Ако де ќе ги тепаме, ама пак ќе имаме заостаток од 2 бода. (ако не кикснеме уште некој пат, па да ни бегаат и повише.)
Кикс на Афронал отпишувам, затоа што стандардно си тепаат.
Ајде бре ѓаволи кај сте што не пишувате еден пораз ли ве затраја толку дај пишите нешто ќе се вратиме. Според мене во првото полувреме формацијата беше утната наместо со 3 крилни играчи требаше САФ да го пуште од почеток Харгривс па после во второто да го поште Нани за Гигс мислам дека така поубаво ќе игравме и немаше да се случи ова.
А бе види како ми пишува во потписот и се ќе ти стане јасно! И во 3-та лига да паднат за нив ќе сум и душата ќе ја дадам ако треба !
МАНЧЕСТЕР ЈУНАЈТЕД Е РЕЛИГИЈА! ЗАПАМЕТЕ ГО ТОА!
И што е најважно, секогаш се враќеме! ГЛОРИ ГЛОРИ МАН ЈУНАЈТЕД!
Разочарувачки натпревар. Пак се потврди значењето на Руни. Иако се надевам дека и Арсенал може да киксне утре, сепак не верувам во тоа Како и да е има уште доста натпревари за играње особено тука се натпреварите со челзи, ливерпул и меѓусебниот.
Не пратам англиски фудбал но го гледав натпреварот од почеток.Слушнав за тој не славниот јубилеј и баш навивав за Јунајтед за да ја посветат победата на загинатите великани.Жал ми е што беа поразени.
Да се биде навивач на Јунајтед ...
Јунајтед е љубов...
Јунајтед е начин на живот....
Јунајтед е религија....
Јунајтед е судбина....
Ништо на светов....ниеден пораз.... ниедно разочарување.... неможат да биддат поголеми од институцијата Манчестер Јунајтед и од нашата Љубов поврзана за целиот тој наш ЦРВЕН свет !!!
One Life...
One Love...
One UNITED ******************************************************* Forever and Ever.....we will follow the boys ,of Man UNITED *******************************************************
Keep the Red Flag Flying HighWe'll never die
We'll never die,
We'll never die
We'll never die,
We'll keep the Red flag flying high,
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.