(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе стварно луѓе овие вести се тапа дајте нешто берабтаов конечно во јунајтед. За тоа кај биле да преговараат со ферги дали јадел денеска хамбургер или пиел сок не ми е гајле.

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
По жолт печат од Англискиот нема од мравка слон прават,сега и Агуеро го мешат а Агуеро играше за Атлетико во квалификациите за ЛШ па така не може да игра за друг клуб во ЛШ.
А Бербатов мислам дека или во Манчестер ќе оди или ќе си остане во Тотенхем ако оди во сити е глуп од коњ на магаре.

ЧЕНТО

Претседник
Член од
27 јануари 2007
Мислења
8.239
Поени од реакции
4.839
Леле више и мене почна да ме напиња ова околу Бербатов.Дај нека потпише!

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Хуанде Рамос рече: "Ако тој сака да замине, ќе го пуштиме", или грешка разбрав ?

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Луѓе луѓе ај стварно да направиме договор не вива вака ова. Секој втор пост некоја изјава. Ај да направиме договор. Додека не се случи трансфер некој или заврши прозорот без изјави. Веќе се прочитавме доволно е. Ај сеа да оставиме работава да се среди па после колку сакате. А сеа изјави од оваа страна од онаа од овој од оној се досадни. Ве молам да го испоштуваме ова. ПЛИИИИИС

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.585
Готово е.

Чекајте сега слики со дресот, јас сакам да ја земе 14ката :vozbud:

G

Gray Foxx

Гостин
Луѓе луѓе ај стварно да направиме договор не вива вака ова. Секој втор пост некоја изјава. Ај да направиме договор. Додека не се случи трансфер некој или заврши прозорот без изјави. Веќе се прочитавме доволно е. Ај сеа да оставиме работава да се среди па после колку сакате. А сеа изјави од оваа страна од онаа од овој од оној се досадни. Ве молам да го испоштуваме ова. ПЛИИИИИС
Не очајувај о млад човеку. Митко ке потпише само за ти да не се нервираш. Кажи ми што ке добиеш ти ако потпише?

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Не очајувај о млад човеку. Митко ке потпише само за ти да не се нервираш. Кажи ми што ке добиеш ти ако потпише?
Абе Бербо ќе потпише, уствари веќе потпишал ваљда, ама очекувам уште некој да потпише. :)

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Ајде за тие што не слушаат:............ДОБИВМЕ Официјална потврда од новинарот кој се јавува од Манчестер дека бербатов кога лсетал на аеродром бил пресретнат од Ферги кој го однесол во карингтон -СЕА МАЛЦЕ МИ ОЛЕСНА...барем тоа било вистина..
Воие будаливе од Сити (новиов денешен сопственик) понудил повеќе отколку Јунајтед... новинаров прогнозират дека Димичов е поблиску до Јунајтед,ама велит се до вечер немат да се знет конечно.бидејќи Тотхем се порасположени на сити да му го дат, а овај се претпоставува дека ги претпочитал Јунајтед!

ЛУЃЕ СЛУШАЈТЕ ГИ ВЕСТИВЕ:::ЈАКИ СЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ -----Скроз е овај от управата на Сити...

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Абе нервира што сите пишуваме без врска ствари кај бил бербатов. Керингтон олд трафорд ваму таму и веќе е досадно. Дај нека пишат нешто дека дошол и да си бркаме после друга работа. Веќе стварно дали бербатов пушел цигари или не досадно е иритира.:smir:

GavolRulz

hippopotomonstrosesquipedaliophobia
Член од
23 март 2008
Мислења
12.719
Поени од реакции
11.557
Абе нервира што сите пишуваме без врска ствари кај бил бербатов. Керингтон олд трафорд ваму таму и веќе е досадно. Дај нека пишат нешто дека дошол и да си бркаме после друга работа. Веќе стварно дали бербатов пушел цигари или не досадно е иритира.:smir:
Е ако де, на мене ми е интересно.
Ти ела во 00:00ч, дотогаш не ја отварај страната. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom