Денеска е најинтересниот deadline day во последниве неколку години, одамна не било олку возбудливо...
Ако све се заврши како што треба со Јунајтед, сигурно ќе го добие од мене и епитетот НАЈУБАВ Deadline day! - ако не паќ ќе биде највозбудлив,ама не и најубав...
Од сабалје од 7 сатот нон-стоп само со паузи за јадење и вц...постојано слушам две радија и Reddevils radio i BBC..(сеа во 7 имат спортски вести)... нон стоп следам 5 глобални форуми...во контакт сум со колегите од шкотска и колешката од англија.... тие от таму пуштат секакви вести на групен маил....
Многу возбудливоооо ееее..........
Го сакам фудбалот....го обожавам Јунајтед......................
Прв пат во животот со интернет манјаците од бугарија не си разменвам пцовки ,туку информации....сеа не ми важно што зујале глупости...кога ке кажат дека и тие се исти пациенти за Јунајтед како мене и како сите остали.....имам и за нив респект..иако уште долго ке си докажувам со нив дали Митко е со бугарско или Македонско потекло
Најново.....- Димче и Ферги разговараат и се во обиколка на олд Трафорд..највероватно се договорени личните детали и сеа нашиве гледат некако да ги принудат от тотенхем да ја намалат цената...
Ајде уклучвејте сите радиото на ББЦ и чекаме спортските вести да почнат...хехе..........