Г
Господ
Гостин
Пази се од кисело млеко.И у него ставаат прашак.Само од Бучен Козјак да купуваш.Ја сокче не пијам, така да заштитен сум...уффффф ми падна камен од срцето...
Пази се од кисело млеко.И у него ставаат прашак.Само од Бучен Козјак да купуваш.Ја сокче не пијам, така да заштитен сум...уффффф ми падна камен од срцето...
Ова млеко и млечни производителиве сомнителни ми се, кујзнај што имаат по нивите хехехеххПази се од кисело млеко.И у него ставаат прашак.Само од Бучен Козјак да купуваш.
Како почнаа секаде да ставаат дроги ќе нема да им остане за вообичаената консумацијаОва млеко и млечни производителиве сомнителни ми се, кујзнај што имаат по нивите хехехехх
Да а ако е Швепс и лимончеPokraj droga , stavat i cevce
Za taa da, i za spanska musicka (ako ne e edno te isto)....mene tatko mi toa mi go zborese. Me terase da naracuvam limenki so sok za da ne mi turil nekoj nesto (ne gazdata)......ajdeeeeeМислам дека "руфис" (roofies) се викаше таа дрога, ја онеспособува жртвата, а после вечерта ништо не се сеќава што се случувало.
Bez razlika dali toa e nekoj narkoman ili diler na droga. KOga ke ti stavi droga vo sokceto. Ti nema da ja osetis i podocna otkako ke ja ispies normalno ke bides pod nejzino dejstvo. Koga ke ti kaze sto se slucilo, poradi prisustvoto na druga vo tvojot organizam ti nema da svatis stos eslucilo i ke se zabavuvas.. Sledniot den od nego pak ke pobaras droga no sega toj nema da ti ja dade taka tuku ke ti pobara pari, koi ti sigurno ke gi najdes i ke mu gi dades, bidejki veke si zavisnik. Na toj nacin toj, zrtvuva edna od svoite dozi za da si dobie musterija, dokolku e diler , ili da kupuva i ti ja preprodava drogata za duplo pogolema cena a so toa si obezbeduva pari za slednata negova doza.jas ne znam so koris imaat da ti stavat vo skokce droga
drogataa e skapa alo i ne e ponekogas tolku lesno da se najde pa i da mu stava na nekoj,ako se pogode to anekoj najrkoman so toa dobil nagrada
koj fil go imas gledano jas imam mnogu vreme pominato so narkomani ne zboruvam za narkomani na trava tuku za skiaci na 40 stepeni pa do sega mi neaat staveno drtoga vo sokceto ili barem ne mi kazale deka mi stavile,mozebi se plasat od POSLEDICITEBez razlika dali toa e nekoj narkoman ili diler na droga. KOga ke ti stavi droga vo sokceto. Ti nema da ja osetis i podocna otkako ke ja ispies normalno ke bides pod nejzino dejstvo. Koga ke ti kaze sto se slucilo, poradi prisustvoto na druga vo tvojot organizam ti nema da svatis stos eslucilo i ke se zabavuvas.. Sledniot den od nego pak ke pobaras droga no sega toj nema da ti ja dade taka tuku ke ti pobara pari, koi ti sigurno ke gi najdes i ke mu gi dades, bidejki veke si zavisnik. Na toj nacin toj, zrtvuva edna od svoite dozi za da si dobie musterija, dokolku e diler , ili da kupuva i ti ja preprodava drogata za duplo pogolema cena a so toa si obezbeduva pari za slednata negova doza.
http://forum.kajgana.com/showthread.php?48419-%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%BE%D0%BA%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE!&p=3677222&viewfull=1#post3677222Bez razlika dali toa e nekoj narkoman ili diler na droga. KOga ke ti stavi droga vo sokceto. Ti nema da ja osetis i podocna otkako ke ja ispies normalno ke bides pod nejzino dejstvo. Koga ke ti kaze sto se slucilo, poradi prisustvoto na druga vo tvojot organizam ti nema da svatis stos eslucilo i ke se zabavuvas.. Sledniot den od nego pak ke pobaras droga no sega toj nema da ti ja dade taka tuku ke ti pobara pari, koi ti sigurno ke gi najdes i ke mu gi dades, bidejki veke si zavisnik. Na toj nacin toj, zrtvuva edna od svoite dozi za da si dobie musterija, dokolku e diler , ili da kupuva i ti ja preprodava drogata za duplo pogolema cena a so toa si obezbeduva pari za slednata negova doza.