(Стара) Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Статус
Затворена за нови мислења.

СпаЈдеР

DissentiveMoron202
Член од
1 март 2006
Мислења
3.201
Поени од реакции
52
Со среќа до година да земеме титула во премиер лигава :(
И ја ги изгубив надежите

Член од
31 јануари 2007
Мислења
18.855
Поени од реакции
22.908
me razocaraa skroz mislam deka veke nemame sansi za titulata iako ima uste 12 natprevari..totalno sum razocaran od denesnata igra na site igraci neznam sto im stana ovaa bese finale natprevar .,,,

Член од
26 јануари 2007
Мислења
807
Поени од реакции
7
Тоа е сега шо да се праи криза ги зафати, секој тим го фаќа криза еднаш у сезоната битно е само кога ќе излезат од кризва, мора да се тепа на наредната утакмица

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
А бе чудна работа. Сити катастрофа беа и сега против нас се мотивираа. Тоа докажува дека сме најголема екипа во Англија. Титулата не е загубена, ќе биде потешко ама надежта последна умира. Нека пукнат душманите!

Член од
15 јули 2007
Мислења
12.406
Поени од реакции
545
Колку и да навивам за Манчестер, колку и да ги сакам, морам да признаам дека ојде сезонава..ништо не не спасува. (За Премиерлига зборам, ама и за ЛШ и ФА Куп важи). Со ваква игра нема далеку да стигнеме. Со Тотенхем се спасивме некако, денес немаше шанси да се спасиме.
Фергусон го става Видиќ во напад...ц ц ц ц, па подобро било кој друг него Видиќ!
За Гигс реков, не го бива ни хот-догови на стадион да продава.

Видно ме изненади Фердинанд! Како можеше да направи неколку бесмислени киксеви? Посебно кога му ја поклони топката на Ајрланд, добро е што се спасивме тогаш, не примивме гол.
Нападот = 0
Одбраната = -2
Средината = 1
Па 90 мин. не успеавме да створиме права шанса, оние 2-3 не беа прави, често промашуваме од тие позиции.

Сега се надеваме Арсенал да киксне против Блекбурн. Ама не се они ко нас, Венгер убаво ја поставува играта, не се брзоплети како нас.
И да киксне Арсенал, џабе ќе е пак, затоа што со ваквата игра до крај тешко да тепаме неколку утакмици во низа.
Фергусон треба да си поднесе оставка. Нека дојде некој подобар од него, више не го бива. Во последно време се ја утнува тактиката, формацијата и играчите со нивните задачи.
Се обратно прави.
А ние овде се нервираме.

Член од
28 октомври 2007
Мислења
786
Поени од реакции
299
ako po nekoja slucajnost ne pobedi utre arsenal mozebi MOZEBI bi imale nekoja sansa zaso igrame doma so arsenal.
ferdinand ne da me bese komandant tuku ne znam so bese. vakvi kiksovi ne pravi igrac od 3 liga a ne igrac od svetska klasa!
se nafurale da igraat fudbal so nafrleni topki ko nie da imame 2 ca dvometrasi vo sesnaesetnik pa ja cekaat. barem da bea precizni tie nafrleni topki.
mesto da si igra taa igra so mu nosi rezultati, kretenot od trener pak pocna da si prai nekoi filmovi i rotacii bez vrska. denes ne stai nitu eden na start refensive midfilder, a posle koa gubime 0 2 stai 2????????????? ne mozam da go razberam....

Член од
1 август 2007
Мислења
1.193
Поени од реакции
37
ako izgubi utre arsenal od "blekburn" i liverpul gi tepa celzi ke ostane se isto. i nema da se predavame zoso ima use da se igra

DimceY

Jimmy
Член од
20 ноември 2007
Мислења
5.841
Поени од реакции
5.667
1. Van der sar - ништо не можеше да направи при постигнувањето на головите

2.Brown - бруки, бруки, бруки не заслужува дрес од Манчестер,играч за втора лига

3.O'Shea - на исто ниво со Браун, не знам што толку Фергусон го форсира

4.Vidic - се трудеше ама без ефект

5.Ferdinand - овој Фердинанд не го знам,испод секое ниво

6.Nani - просечен треба почесто да добива шанса, не може еден натпревар игра пет не игра

7.Ronaldo - овој човек или високо летна после сите пофалби што ги доби или стварно не му оди

8.Anderson - одличен, борбен денес му претстои блескава кариера, Фергусон треба повеќе да му дава шанси

9.Tevez - најдобар денес

10.Scholes - треба да размисли за пензија

11.Giggs - исто и овој е за во пензија

12.Hargreaves
- играч за во прв тим заслужува

13.Park - најборбен денес

16.Carrick - даде гол имаше неколку успешни пасови солидно

Член од
28 октомври 2007
Мислења
786
Поени од реакции
299
1. Van der sar - ништо не можеше да направи при постигнувањето на головите

2.Brown - бруки, бруки, бруки не заслужува дрес од Манчестер,играч за втора лига

3.O'Shea - на исто ниво со Браун, не знам што толку Фергусон го форсира

4.Vidic - се трудеше ама без ефект

5.Ferdinand - овој Фердинанд не го знам,испод секое ниво

6.Nani - просечен треба почесто да добива шанса, не може еден натпревар игра пет не игра

7.Ronaldo - овој човек или високо летна после сите пофалби што ги доби или стварно не му оди

8.Anderson - одличен, борбен денес му претстои блескава кариера, Фергусон треба повеќе да му дава шанси

9.Tevez - најдобар денес

10.Scholes - треба да размисли за пензија

11.Giggs - исто и овој е за во пензија

12.Hargreaves
- играч за во прв тим заслужува

13.Park - најборбен денес

16.Carrick - даде гол имаше неколку успешни пасови солидно

bravo za statistikava asmo bi dodal ne deka treba da razmislat za vo penzija tuku POD ITNO DA SE PRATAT VO PENZIJA!!!!!!!!

i pak neka misli ferguson deka ne mu trebaat drugi igraci vo napadot i vo odbrana!!!
sega si misalm kako ne tepavme togas 6 :0 so newcasle, pa da se svestea. togas na srekja se isturija i nikoj ne zemavme, demek dobri se ovie so gi imame.

Hooligan

..The President...
Член од
9 февруари 2008
Мислења
2.358
Поени од реакции
701
Батина...
Се разочарав да ви кажам не се надевав дека од ови “селаните“ ќе изгубиме ..ама јебига, то е то...се случвит понекогаш.
За титулата мислам дека имаме уште шанси,пошто планираме да го тепаме Арсенал дома и да врзиме една серија...
Mе плашит сабота како ке е во купот пошто ич несмe во форма!
Iсто така денеска се виде колку ни фалит некој робусен напаѓач....
јебига сеа ..то е то....да се надеваме на подобри игри и на победа со Њукасал во наредното коло !!!
...........................................................................................
Forever and Ever...
We will follow the boys..of Man United -The busby babes.....

V

Viktoranius

Гостин
Зошто го напаѓате сега Видич ? Видич е дефанзивец не е напаѓач. Незнам Фергусон само на која дрога беше.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom