slikava e zakon....................hahahahahahahahahahaЕве една добра слика!!
Ej Micah e eden od najtalentiraite igraci spored mene,igracot e besprekorno fizicki spremen...Mnogu dobar vo vozdusni dueli,ni treba igrac kako nego...Ama spored mene Brown e CAR !...Mnogu mi se sviga kako igra...:helou:Manchester United are set to step up their bid to sign Micah Richards from neighbours City, with the England defender's future at Eastlands looking increasingly uncertain.
Sir Alex Ferguson thought his immediate chances of landing Richards had been scuppered when the 19-year-old agreed a new five-year deal worth in the region of Ј2.3million-a-year.
Good prospect: Micah Richards has impressed Sir Alex Ferguson
But doubts over Sven Goran Eriksson's future and a belief that City may want to cash in on their Ј20m-rated asset to fund new signings have left Richards considering his options.
Ако го земеме Ричардс или некој друг квалитетен десен бек(Дани Алвес, Лам), наредната сезона одбраната ќе ни е титаниумски цврста.
Сити не освои ништо оваа сезона, ни место во европа, а доста истрошија летото, така да добро ќе им дојде некоја фунта за Ричардс.
Spored mene,Giggs ima uzasna sezona bez nikakva forma i golot sto go postigna bese mnogu vazen no spored mene eden gol ne moze da go izvadi za cela sezona...:smir:Знајте највеќе што ме радува, што цела сезона го исмевате и го критикувате Гигс, а сега ви ги затна муцките, и да не ве чујам повеќе да зборвите така за него ?
*напишано на 30.04.08И не треба толку да се плука по Гигс, човекот има искуство и може уште да даде...
...барем да ја доврши сезонава како што доликува.
Греота е таква легенда така да ја заврши кариерата.
Многу лесно може он да биде херој како Сколс... сите што го фалат сега.
Играчи како нив се битни во тимот... да им дадат храброст, насока на младиве.