А коешто ја докажува нејзината феминистичка теорија има шанси да се случи макар и 0,000001%, таа теорија феминистката ја смета за докажана. :kezec::tapp::facepalm:
Тргни ги сите козметички помагала и дигитални патерици од сликата на Џесика Алба и се сомневам дека ќе имаш смелост да ја погледнеш пак.
Fileri i sminka se nesto sho se primetuva.
Cope and seethe

Ingvar

MONAD
Член од
28 март 2020
Мислења
4.099
Поени од реакции
9.529
Премалку тестостерон има кај жените за да ги држи телото подолг период, на 20 год. веќе виснати се, од друга страна ни спорт ни бутур. Има исклучок од ова, ама у принцип е вака. Генетиката кај жените не дозволува да лежат по цел ден и да ждерат. Треба добро да го потат газето секој ден, или најдобро како порано у село, работа до искичмување. Таква жена од тој период ќе претепа модерен маж у секое време. Има лек и ако не им е физичка работата, а тоа е теретана ама пак, треба мотивација. А таа мотивација ја ствара тестостеронот, ма да јас сум убеден дека може со голем труд да се одржуваат. На жените у овој дел им е многу потешко, плус породување и т.н. Од друга страна жените се многу повредни од мажите, така да има некој баланс у прилог на ова. Да не се ноктите и шминките многу полесно би им било :D

Член од
13 април 2021
Мислења
3.444
Поени од реакции
11.317
Премалку тестостерон има кај жените за да ги држи телото подолг период, на 20 год. веќе виснати се, од друга страна ни спорт ни бутур. Има исклучок од ова, ама у принцип е вака. Генетиката кај жените не дозволува да лежат по цел ден и да ждерат. Треба добро да го потат газето секој ден, или најдобро како порано у село, работа до искичмување. Таква жена од тој период ќе претепа модерен маж у секое време. Има лек и ако не им е физичка работата, а тоа е теретана ама пак, треба мотивација. А таа мотивација ја ствара тестостеронот, ма да јас сум убеден дека може со голем труд да се одржуваат. На жените у овој дел им е многу потешко, плус породување и т.н. Од друга страна жените се многу повредни од мажите, така да има некој баланс у прилог на ова. Да не се ноктите и шминките многу полесно би им било :D
Леле колку сте самобендисани :eek:
Старееме побрзо, а живееме подолго од мажите. :D

Член од
13 април 2021
Мислења
3.444
Поени од реакции
11.317
Ништо не напишав за мажите, уствари ние сме бетер :D
Ако сакаш може да зборуваме и за нас.
Нема што да се зборува за вас :D
И тестостеронот на кој се повикуваш опаѓа со текот на годините. Само кај жените тоа е малку подраматично.

СИТЕ СТАРЕЕМЕ, и тоа зависи од многу фактори. Генетика, исхрана, начин на живот, стрес, итн.

Член од
28 август 2013
Мислења
4.431
Поени од реакции
13.494
Треба да трпат и пун курац лудаци кои што не знаат што со себе. +1 kudos за жените
Ама изгледа некои се палат на такви, веројатно до годините е и кај едните и кај другите.

Го напунила фб профилот со 'алфа' мажишта од типот:

Лупнал на слика бмв од немачка увезено со трипати превртен километражник.

Објавил видеа како се вози, пуштил гласно не може нам нико ништа.

А на насловна клаил 'Only god can judge me' (не знам за шо мисли да му суди, на ретардирани ваљда не им суди) . Па нешто слики со мотивациски пораки од scarface...

И после ќе речи само лудаци ми се лепат.

Kajgana Shop

На врв Bottom