Абе народе видовте една работа... сонцето ја осветлува сега цела статива на сити - што значи му пречеше на Ван дер Сар претходно ај белким еден од головите ќе падне заради тоа.
Можда заради ова беше, овој па не знае капа да побара.
Еве еден скапан гол на Керик, подобро да не го даде.
Како и да е, мизерен натпревар, се срамам во овој момент од Манчестер, НА ОЛД ТРАФОРД загубивме.
Немам више надежи за титулата, 1/4 ги изгубив на утакмицата со Болтон, 1/4 со Вест Хем, 1/4 со Тотенхем и уште 1/4 денес и не знам зашто и го пишувам постот, кога реално немаме шанси за титула веќе. Арсенал како игра, секоја чест, со послаби фудбалери од нас, ТИМСКИ ИГРААТ и тепаат.
Гигс мислам да идам да го убивам маме му *бам, не би му дал ВЦ да ми чисти. Будала бе, будала! Една пас не можеше да направи, само безвезе им ја поклонуваше топката на играчите на Сити.
Ваков мизерен натпревар одамна не сум гледал.
А за многу работи и Фергусон е виновен, верувајте. Па со овие играчи можеше и требаше титулата да ни е осигурана сега, а не да се бориме за 3-то место. (Да потсетам Челзи ако тепа 1 бод позади нас).
Никој не изигра ни 1/2 од просекот. Ма ни 1/100..
Кај вас сигурно уште има надежи, ама кога добро ќе се размисли, оваа сезона отиде возот...
Не знам друго што да кажам, срцето ми се корне, душата ми плаче, не ми се живее веќе...
Ех, се сеќавам кога го ставав ова смајли - :man: :nesum: