Ставаат дрога во сокчето!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.764
Поени од реакции
5.053
Bez razlika dali toa e nekoj narkoman ili diler na droga. KOga ke ti stavi droga vo sokceto. Ti nema da ja osetis i podocna otkako ke ja ispies normalno ke bides pod nejzino dejstvo. Koga ke ti kaze sto se slucilo, poradi prisustvoto na druga vo tvojot organizam ti nema da svatis stos eslucilo i ke se zabavuvas.. Sledniot den od nego pak ke pobaras droga no sega toj nema da ti ja dade taka tuku ke ti pobara pari, koi ti sigurno ke gi najdes i ke mu gi dades, bidejki veke si zavisnik. Na toj nacin toj, zrtvuva edna od svoite dozi za da si dobie musterija, dokolku e diler , ili da kupuva i ti ja preprodava drogata za duplo pogolema cena a so toa si obezbeduva pari za slednata negova doza.

Дај не тропајте глупости ..................................аааааааааааааааааааааааа , нема да свател што му се десило и ќе се забавувал ...ти појма имаш што збориш .... ко божем без дрога нема да се забавува , и да он така ќе ти дојде и ќе ти каже што ти ставил ..ма дај молим те , на пример што би му ставил , ги знаеш дрогите и нивните ефекти ????? и следниот ден ќе побараш пак дека бидејќи веќе си зависник ...жртвува една доза за муштерија ....ти свесен си дека нема ЛОГИКА ништо од ова што го пиша...

--- надополнето ---

koj fil go imas gledano jas imam mnogu vreme pominato so narkomani ne zboruvam za narkomani na trava tuku za skiaci na 40 stepeni pa do sega mi neaat staveno drtoga vo sokceto ili barem ne mi kazale deka mi stavile,mozebi se plasat od POSLEDICITE
Ова ни на филм го нема ...

Ateist

Someone
Член од
23 јули 2010
Мислења
14
Поени од реакции
1
koj fil go imas gledano jas imam mnogu vreme pominato so narkomani ne zboruvam za narkomani na trava tuku za skiaci na 40 stepeni pa do sega mi neaat staveno drtoga vo sokceto ili barem ne mi kazale deka mi stavile,mozebi se plasat od POSLEDICITE
NE go gledav nikoj film. Vidi vaka sekoj zavisnik od droga dokolku s enaoga vo kriticniot period, zboruvam za periodot koga tie veke pocnuvaat da zemaat i poveke od dve-tri dozi na den, togas toj bi napravil SE. bukvalno se. Koga se naogaat vo raniot period na zavisnosta, da recam poprosto dodeka s epocetnici, ne ni pomisluvaat na droga vo sokce. Da stavat droga vo sokceto, gi tera samo edno nesto a toa e finansiski problemi...ustvari ne moze da si dozvoli droga. pa mora da kradi i da podmetnuva, a vo nekoi slucai i da ubiva. Ako tie dosega ne ti podmetnale droga ima poveke pricini:
-Sigurno nemaat pricina, odnosno ne im pritrebale pari dosega.
-Ili se naogaat vo raniot period na zavisnosta
-ili kako treta pricina, zemaat lesna i evtina droga.

Seto ova ti go kazuvam od psiholoshka gledna tocka. Pa na tebe ostanuva, dali ke se somnevas ili ne.

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.764
Поени од реакции
5.053
NE go gledav nikoj film. Vidi vaka sekoj zavisnik od droga dokolku s enaoga vo kriticniot period, zboruvam za periodot koga tie veke pocnuvaat da zemaat i poveke od dve-tri dozi na den, togas toj bi napravil SE. bukvalno se. Koga se naogaat vo raniot period na zavisnosta, da recam poprosto dodeka s epocetnici, ne ni pomisluvaat na droga vo sokce. Da stavat droga vo sokceto, gi tera samo edno nesto a toa e finansiski problemi...ustvari ne moze da si dozvoli droga. pa mora da kradi i da podmetnuva, a vo nekoi slucai i da ubiva. Ako tie dosega ne ti podmetnale droga ima poveke pricini:
-Sigurno nemaat pricina, odnosno ne im pritrebale pari dosega.
-Ili se naogaat vo raniot period na zavisnosta
-ili kako treta pricina, zemaat lesna i evtina droga.

Seto ova ti go kazuvam od psiholoshka gledna tocka. Pa na tebe ostanuva, dali ke se somnevas ili ne.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.111
А добро кој пие сок на забави ?

Ateist

Someone
Член од
23 јули 2010
Мислења
14
Поени од реакции
1
А добро кој пие сок на забави ?
Ne mora da znaci deka stavaat samo vo sokce. Kako sto imaat spomenato clenovi pogore, stavaat i vo cigari(ke te pocesti so cigara a ti ne ni znaes deka e droga) stavaat na casite, vo sekoj pijalak, i na cevcinjata.No Najcesto stavaat vo pijalocite.Tuka sigurno ja otvorile temata za sokce posto porano retko koj tinejdzer piese zestok pijalak. Sega od 13 godisna vozrast se odnesuvaat kako 20 godishni i si odat doma pijani.

zee German

mpkfa
Член од
12 август 2009
Мислења
6.443
Поени од реакции
6.111
Ne mora da znaci deka stavaat samo vo sokce. Kako sto imaat spomenato clenovi pogore, stavaat i vo cigari(ke te pocesti so cigara a ti ne ni znaes deka e droga) stavaat na casite, vo sekoj pijalak, i na cevcinjata.No Najcesto stavaat vo pijalocite.Tuka sigurno ja otvorile temata za sokce posto porano retko koj tinejdzer piese zestok pijalak. Sega od 13 godisna vozrast se odnesuvaat kako 20 godishni i si odat doma pijani.
Добро бе како јас ја немам таја среќа ко сум run out со цигарите да ме почасти некој шо не го познавам....Па уште и трева да ми има ставено ...

Ateist

Someone
Член од
23 јули 2010
Мислења
14
Поени од реакции
1
Добро бе како јас ја немам таја среќа ко сум run out со цигарите да ме почасти некој шо не го познавам....Па уште и трева да ми има ставено ...
Toa moze da se sluci na sekoj.Nikoj ne rece MORA. Rekov MOZE. Ne mora da znaci deka ako toa navistina se sluciva mora da se ima sluceno na sekoj od nas. ILi pak otprevrteno: Ako tebe ne ti se slucilo deka na drugi se nema sluceno.......Nikogas neznaes sto ti nosi zivotot.

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Toa moze da se sluci na sekoj.Nikoj ne rece MORA. Rekov MOZE. Ne mora da znaci deka ako toa navistina se sluciva mora da se ima sluceno na sekoj od nas. ILi pak otprevrteno: Ako tebe ne ti se slucilo deka na drugi se nema sluceno.......Nikogas neznaes sto ti nosi zivotot.
Богами незнаеш, и јас сам незнам после овие твои 4 поста. Сватете еднаш дека све што ќе чуете не е вистина!

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.764
Поени од реакции
5.053
Кај може да се набави продуктов ??:vozbud:

Ateist

Someone
Член од
23 јули 2010
Мислења
14
Поени од реакции
1
Богами незнаеш, и јас сам незнам после овие твои 4 поста. Сватете еднаш дека све што ќе чуете не е вистина!
Точно. НЕ треба да му верувате на секого. ЧЕкај малку. Оф топик и без навреда:Ти да не го применуваш тоа подметнување на дрога по разни пијалаци и слични работи??? Па што толку се противиш па викаш дека не е така?

Он топик: Не сме свесни што се се случува по светот и за што се се свесни луѓето кога не се дрогирани, а за што се кога се под дејство на дрога.

Г

Господ

Гостин
Атеист а ти од кај си толку сигурен дека ставаат дрога во сок/цигари/жетони?
И кажи ми како тоа им се случува на некои кои не консумираат дрога а не на некои кои го прават тоа?

--- надополнето ---

Psyside:your friendly neighbourhood daterapist :pos: :pos: :pos:

Psyside

Nocturnal
Член од
30 јануари 2009
Мислења
18.743
Поени од реакции
18.491
Точно. НЕ треба да му верувате на секого. ЧЕкај малку. Оф топик и без навреда:Ти да не го применуваш тоа подметнување на дрога по разни пијалаци и слични работи??? Па што толку се противиш па викаш дека не е така?
Аууууууууу ROFL! :vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud: Ова за у потпис е !!!!!!

Е вака сеа за крај пошто дефинитивно си неверојатен лик, само ова ќе ти кажам. Дали знаеш колку многу треба да се конзумира секоја (дрога што те дига) за да се стане зависен?

Исклучок Крек...

T

Tetro

Гостин

Он топик: Не сме свесни што се се случува по светот и за што се се свесни луѓето кога не се дрогирани, а за што се кога се под дејство на дрога.
добро, бе. значи дека сите кои ќе ти се противат на твоите сваќања се дилери, подметачи и сл.?

баш ме интересира што се случува?

Kajgana Shop

На врв Bottom