Drettica
Graxhanin of Severstan
- Член од
- 24 ноември 2008
- Мислења
- 12.625
- Поени од реакции
- 14.933
Во средина немаме комшии, едино вас ако се сметате за комшии па живеете со нас во срединаA vo sredina??
Во средина немаме комшии, едино вас ако се сметате за комшии па живеете со нас во срединаA vo sredina??
Членка на Арапската Лига кога ќе стане?Косово пред некоја недела стана членла на УЕФА, а денес со 86% од гласовите стана членка и на ФИФА.
За некој месец се очекува да добијат и визна либерализација.
Членка на Арапската Лига кога ќе стане?
Не тие се цвеќиња за мирисање само се чуствуваат обесправени таму кај што се водат како потстанариВизната либерализација ќе ја добијат за органите да ги тргуваат полабаво. Less fuss.
Ако покаже малку муда ВМРО, ако победи на избори, и нека ги направи баш потстанари да бидат, а не само да се осеќаат како такви. Со топло-ладно игриве тоа и го заслужуваат.Не тие се цвеќиња за мирисање само се чуствуваат обесправени таму кај што се водат како потстанари
Е да, само ВМРО да победи мамата ќе им ја ебе.Ако покаже малку муда ВМРО, ако победи на избори, и нека ги направи баш потстанари да бидат, а не само да се осеќаат како такви. Со топло-ладно игриве тоа и го заслужуваат.
Што? Сами си го убија?Stara srpska skola, ali sega se drugi vreminja
Pa ke vidime, ke ima istrazuvanje. Najmalku na albancite mu odgovara ova.Што? Сами си го убија?
Жени, деца, ситна роба, дуќанчиња....Pa ke vidime, ke ima istrazuvanje. Najmalku na albancite mu odgovara ova.
Pa kako mi teknuva sega slucajot so 5 mladi srbi so bea ubieni vo Pec vo 1998 vo kafic togas celata vina odese kon UCK pa pred nekoe vreme se otkri vistinata, go napravile samite srbi da go identificiraat uck kako teroristicka organizacija. Proguglaj za slucajot Panda.