Факе е дека договорот во Куманово потпишан ги спаси Нато-вците од срамотилуциА шо ќе им е нато ? 78 дена нато маваше со се што има уште фалеа нуклеарки да опнат и еве го резултатот
Не само што се горди туки се и способни да се бранат
Факе е дека договорот во Куманово потпишан ги спаси Нато-вците од срамотилуциА шо ќе им е нато ? 78 дена нато маваше со се што има уште фалеа нуклеарки да опнат и еве го резултатот
абе еби ги да али да не испадне работава ко со Романија и Бугарија. земји потполно неспремни за влез али влегоа зашто се мислеа на која страна да се стават и американциве набрзинка ги примијаНикогаш не сум им симпатизирал на Србите, но дека имаат муда тоа е факт. Е*и го Нато!
Поимот Првиот рајх го означува Светото римско царство траело од 962 година до 1806 година. Во Светото римско царство владееле Хабзбурзи. За Светото римско царство, Волтер рекол, дека ниту е свето, ниту е римско, ниту е царство.Братучетка ми студираше во Германија и рекла нешто Австрија и Германциве сол ја направиле.. И рекле каква Австрија, тоа е Германија и демек се чека официјално да се објави четвртиот Рајх.
отпорот беше залуден,НАТОвци ја загадија почвата,воздухот,водата за идните поколенијаА шо ќе им е нато ? 78 дена нато маваше со се што има уште фалеа нуклеарки да опнат и еве го резултатот
Од вакви ни е глупа државата ?50% сум Србин,и ја подрзувам оваа политика на Србија! А тоа оти се горди....ихиии гордоста е 1 место,изразена преку национализмот...кога е во прашање обединетост,кај нив нема црвена зведа и партизан,нема левица и десница,милошевичи титовичи,кога се борат се борат и вази Еден за сите,сите за еден,што во нашата итекако глупа дрзава предводена од самобендисани особи никогаш не би успеало!Србин не дозволува мешање на американец или французин во политиката,каде од друга страна Македонец моли за мешање на друг во политиката...ДА сме искрени,тоа е реалноста,тоа е како ја дозивувам барем јас! И да ме прашаш каде би сакал да зивеам,не прашувај подобро,Србија е мојот избор...
Ќе залам зашо татко ми решил да се преселиме во Македонија вечно...да имам свои средства,пут под ногу и у републике Српске!
Како тоа ние сме потклеткале кога нас никој не не бомбардирал??Па како да сакаат да бидат во НАТО кога беа бомбардирани баш од НАТО... они на своја кожа си ја искусија "правдата" на нато.. не се глупави како нас да потклекнуваат.
Што не дозволува србин?? Мешање во политика?? Па Косово како им го земаат ,без мешање??Горди биле?? Па Косово го признаа(неформално) ,за која гордост збориме??50% сум Србин,и ја подрзувам оваа политика на Србија! А тоа оти се горди....ихиии гордоста е 1 место,изразена преку национализмот...кога е во прашање обединетост,кај нив нема црвена зведа и партизан,нема левица и десница,милошевичи титовичи,кога се борат се борат и вази Еден за сите,сите за еден,што во нашата итекако глупа дрзава предводена од самобендисани особи никогаш не би успеало!Србин не дозволува мешање на американец или французин во политиката,каде од друга страна Македонец моли за мешање на друг во политиката...ДА сме искрени,тоа е реалноста,тоа е како ја дозивувам барем јас! И да ме прашаш каде би сакал да зивеам,не прашувај подобро,Србија е мојот избор...
Ќе залам зашо татко ми решил да се преселиме во Македонија вечно...да имам свои средства,пут под ногу и у републике Српске!
Не рипам,гледам како уште некои луге шират jго митови и легенди.Аман па ти, а се спомне Србија, веднаш рипаш
Не збори нелогичности. Коридорот 4 НИКОГАШ не може да го замени коридорот 10, зошто заобиколувањето на Србија преку Романија и после преку Бугарија е подолго за 500 км.
А дека во Романија ќе има наскоро автопат, тоа може да го сонуваме, особено што ЕУ не може ниту буџетите на своите членки да ги исфинансира, не па ќе граделе автопати.
http://www.b92.net/biz/vesti/srbija.php?yyyy=2010&mm=04&dd=24&nav_id=426696Srbija mora u što kraćem roku da završi putni Koridor 10 jer će u protivnom sasvim izgubiti centralnu poziciju u tranzitnom saobraćaju kroz jugoistočnu Evropu.
Тоа што имаш вродена омраза кон Србите не ти го прави релевантно мислењето.Значи тука бил крајот на САД и НАТО , во центарот на Балканот-Србија.
Што ќе прават НАТО без Србија ја не знам , никој не може да ги замени србите и Србија, ова е крај.
Ова ти е исто како bitushanec да ја откачи Шарапова. А ние да се секираме , што ќе прави сега кутрата Шарапова без стратешкиот член на Кајгана форумот.
Ние не ни мислиме, едноумие до коска. Ако некој каже дека е против ЕУ и НАТО тоа е казнив грев на бојкот во државава. Одма добиваш осуда максимална преку медии, како во комунзмот. Прво се оцрнува па после се друго...Не можеш да имаш различно мислење, осуден си пред да си виновен. Да решеа нас да не прават набрзинка одамна да бевме копиле во ЕУ како Бугариве и Романциве. Додека не си го средиме проблемот со името, а после тоа да ни измислат уште некој проблем и т.н. Мислам дека никогаш нема да влеземе во ЕУ. За НАТО не сум сигурен, но е исто, можеби после 10-15 год. ако тогаш постојат како организации НАТО и ЕУ. Нашиве немаат муда во ОН да го сменат името. Ама тоа е друга тема и да не влегуваме длабоко во политика.абе еби ги да али да не испадне работава ко со Романија и Бугарија. земји потполно неспремни за влез али влегоа зашто се мислеа на која страна да се стават и американциве набрзинка ги примија
да да, ха хааааааааха америве се дереа на цел глас, аман немојте повеке, ха ха абе вие нормални сте што лупате тука, Србија вака, така, ..... сте прочитале ли некогаш српски весник или слично да видите што се случува таму и колку е народот обединет, или Партизан и Звезда умот до таму ви го имаат испрано така да не сте во состојба за нормално размислување.Факе е дека договорот во Куманово потпишан ги спаси Нато-вците од срамотилуци
Тоа што користеа бомби со осиромашен ураниум во цивилни цели е само една од многуте кукавички постапки на НАТ.Овциве.отпорот беше залуден,НАТОвци ја загадија почвата,воздухот,водата за идните поколенија
Србите можеби се еден од највоинствените народи на светот и прилично добро го прават тоа,само што штетата што ја нанесе НАТО е огромна и некако се ќути од политичарите и медиумите во врска со муницијата која ја користеше НАТО при бомбардирањето на регионов......за тоа треба да се бара оштета како вршење на геноцид на идните поколенија на овие простори.........за жал извршена е страшна контаминација....Тоа што користеа бомби со осиромашен ураниум во цивилни цели е само една од многуте кукавички постапки на НАТ.Овциве.
Ејјјј најмоќната воена алианса мораше да се здружи со терористи за да нанесе некоја минимална штета .... Патетично
За сите хејтери еден поздрав
Епа братче и Американците се доста воинствен народ а до сега не сум слушнал страната која ја изгубила војната да бара оштета.Србите можеби се еден од највоинствените народи на светот и прилично добро го прават тоа,само што штетата што ја нанесе НАТО е огромна и некако се ќути од политичарите и медиумите во врска со муницијата која ја користеше НАТО при бомбардирањето на регионов......за тоа треба да се бара оштета како вршење на геноцид на идните поколенија на овие простори.........за жал извршена е страшна контаминација....
нормално дека искусија , него и тука има политикиПа како да сакаат да бидат во НАТО кога беа бомбардирани баш од НАТО... они на своја кожа си ја искусија "правдата" на нато.. не се глупави како нас да потклекнуваат.