Ставаат дрога во сокчето!

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.982
Поени од реакции
12.618
Пази се од кисело млеко.И у него ставаат прашак.Само од Бучен Козјак да купуваш.
Ова млеко и млечни производителиве сомнителни ми се, кујзнај што имаат по нивите хехехехх

Г

Господ

Гостин
Ова млеко и млечни производителиве сомнителни ми се, кујзнај што имаат по нивите хехехехх
Како почнаа секаде да ставаат дроги ќе нема да им остане за вообичаената консумација:toe:

Член од
5 јули 2009
Мислења
1.123
Поени од реакции
205
utre idam za oh i majka mi sea mi vika pazi tamu koa ke odite po kafikite diskotekite d ane ti stai nekoj neos vo sokot:nesvest:

Darling

High Value
Член од
5 јуни 2009
Мислења
14.330
Поени од реакции
30.677
и во блакцата во Амстердам ставале нешто :/

Член од
18 декември 2008
Мислења
1.277
Поени од реакции
323
Сите да се пазите, ако сокчето има меурчиња, тоа дрогата зоврива внатре. Тоа со цевката ви е како цевка со пиво, џоа за побрзо да те фати, лимоно за да не го сетиш вкусот, а мразот ја турка надолу да не излезе на површина.

Член од
31 јули 2006
Мислења
2.537
Поени од реакции
702
Мислам дека "руфис" (roofies) се викаше таа дрога, ја онеспособува жртвата, а после вечерта ништо не се сеќава што се случувало.
Za taa da, i za spanska musicka (ako ne e edno te isto)....mene tatko mi toa mi go zborese. Me terase da naracuvam limenki so sok za da ne mi turil nekoj nesto (ne gazdata)......ajdeeeee

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
jas ne znam so koris imaat da ti stavat vo skokce droga
drogataa e skapa alo i ne e ponekogas tolku lesno da se najde pa i da mu stava na nekoj,ako se pogode to anekoj najrkoman so toa dobil nagrada

Ateist

Someone
Член од
23 јули 2010
Мислења
14
Поени од реакции
1
jas ne znam so koris imaat da ti stavat vo skokce droga
drogataa e skapa alo i ne e ponekogas tolku lesno da se najde pa i da mu stava na nekoj,ako se pogode to anekoj najrkoman so toa dobil nagrada
Bez razlika dali toa e nekoj narkoman ili diler na droga. KOga ke ti stavi droga vo sokceto. Ti nema da ja osetis i podocna otkako ke ja ispies normalno ke bides pod nejzino dejstvo. Koga ke ti kaze sto se slucilo, poradi prisustvoto na druga vo tvojot organizam ti nema da svatis stos eslucilo i ke se zabavuvas.. Sledniot den od nego pak ke pobaras droga no sega toj nema da ti ja dade taka tuku ke ti pobara pari, koi ti sigurno ke gi najdes i ke mu gi dades, bidejki veke si zavisnik. Na toj nacin toj, zrtvuva edna od svoite dozi za da si dobie musterija, dokolku e diler , ili da kupuva i ti ja preprodava drogata za duplo pogolema cena a so toa si obezbeduva pari za slednata negova doza.

Член од
10 мај 2010
Мислења
2.727
Поени од реакции
1.970
Bez razlika dali toa e nekoj narkoman ili diler na droga. KOga ke ti stavi droga vo sokceto. Ti nema da ja osetis i podocna otkako ke ja ispies normalno ke bides pod nejzino dejstvo. Koga ke ti kaze sto se slucilo, poradi prisustvoto na druga vo tvojot organizam ti nema da svatis stos eslucilo i ke se zabavuvas.. Sledniot den od nego pak ke pobaras droga no sega toj nema da ti ja dade taka tuku ke ti pobara pari, koi ti sigurno ke gi najdes i ke mu gi dades, bidejki veke si zavisnik. Na toj nacin toj, zrtvuva edna od svoite dozi za da si dobie musterija, dokolku e diler , ili da kupuva i ti ja preprodava drogata za duplo pogolema cena a so toa si obezbeduva pari za slednata negova doza.
koj fil go imas gledano jas imam mnogu vreme pominato so narkomani ne zboruvam za narkomani na trava tuku za skiaci na 40 stepeni pa do sega mi neaat staveno drtoga vo sokceto ili barem ne mi kazale deka mi stavile,mozebi se plasat od POSLEDICITE

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
http://forum.kajgana.com/showthread.php?48419-%D0%A1%D1%82%D0%B0%D0%B2%D0%B0%D0%B0%D1%82-%D0%B4%D1%80%D0%BE%D0%B3%D0%B0-%D0%B2%D0%BE-%D1%81%D0%BE%D0%BA%D1%87%D0%B5%D1%82%D0%BE!&p=3677222&viewfull=1#post3677222

Читни малце, а за твојот пост...

Kajgana Shop

На врв Bottom