- Член од
- 24 март 2010
- Мислења
- 15.333
- Поени од реакции
- 26.289
Дачиќ и пред 2 месеци опоменуваше нешто за самоволно демонтирање на споменикот. Ова му е втор ултиматум значи... Ме потсеќа на еден наш политичар.
Ќе им го јадете К*рот на Србите и овде и во Србија, Србија е држава бе клошари така мислете оружје и на бунт ? Ќе ве средат за 2 дена. Одличен потег на државниот врв на Србија ова сакам да го видам и кај нас, покажување мад*ња. Дај Боже да се урнат па сите да се кренете на бунт и конечно еднаш засекогаш да ве истребиме од нашите држави. Мрсулковци.
--- надополнето: 28 декември 2012 во 17:17 ---
Леле силни биле за Србите што се замислуваш бе ти море никаков еден ох Господе ајде само нека се урнат, ајде...
Дали си сигурен дека не се?Ne mi vrti komentar , zboruvas za edno drugo vreme i za nesto sosema drugo ,i na kraj izleguvas kaj Smilkovsko Ezero , demek seta istorija ja vrtis niz vekovi i tuka zastanuvas , iako tebe ne ti e do srbite otkolku mrzlivosta kon Albancite i vo ovoj slucaj spremen si sve da goltnes , se razbira koga e Albanec vo prasanje .
Imas tema za slucajot vo S.Ezero , imas i moj komentar tamu , ali ete pak ke napisam toa sto sum napisal tamu " Da im ebam svo sto mocaat sedejki koj ALBANEC go oprvaduva ova ubistvo od tie 5 mladi " .
Drugo , da bea Srbi procentualno kolku se Albanci vo MK , da li stvarno mislis da bi bila/ostanala ovaa ista MK kako denes ?
А да, а вие? - уствари не можете повеќе да изгубите, веќе сте скроз нула....Доколку започне војна во Прешево тоа ќе се рефлекира и во МКД, плус меѓуетничките односи се лоши, така да на балканот се заканува нова војна, а МКД доколку не сака да најде компромис со Грција за да влезе во НАТО, тогаш играта се знае каде ќе заврши. Инаку најголеми губитници во регионот ќе бидат македонците и албанците.. Овој пат НАТО нема да се замаша, Србија ќе оди до крај..
Јас не сум Србин..А да, а вие? - уствари не можете повеќе да изгубите, веќе сте скроз нула....
Го гледаме бе и кај нас ова секој ден.Покажување мадИња.Исто како комшииве горе.Ама не гледаме дела!Ќе им го јадете К*рот на Србите и овде и во Србија, Србија е држава бе клошари така мислете оружје и на бунт ? Ќе ве средат за 2 дена. Одличен потег на државниот врв на Србија ова сакам да го видам и кај нас, покажување мад*ња. Дај Боже да се урнат па сите да се кренете на бунт и конечно еднаш засекогаш да ве истребиме од нашите држави. Мрсулковци.
--- надополнето: 28 декември 2012 во 17:17 ---
Леле силни биле за Србите што се замислуваш бе ти море никаков еден ох Господе ајде само нека се урнат, ајде...
Абе нека повелат , зошто се мислат ако се толку силни.Ajdeeee de....sea stana i voen analiticar.... Tezive ti se detska gradinka.....Drzava koja e stara nekolku godini so nikakva voena ,tehnicka....etc drugi strukturi....so 3000 speciajlci protiv 33 000 redovna obucena vosjka koja e vo vojna poveke od 15 godini....( + avioni ,tenkvi i drugi sranja) tie isto ko ke uneseh u fiml so Jet Li ........znam boli ama toa e realnosta.....bajdawej Jet Li e filmski karakter......
Till then Keep on Dreaming.....
Знам дека си грк, ако мислиш дека Албанија нема да се меша во било какво сценарио, се лажеш/.....Јас не сум Србин..Инаку биди сигурен дека овој пат НАТО нема да се замеша.
Не е симбол на христијанството, бил употребан и пред христа......Кога Албанците би знаеле дека двоглавиот орел е симбол на христиjанството би било многу интересно![]()
Зошто не одговараш на едноставно прашање или не постој таков одговор ?ако можи да ми одговриш на едно лично прашање како Македонски Албанец кое право ти е оспорено во Македонија ??
треба да се отвори тема за ова прашање......Зошто не одговараш на едноставно прашање или не постој таков одговор ?
Нема потреба од нова тема само наброј кој права или на кој начин сте дискриминарани ?треба да се отвори тема за ова прашање......
-Не се инвестира кај албански средини, буџетот се слева на исклучително кај македонците.........Нема потреба од нова тема само наброј кој права или на кој начин сте дискриминарани ?