(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
In what could become the most sensational story of this transfer deadline day, newly monied Manchester City are set to gazump their city rivals Manchester United for the signature of Dimitar Berbatov from Spurs with a British record bid in excess of £30million

Сити даваат 30.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Еве најново од SkySport поврзано со Димичот:

Mark Hughes has confirmed to Sky Sports News that Manchester City have had a bid for Tottenham striker Dimitar Berbatov accepted, and he now hopes to meet the striker to discuss a shock move to Eastlands.
Според Скај спорт, сега во моментов Дими е во Карингтон(тренинг кампот на Јунајтед) и разговараат со Ферги:helou:

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
Според Скај спорт, сега во моментов Дими е во Карингтон(тренинг кампот на Јунајтед) и разговараат со Ферги:helou:
Нема што да се разговара:pos2::pos2::pos2:...Ајде зимај го пенкалото и КРАЈ !:vozbud:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе ова што глеам што пишувате ај погледнете надвор јас го видов хунтелар со бербатов во кола поминаа на партизанска слушнав на гости ќе ми дојдат. Леееј не верувајте у се што ќе ви кажат или ќе прочитате

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе што да се прави ти земи циган од улица поврзи го со некој голем клуб ќе го направат господ.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452

pain_killer

Invictus
Член од
27 јули 2007
Мислења
4.539
Поени од реакции
2.229
ауууууу, две кила ослабев овија два дена, среќа вечерва ќе се зае, иначе ќе ме уништеја:vozbud:

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
чекајте не дишете бербатов во моментов потпишува :)

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Сега овие Скај Спорт објавија дека Сити тргнале по Виља од валенсија и Гомез од Штудгарт. И ова не е можно, не маткаат како сакаат или пак Берба веќе потпишал, чим тргнале по овие двајца:toe:

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Денеска е најинтересниот deadline day во последниве неколку години, одамна не било олку возбудливо...
Ако све се заврши како што треба со Јунајтед, сигурно ќе го добие од мене и епитетот НАЈУБАВ Deadline day! - ако не паќ ќе биде највозбудлив,ама не и најубав...
Од сабалје од 7 сатот нон-стоп само со паузи за јадење и вц...постојано слушам две радија и Reddevils radio i BBC..(сеа во 7 имат спортски вести)... нон стоп следам 5 глобални форуми...во контакт сум со колегите од шкотска и колешката од англија.... тие от таму пуштат секакви вести на групен маил....
Многу возбудливоооо ееее..........
Го сакам фудбалот....го обожавам Јунајтед......................
Прв пат во животот со интернет манјаците од бугарија не си разменвам пцовки ,туку информации....сеа не ми важно што зујале глупости...кога ке кажат дека и тие се исти пациенти за Јунајтед како мене и како сите остали.....имам и за нив респект..иако уште долго ке си докажувам со нив дали Митко е со бугарско или Македонско потекло

Најново.....- Димче и Ферги разговараат и се во обиколка на олд Трафорд..највероватно се договорени личните детали и сеа нашиве гледат некако да ги принудат от тотенхем да ја намалат цената...
Ајде уклучвејте сите радиото на ББЦ и чекаме спортските вести да почнат...хехе..........

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
одам саа на тренинг и се надевам кога ке се вратам берба ќе има потпишано:smir:

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop