Србија го откачи НАТО

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
Ова од прва рука муабет или? :ROFLMAO:
Не професионален ЈНА официр кој бил на должност во Босна додека не почнала војната па се преселил назад во Македонија ми беше комшија.Не е од прва рака али од втора да.

Член од
7 октомври 2011
Мислења
3.831
Поени од реакции
3.616
Пробај да гледаш малку пореално на работите..
не се работи тука за тоа кој е поголем патриот.. кој си ја сака земјава а кој не..
и патем.. како може да посакуваш некој да гине... ако не сваќаш.. тоа бомбардирање со ураниум имаше влијание и на нас.. ако бар не ги разбираш работите, прочитај, заинтересирај се.. не е битно само да се хејта
Не сакам никој да гине ама ова ми е доволна причина некого и да не жалам..
http://www.makedonijaese.com/makedonija pod srpska okupacja.htm

Tzeentch

Дискретен Херој
Член од
6 октомври 2011
Мислења
581
Поени од реакции
347
Не професионален ЈНА официр кој бил на должност во Босна додека не почнала војната па се преселил назад во Македонија ми беше комшија.Не е од прва рака али од втора да.

Да ти сликам прибор од мезна на дедо ми? Бааги метални работи има во него. :)

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Дачиќ (Мали Слоба) , во телефонски разговор со заменик секретарот на САД рекол дека сака да продолжат кон интенгрирањето кон ЕУ , продолжување на реформите како и видливи резултати од разговорите со Приштина како и исполнување на постигнатите договори со Приштина.

Србија ќе биде земја на стабилност и мир , и сакаат да ги зацврстат односите со САД.

=

ахахах , си продолжуваат србите со лижење на неколку врсти на гз , и никако да изберат соодветниот. :pos:
Ајде бе Мали Слоба , сакаш со Русија или Западот ? Сакаш со ЕУ или со Косово ? Нема тука две , и ти знаеш.

Што не ги слушаш моите колеги форумџии , да почекаш уште некој месец , еве Русија само што не станала од сонот и ќе биде главна во цел свет.

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
a genocidot vo 1999 da ne bese politicki dogovor?
I od dvete strani imase genocid kako sto srbite iseluvaa muslimanski sela vo BIH taka i bosancite iseluvaa i ubaivaa celi sela i luge samo na nivnite komandanti ne im se sudese bidejki si go imaa Nato

Член од
19 февруари 2009
Мислења
1.380
Поени од реакции
1.973
Врска нема тој муабет.Па има еден куп луѓе што служеле во таа армија во споменатиот период.Сигурно познаваш барем десетина такви,прашај ги и нив па после види дали тоа што ти го кажал офицерот од Босна ќе го прифатиш како релевантно.

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
I od dvete strani imase genocid kako sto srbite iseluvaa muslimanski sela vo BIH taka i bosancite iseluvaa i ubaivaa celi sela i luge samo na nivnite komandanti ne im se sudese bidejki si go imaa Nato
da, nato go imaja, daj ne se zaebavaj ne se slucilo vo pamtivek toa. site znaeme kako bilo, i ne zboruvav za prviot genocid, zboruvav za vtoriot

M.O.P.

Niggaz were born to kill
Член од
27 јануари 2012
Мислења
1.435
Поени од реакции
1.305
da, nato go imaja, daj ne se zaebavaj ne se slucilo vo pamtivek toa. site znaeme kako bilo, i ne zboruvav za prviot genocid, zboruvav za vtoriot
Koi ti se tie prviot i vtoriot ti vikam i od dvete strani imase genocid zboriz za Srebrenica , a sto naogaat masovni grobnici na Srbi , kolku luge se kidnapirani i noseni vo taa Zolta kuka i im se vadeni organi i posle ubivani , ne se muslimanite cveke za miraisanje

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Koi ti se tie prviot i vtoriot ti vikam i od dvete strani imase genocid zboriz za Srebrenica , a sto naogaat masovni grobnici na Srbi , kolku luge se kidnapirani i noseni vo taa Zolta kuka i im se vadeni organi i posle ubivani , ne se muslimanite cveke za miraisanje
Знаеме како размислуваат србите.
Николиќ рече дека убиството на 8.000 муслимани не е геноцид.

Потоа на друго интервју рекол : Ако се протерат илјадници срби , тоа ќе биде геноцид.

Колку се дволични само , убиството на 8.000 муслимани не е геноцид , а протерувањето на толку срби било геноцид.

Погледни официјални бројки , колку цивили срби се убиени во војните , и колку несрби.

Не одеа албанците , хрватите и бошњаците да убиваат срби во Београд , туку србите одеа во Сарајево , Загреб и Приштина да убиваат.

M

Muranyi

Гостин
^^За волја на вистината,исто лајно се сите кои правеле такви работи.Батали националноста.

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.267
Поени од реакции
23.868
А извини вака на што години си дете,
и друга работа што се мешаш со возрасни на маса.
Ајде таму во дворот играј си со децата.
Му кажал комшијата:facepalm: , да си пукниш од мака.

Член од
19 март 2011
Мислења
18.984
Поени од реакции
40.199
Знаеме како размислуваат србите.
Николиќ рече дека убиството на 8.000 муслимани не е геноцид.

Потоа на друго интервју рекол : Ако се протерат илјадници срби , тоа ќе биде геноцид.

Колку се дволични само , убиството на 8.000 муслимани не е геноцид , а протерувањето на толку срби било геноцид.

Погледни официјални бројки , колку цивили срби се убиени во војните , и колку несрби.

Не одеа албанците , хрватите и бошњаците да убиваат срби во Београд , туку србите одеа во Сарајево , Загреб и Приштина да убиваат.
Јас да ти кажам Дарди нешто.

Замисли колку е заебано да си припадник на еден неагресивен анрод, а за соседи да ги имаш Србите и Албанците. Елементарна несреќа. Кога ќе се додадат Грците на југ, на човек му доаѓа да се запраша кому Македонија така страшно му згрешила да има вакви варварски племиња за соседи?

Само вие и Србите од сите Европски народи се најдовте во приказни за масакри, вадење очи, трговија со органи и еден куп слични ужаси.

Секоја чест, не може секој така...

мкд владе

arch-enemy
Член од
21 ноември 2009
Мислења
19.267
Поени од реакции
23.868
Јас да ти кажам Дарди нешто.

Замисли колку е заебано да си припадник на еден неагресивен анрод, а за соседи да ги имаш Србите и Албанците. Елементарна несреќа. Кога ќе се додадат Грците на југ, на човек му доаѓа да се запраша кому Македонија така страшно му згрешила да има вакви варварски племиња за соседи?

Само вие и Србите од сите Европски народи се најдовте во приказни за масакри, вадење очи, трговија со органи и еден куп слични ужаси.

Секоја чест, не може секој така...
Муабетот иди ебија таа држаа на која Албанија и е запад.
Мене само ми е криво дека од сите муслимани нас Албанците ни паднаја за комшии, шо малер ке бевме:(.

Член од
21 март 2012
Мислења
3.277
Поени од реакции
3.055
А извини вака на што години си дете,
и друга работа што се мешаш со возрасни на маса.
Ајде таму во дворот играј си со децата.
Му кажал комшијата:facepalm: , да си пукниш од мака.
Би ти одговорил на ова али навистина не сакам да се карам.

Kajgana Shop

На врв Bottom