Не очајувај о млад човеку. Митко ке потпише само за ти да не се нервираш. Кажи ми што ке добиеш ти ако потпише?Луѓе луѓе ај стварно да направиме договор не вива вака ова. Секој втор пост некоја изјава. Ај да направиме договор. Додека не се случи трансфер некој или заврши прозорот без изјави. Веќе се прочитавме доволно е. Ај сеа да оставиме работава да се среди па после колку сакате. А сеа изјави од оваа страна од онаа од овој од оној се досадни. Ве молам да го испоштуваме ова. ПЛИИИИИС
Абе Бербо ќе потпише, уствари веќе потпишал ваљда, ама очекувам уште некој да потпише.Не очајувај о млад човеку. Митко ке потпише само за ти да не се нервираш. Кажи ми што ке добиеш ти ако потпише?
Бидна работа?Готово е.
Чекајте сега слики со дресот, јас сакам да ја земе 14ката
Бидна работа?
Абе нервира што сите пишуваме без врска ствари кај бил бербатов. Керингтон олд трафорд ваму таму и веќе е досадно. Дај нека пишат нешто дека дошол и да си бркаме после друга работа. Веќе стварно дали бербатов пушел цигари или не досадно е иритира.:smir:Не очајувај о млад човеку. Митко ке потпише само за ти да не се нервираш. Кажи ми што ке добиеш ти ако потпише?
Е ако де, на мене ми е интересно.Абе нервира што сите пишуваме без врска ствари кај бил бербатов. Керингтон олд трафорд ваму таму и веќе е досадно. Дај нека пишат нешто дека дошол и да си бркаме после друга работа. Веќе стварно дали бербатов пушел цигари или не досадно е иритира.:smir: