- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.332
- Поени од реакции
- 26.285
Дачиќ и пред 2 месеци опоменуваше нешто за самоволно демонтирање на споменикот. Ова му е втор ултиматум значи... Ме потсеќа на еден наш политичар.
Ќе им го јадете К*рот на Србите и овде и во Србија, Србија е држава бе клошари така мислете оружје и на бунт ? Ќе ве средат за 2 дена. Одличен потег на државниот врв на Србија ова сакам да го видам и кај нас, покажување мад*ња. Дај Боже да се урнат па сите да се кренете на бунт и конечно еднаш засекогаш да ве истребиме од нашите држави. Мрсулковци.
--- надополнето: 28 декември 2012 во 17:17 ---
Леле силни биле за Србите што се замислуваш бе ти море никаков еден ох Господе ајде само нека се урнат, ајде...
Дали си сигурен дека не се?Ne mi vrti komentar , zboruvas za edno drugo vreme i za nesto sosema drugo ,i na kraj izleguvas kaj Smilkovsko Ezero , demek seta istorija ja vrtis niz vekovi i tuka zastanuvas , iako tebe ne ti e do srbite otkolku mrzlivosta kon Albancite i vo ovoj slucaj spremen si sve da goltnes , se razbira koga e Albanec vo prasanje .
Imas tema za slucajot vo S.Ezero , imas i moj komentar tamu , ali ete pak ke napisam toa sto sum napisal tamu " Da im ebam svo sto mocaat sedejki koj ALBANEC go oprvaduva ova ubistvo od tie 5 mladi " .
Drugo , da bea Srbi procentualno kolku se Albanci vo MK , da li stvarno mislis da bi bila/ostanala ovaa ista MK kako denes ?
А да, а вие? - уствари не можете повеќе да изгубите, веќе сте скроз нула....Доколку започне војна во Прешево тоа ќе се рефлекира и во МКД, плус меѓуетничките односи се лоши, така да на балканот се заканува нова војна, а МКД доколку не сака да најде компромис со Грција за да влезе во НАТО, тогаш играта се знае каде ќе заврши. Инаку најголеми губитници во регионот ќе бидат македонците и албанците.. Овој пат НАТО нема да се замаша, Србија ќе оди до крај..
Јас не сум Србин.. Инаку биди сигурен дека овој пат НАТО нема да се замеша.А да, а вие? - уствари не можете повеќе да изгубите, веќе сте скроз нула....
Го гледаме бе и кај нас ова секој ден.Покажување мадИња.Исто како комшииве горе.Ама не гледаме дела!Ќе им го јадете К*рот на Србите и овде и во Србија, Србија е држава бе клошари така мислете оружје и на бунт ? Ќе ве средат за 2 дена. Одличен потег на државниот врв на Србија ова сакам да го видам и кај нас, покажување мад*ња. Дај Боже да се урнат па сите да се кренете на бунт и конечно еднаш засекогаш да ве истребиме од нашите држави. Мрсулковци.
--- надополнето: 28 декември 2012 во 17:17 ---
Леле силни биле за Србите што се замислуваш бе ти море никаков еден ох Господе ајде само нека се урнат, ајде...
Абе нека повелат , зошто се мислат ако се толку силни.Ajdeeee de....sea stana i voen analiticar.... Tezive ti se detska gradinka.....Drzava koja e stara nekolku godini so nikakva voena ,tehnicka....etc drugi strukturi....so 3000 speciajlci protiv 33 000 redovna obucena vosjka koja e vo vojna poveke od 15 godini....( + avioni ,tenkvi i drugi sranja) tie isto ko ke uneseh u fiml so Jet Li ........znam boli ama toa e realnosta.....bajdawej Jet Li e filmski karakter......
Till then Keep on Dreaming.....
Знам дека си грк, ако мислиш дека Албанија нема да се меша во било какво сценарио, се лажеш/.....Јас не сум Србин.. Инаку биди сигурен дека овој пат НАТО нема да се замеша.
Не е симбол на христијанството, бил употребан и пред христа......Кога Албанците би знаеле дека двоглавиот орел е симбол на христиjанството би било многу интересно
Зошто не одговараш на едноставно прашање или не постој таков одговор ?ако можи да ми одговриш на едно лично прашање како Македонски Албанец кое право ти е оспорено во Македонија ??
треба да се отвори тема за ова прашање......Зошто не одговараш на едноставно прашање или не постој таков одговор ?
Нема потреба од нова тема само наброј кој права или на кој начин сте дискриминарани ?треба да се отвори тема за ова прашање......
-Не се инвестира кај албански средини, буџетот се слева на исклучително кај македонците.........Нема потреба од нова тема само наброј кој права или на кој начин сте дискриминарани ?