Со кого се познавате од форумов?

Batistuta

..пак од скриен број...
Член од
16 февруари 2005
Мислења
1.945
Поени од реакции
50
leandra напиша:
И сега листата на оние што ги запознав,а не им се претставив како Леандра:smir:
Мацедониан,Водка,Гижо,Батистута(вип карта:wink: ) дечките се супер сите.
А јас мислеф дека е некоја дудлачица на Викет :pos:
Не дека тоа отпаѓа од комбинација...
али ипак била Леандра :)
(Не)Бушаф ни прави диверзии

leandra напиша:
Вака у право светло ве видов,природни
Секако ќе ја соблечев кошулата бе... ептен бев испотен :nesum: :pos: :pos:

R

Razorblade Kiss

Гостин
Ја запознав вчера Nephthys и љубениот и нејзин...не беа нешто друштвени па се поздравија и си отидоа:pos2:...толку беше,а јас се надевав дека ке си помуабетиме...:nesum:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Fortune напиша:
La Espaсola (фала Бушав шо ги донесе дотичново и момево да се запознаеме)
Ne beshe Bushav shto ne donese da se zapoznaeme, tuku jas go vlechev Bushav da me donese kaj tebe :kesa:, poshto mi kaza koja si dodeka pominuvashe so divajn ali brzo pomina uz mene i rekov aj podocna ce pojdam jas kaj nea... (uspat ni se pridruzi doti4nata) :)

Kako i da e... Pleasure to meet you:smir:i

doti4nata

Drama Queen
Член од
25 септември 2005
Мислења
3.390
Поени од реакции
35
Ada! Ja znam AAdaaa lalalalal i sekako, po tolku dolgo vreme Fortune... Za zal seushte na pozelna lista mi stoi Lejdi Satori, mislam deka ova e so godini, i nikako da ja upoznaam... A LEA! Ti gotova si! Kje vidis ubavo!

Член од
8 февруари 2007
Мислења
1.968
Поени од реакции
43
Се запознав со Бушав :vozbud:
Ми беше на кафе уствари на пиво:party1:

Serpico

Сковинистратор / I'm Batman
Член од
25 јануари 2007
Мислења
11.166
Поени од реакции
691
Леандра беше во Скопје?

N

Nephthys

Гостин
Razorblade Kiss напиша:
Ја запознав вчера Nephthys и љубениот и нејзин...не беа нешто друштвени па се поздравија и си отидоа:pos2:...толку беше,а јас се надевав дека ке си помуабетиме...:nesum:
Aуу..вие ни киднавте:helou:
и јас се надевав дека ке си помуабетиме поише..ама ај у следна прилика:smir:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Gi zaboraviv od sobirankata :tapp: se zapoznav so Misticen i so Sver

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
Epa vreme e i jas da se iskazam na temava :) Vaka... doti4nata i urban mover si gi znam odamna (doti4nata beshe prviot clen sto go zapoznav od kajgana).
E sega na sobirankava zapoznav povekje luge :)
Prvo BusHav (dobro, so nego se sretnavme malku pred sobirankata, na igralisteto pozadi JBT, igravme fudbalokosharka:pos:) epten ljubezen, kulturen, smiren, cool decko- kje bev izgubena bez nego na sobirankava:smir:

mr.wicket- se zapozna sto se zapozna so mene, posle celo vreme kruzese niz dajmond so pivoto v race i densashe (megu najveselite beshe) i po nekoe vreme dojde do mene i urban nesto kao uz igranje promrmore kako ne ocekuval od takvite kako mene da igraat:kesa: (jas cela vecer se iznaskokav :) )... Fin decko :)

Boyd- stoeshe zad mene na sobirankata, pa BusHav megu prvite mi ja pretstavi, samo se zapoznavme i tolku (ustvari mi rece: "te znam tebe")... Vpecatlivi oci i veslea devojka :wink:

pearl- igram jas skokam, gledam okolu mene vo diskreten radius nikoj ne igra ko mene, koga desno od mene edna devojka vesela igra se zabavuva koga posle ispadna deka toa bila pearl :vozbud: Ja prashuvam za nea, ova ona site mi vikaat ne e tuka- ama na krajot ja najdov :) Nemav moznost da napravam muabet so nea :place:ama mi ostavi vpecatok na vesela i komunikativna devojka :back:

PSYtisfaction- ete so nea uspeav da razmenam nekoj zbor, vazno dozna deka sum gostivarcanka :kesa: :) Odvreme navreme ideshe vo nashe drushtvo... Mi se vide kako mnogu otkacena devojka- samo taka prodolzi:wink:

the vampire- ziva devojka,ready for the good times :)

RealGirl- konecno go zapoznavme i pravnikot-psiholog :)

Divajn- se pozdravuvashe so drustvenceto moe pa usput se zapozna i so mene :) Dominantna licnost, so liderski predispozcii, i so edno posebno drzenje... Shto si vo horoskop? Lav? Oven? :smir:

Fortune- znaci, samo se zapoznavme, toa traeshe nekolku sekundi no sepak mi ostavi vpecatok na epten mila licnost polna so razbiranje.

MRnO (ako go pogodiv)- samo se zapoznavme, simpaticen decko :)

Nina- mila i ubava devojka-vljubenik vo zivotot :)

Valjda nikogo ne zaboraviv :kesa: Inace od daleku mi gi pokazaa t.e. gi vidov Acid, skulgirl, crazy in love (ja vidov dodeka ja pretstavuvashe skul na nekoi devojcinja), SOHE, misticen, ada, nemirna, tochkest (shkrapashe so aparatot celo vreme)... I ushte mnogu drugi, ama ne se zapoznav :kesa:

Crash Override

H4CK1N6 15 N07 4 KR1M3
Член од
14 јуни 2007
Мислења
157
Поени од реакции
0
od ovde se znam so ....habahaba..poima neam deXterche, Crazy-Nomce, Bojan, Mari0....

HungryWolf

Deep In Tha Forrest
Член од
30 јануари 2007
Мислења
793
Поени од реакции
4
huh pa denes so dosta luge se upoznav, the man sum go znael od prethodno :pos::pos: kengur oficijalno :) kamiskazi, kontejner, kasap, macedonian, billa, huh ne mi teknuva koi drugi bea ? :)
baj da vaj, se znam so aleksandar, sandra, the liquid love(skorpijata) :pos::pos::pos::pos::pos:, overdrive, scout, itn itn ako sum zaboraiv nekoj ne se ljutete ima edit :helou:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
JacK SparroW напиша:
ile micev meto sorti punisher metono1 i mn drugi ...
Ако каспер ти е брат (како што кажа во еден друг пост), зошто не го спомна тука?
Кога човек лаже заборава што излажал...

:eek:oo:

И сега... каспер брат ти е или ме излажа? Пази што ќе одговориш, бидејќи јас веќе знам:)

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Касапот и Гордон....Гладниот волк го запознав..супер си е дечкото..и то:)

Kajgana Shop

На врв Bottom