Dzish
unlike any other...
- Член од
- 15 февруари 2007
- Мислења
- 13.994
- Поени од реакции
- 2.689
Кој ти рекол? Бројката што ја напиша е реална, за отворен пат. За низ град, надминува 12.BMW 525TDS троши 8л-9л и притоа е 140КС. (2500 кубика)
Кој ти рекол? Бројката што ја напиша е реална, за отворен пат. За низ град, надминува 12.BMW 525TDS троши 8л-9л и притоа е 140КС. (2500 кубика)
Колку троши?Абе да ви сликнам на Инсигниава 1,8 бензин 142 кс колку малку троши нема да ми верувате
11?Абе да ви сликнам на Инсигниава 1,8 бензин 142 кс колку малку троши нема да ми верувате
Секој ден се возам во 525тдс 1999 година...потрошувачка во град е околу 8.5-9 литра, на отворено можеби литар помалку. 12 литри некако многу ми изгледаат.Кој ти рекол? Бројката што ја напиша е реална, за отворен пат. За низ град, надминува 12.
Се возиш или го возиш? Има разлика од гледање во борд до одење на бензиска А можно е тоа да има комон реил мотор...Секој ден се возам во 525тдс 1999 година...потрошувачка во град е околу 8.5-9 литра, на отворено можеби литар помалку. 12 литри некако многу ми изгледаат.
Па истото иди и со Мерцедесите... поарно вози C/E/S 280 бензин на плин отколку дизел. Горе долу исто ќе ти дојди, со таа разлика шо бензинот е No comment... кој пробал знаеПовеќе се исплаќа човек да вози 520i (Плин) отколку 525d...Ех, до кај дојде светот...
Се возам, не е моја колата. А разлика од гледање во борд до одење во бензиска нема, и да има не е повеќе од пола литро ... појма немам дали има комон реил знам некаде околу 140 коња има.Се возиш или го возиш? Има разлика од гледање во борд до одење на бензиска А можно е тоа да има комон реил мотор...
Инаку, другар мој има 325 од 1996 и таа е бројката, тестирано 1300 пати. Занемарувам шо 5-ката е поголема.
Ама HDi да ти се расипи...како да купиш два TDIdobro kazhano se zavisi kolku e chuvan motorot i nachinot na vozenje ., ako gi vadish klipovite niz hauba tuka ni gospod ne pomaga a inaku ., HDI motorite ma pezho i citroen dokazhano antipijach