Според вас кој е најдобар и најекономичен автомобил?

S

Stef Bachatero

Гостин
Форд фиеста 1.4 дизел 5.1 отворено 5.6 град :)

_master

*Big Barsa Fan*
Член од
15 август 2007
Мислења
535
Поени од реакции
18
Другар ти зборам на мали вртежи без клима а и не во Скопје во Скопје секако ке потроши 11.За одржување сакпи се ама не ми смета додека праи мерак.Две брегасти па денес и многу мало литражни коли се со две брегасти и корсата 1.0 12в е со две брегасти,ништо опасно тоа.Каиши со затегнувачи комплет со 400 долари тоа грубо е околу 300 евра кои 400 евра ги најде за една.

Член од
12 март 2008
Мислења
1.058
Поени од реакции
761
моето троши 10 литра на стотка у град, ама па у 2ра иде 110. :) Не го мењам тоа за 2, 3 литра помалце бе. :)
Иначе фиат браво 1.6 16v возам.

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Јас ја мерев мојата корса B 1.0 12V на отворено, товарена позади гумите беа навлезени, со отворени прозори :) без штедење у смисол 90-100 вожња и потроши околу 4.5 - 4.8 литри во град има околу 5.5 - 6 литри бензин потрошувачка

Член од
9 мај 2011
Мислења
84
Поени од реакции
35
ајде едно мислење за фиат панда или овие кинезиве лифан 320?ако имал некој до сега пошо јас немам искуство со вакви коли али некако интересно звучат бројките за нив около 4,5 - 5 литри потрошувачка комбинирана

shutrak

opsenar
Член од
3 јуни 2011
Мислења
37.636
Поени од реакции
31.497
za potroshuvachka na otvoreno vi veruvam., ama za vo gradska e tuka da mi prostite tolku faktori vlijaat na potroshuvachkata da ., gradskata potroshuvachka nikogash ne e ista i i nikogash ne se zima kako posebna karakteristika na nekoe vozilo., a tochno e deka so novite elektronski sistemi i gradskata potroshuvachka e namalena no ne e nekoe posebno merliva i konstantna karakteristika na nekoe vozilo ., pozdrav oktandzhii:coffee:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Јас ја мерев мојата корса B 1.0 12V на отворено, товарена позади гумите беа навлезени, со отворени прозори :) без штедење у смисол 90-100 вожња и потроши околу 4.5 - 4.8 литри во град има околу 5.5 - 6 литри бензин потрошувачка
Ова е веке постирање за во оваа тема..... (мада ја сакав да те допрашам коа година корсата)..... а не некој пишал потрошувачка а не пишал шо кола и на шо оди!
За спамерите...спамер си е спамер!:)

ЕДИТ....

Застава 128 .... потрошувачка на плин до пред промената на моторот околу 14 градска.... 10-11 на отворено!

Дајанката градска околу 5-6...... на отоворено не сум ја тестирал за гориво али за уље да... 1 литро на 50км!

Torte Mobile

Модератор
Член од
29 ноември 2007
Мислења
7.099
Поени од реакции
1.885
Ова е веке постирање за во оваа тема..... (мада ја сакав да те допрашам коа година корсата)..... а не некој пишал потрошувачка а не пишал шо кола и на шо оди!
За спамерите...спамер си е спамер!:)

ЕДИТ....

Застава 128 .... потрошувачка на плин до пред промената на моторот околу 14 градска.... 10-11 на отворено!

Дајанката градска околу 5-6...... на отоворено не сум ја тестирал за гориво али за уље да... 1 литро на 50км!
2000 год е корсата, ја возев пред неколку дена до грција толку троши околу 4.5 на отворено ... мн малце има поминато 60.000 км

п.с. порано имавме дијана многу ми е при срце колата, језда троши уље ко двотактна да е хахахахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom