(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Ddime

████████████████████
Член од
18 февруари 2007
Мислења
5.076
Поени од реакции
212
Ок, дури не излезе вест со името БЕРБАТОВ во неа во некој асален медиум не спомнувајте го веќе аман.... на гугл да напишеш бербатов ќе го даде форумов со 3245464646 резултати :pos:
п.с Реал Мадрид излегол со понуда исто така. :):)

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Овие постови ги ставате од што ви е досадно или од што?Не пишувајте секакви глупости ке ви се смее народот.Почекајте малку нека излезат некои новости на некои од поасалните страни како на пример еуроспорт,па тогаш пишувајте и зборувајте,а не сега ќе си играме фудбал менаџер и ајде ќе купуваме играчи какви сакаме и кога сакаме.:smir:

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе реал сеа сакаат да не реметат за роналдо ама нема да им успее, а можеби е само шпекулација по веснициве да се подгрее ситуација.

Овие постови ги ставате од што ви е досадно или од што?Не пишувајте секакви глупости ке ви се смее народот.Почекајте малку нека излезат некои новости на некои од поасалните страни како на пример еуроспорт,па тогаш пишувајте и зборувајте,а не сега ќе си играме фудбал менаџер и ајде ќе купуваме играчи какви сакаме и кога сакаме.:smir:
Абе чоек, а да си глеаш ти работа во твој фан клуб. Овде пишуваат сите за манчестер што се и пишуваат желби и други работи. Не ми е проблем тоа мене. Ти како што знам не си за јунајтед не се нервирај не пишуваме во фан клуб реал во наше сме си. Ај поз

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.957
Поени од реакции
23.116
абе може на крајот и двајцата да ги земаме и берба и бензема ама може и ништо да не земеме:toe:

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Абе реал сеа сакаат да не реметат за роналдо ама нема да им успее, а можеби е само шпекулација по веснициве да се подгрее ситуација.

Абе чоек, а да си глеаш ти работа во твој фан клуб. Овде пишуваат сите за манчестер што се и пишуваат желби и други работи. Не ми е проблем тоа мене. Ти како што знам не си за јунајтед не се нервирај не пишуваме во фан клуб реал во наше сме си. Ај поз

Извини царе немав намера да ве испровоцирам.Грешка од моја страна.:toe:

INVINCIBLE

MUFC
Член од
9 декември 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
434
1600: "I have just seen Klass-Jan Huntelaar at Manchester airport! City or United?"
Glover via text on 81111

Хахаха... Може еден тренинг да одржат на аердодромот.

Член од
16 јули 2007
Мислења
12.498
Поени од реакции
4.072
1600: "I have just seen Klass-Jan Huntelaar at Manchester airport! City or United?"
Glover via text on 81111

Хахаха... Може еден тренинг да одржат на аердодромот.
Ќе земам ќе се избесам веќе,полудех.:pos2::pos2::vozbud::vozbud:Е сега Бензема-Берабтов-Хунтелар еден од нив ако не потпише ...:tapp::nesvest:

Hellz Guardian

We do what we want
Член од
2 февруари 2008
Мислења
7.127
Поени од реакции
1.726
Ќе земам ќе се избесам веќе,полудех.:pos2::pos2::vozbud::vozbud:Е сега Бензема-Берабтов-Хунтелар еден од нив ако не потпише ...:tapp::nesvest:
овоа е се фејк... само за берба е официјално ако доага некој он е тој!

ZIKS

Ај за убо да е.
Член од
26 јануари 2007
Мислења
3.582
Поени од реакции
39
Како што гледам никој нема да дојде......

BoR4e

Manchester United
Член од
28 февруари 2008
Мислења
2.384
Поени од реакции
36
ке почекаме уште малко и ке видаме

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop