- Член од
- 7 септември 2016
- Мислења
- 21.607
- Поени од реакции
- 37.558
... јас дадов од око години и тоа малата 7 години, другата едно 35 години, следната околу 45, а најстарата 75 години, но ме заитересира кои се нивните вистински години, па еве ги резултатите, да не се верува све што се пишува на Нет во вид на мемиња:
...малото девојче манекенче од Полска на детски блузи со возраст од околу 8 години.
... Carolina Banach, женската на која и се „доделени“ 20 години, точно имала тогаш 21 година кога била прогласена за Мис на Полска (2016 год).
...жената што и се „доделени“ на фотографијата 30 години, од кога е нејзината фотка тогаш 2015 год. имала цели 57 години, била член на Градско собрание во Полска и таа и' е последна фотографија пред фаталната сообраќајна несреќа.
... жената што и' „се доделени“ 40 години, е некоја прабаба со над 80 години од околината на Киев, Украина фотографирана од Andrey Bandurenko во 2013 година.
...што ми беше зборот, погодена е возраста на младите девојки во првите две слики, но погрешена возраста на следните две слики каде скоро дупло се постари!