Epa vreme e i jas da se iskazam na temava
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Vaka... doti4nata i urban mover si gi znam odamna (doti4nata beshe prviot clen sto go zapoznav od kajgana).
E sega na sobirankava zapoznav povekje luge
Prvo
BusHav (dobro, so nego se sretnavme malku pred sobirankata, na igralisteto pozadi JBT, igravme fudbalokosharka
![Пукам од смеа! :pos: :pos:](/styles/default/xenforo/emot/pos.gif)
) epten ljubezen, kulturen, smiren, cool decko- kje bev izgubena bez nego na sobirankava:smir:
mr.wicket- se zapozna sto se zapozna so mene, posle celo vreme kruzese niz dajmond so pivoto v race i densashe (megu najveselite beshe) i po nekoe vreme dojde do mene i urban nesto kao uz igranje promrmore kako ne ocekuval od takvite kako mene da igraat:kesa: (jas cela vecer se iznaskokav
)... Fin decko
Boyd- stoeshe zad mene na sobirankata, pa BusHav megu prvite mi ja pretstavi, samo se zapoznavme i tolku (ustvari mi rece: "te znam tebe")... Vpecatlivi oci i veslea devojka :wink:
pearl- igram jas skokam, gledam okolu mene vo diskreten radius nikoj ne igra ko mene, koga desno od mene edna devojka vesela igra se zabavuva koga posle ispadna deka toa bila pearl
![Возбуда :vozbud: :vozbud:](/styles/default/xenforo/emot/vozbud.gif)
Ja prashuvam za nea, ova ona site mi vikaat ne e tuka- ama na krajot ja najdov
Nemav moznost da napravam muabet so nea
![Плаче :place: :place:](/styles/default/xenforo/smilies/cry.png)
ama mi ostavi vpecatok na vesela i komunikativna devojka :back:
PSYtisfaction- ete so nea uspeav da razmenam nekoj zbor, vazno dozna deka sum gostivarcanka :kesa:
Odvreme navreme ideshe vo nashe drushtvo... Mi se vide kako mnogu otkacena devojka- samo taka prodolzi:wink:
the vampire- ziva devojka,ready for the good times
RealGirl- konecno go zapoznavme i pravnikot-psiholog
Divajn- se pozdravuvashe so drustvenceto moe pa usput se zapozna i so mene
Dominantna licnost, so liderski predispozcii, i so edno posebno drzenje... Shto si vo horoskop? Lav? Oven? :smir:
Fortune- znaci, samo se zapoznavme, toa traeshe nekolku sekundi no sepak mi ostavi vpecatok na epten mila licnost polna so razbiranje.
MRnO (ako go pogodiv)- samo se zapoznavme, simpaticen decko
Nina- mila i ubava devojka-vljubenik vo zivotot
Valjda nikogo ne zaboraviv :kesa: Inace od daleku mi gi pokazaa t.e. gi vidov Acid, skulgirl, crazy in love (ja vidov dodeka ja pretstavuvashe skul na nekoi devojcinja), SOHE, misticen, ada, nemirna, tochkest (shkrapashe so aparatot celo vreme)... I ushte mnogu drugi, ama ne se zapoznav :kesa: