Со кого се познавате од форумов?

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Ортаче, Геџо, ФОРЧН, Дивајн, Повердрајв, Ситлорд, Ада, Даденце, Еко1
Ортаче- друже браво со потезите БДЕНСЕР СИ
Геџо- Постојано насмеан и позитивен човек ЗАКОН
ФОРЧН- Ти кажав нема што повеќе да пишам
Дивајн- Изгледа строга но беше 100% насмеана енд ши лајкс хипхоп
Повердрајв- Хехе пријатно ме изненади што ме позна стварно, супер човек
Ситлорд-Ќутлив и темен човек Sith
Ада- Црвенокоса луда девојка, се мрдна од играње
Даденце- Како не ти е срам да и се жалиш на сестра ми дека сум бил премногу пијан СТРАМ ДА ТИ Е:) а и супер играше ју ноу до доле ај горе:pos:
Еко1- Исто така одличен човек, прво нешто забушаваше стоеше у место, али кога се разигра нејќеше да седне

Упознав и други ама ете не ми текнува многу беа, нема вврска сите на еден начин се знаеме

ada

Модератор! ок?
Член од
21 август 2006
Мислења
5.706
Поени од реакции
566
Fortune, Дивајн, Pearl, Serpico, RealGirl, GeGO и Psy-луѓе кои од претходно многу сакав да ги запознаам и кои ми ги исполнија очекувањата.Искрено ми е многу мило што ве упознав:back:.
После го упознав и Tочкест-главен денсер на собиранката:icon_razz,Даденце- екстра цура и главна денсерка:helou: Tonchie-ептен фин и насмеан дечко(чудно за металец:icon_mrgr), Sussaro- закон тип, Мац- весело и комуникатвно сонце:)Спајдер- убедливо најслаткиот присутен на собиранката, и единствениот шо ми парира у висина:smir:StevoMC-колега веганец:helou:, Scorpio20- дечкото со најбоља марама:icon_mrgr,Батистута и др.
А, криво ми е што освен што се поздравив на кратко, немав шанса поише да си направам муабет со: Doti4nata, Мистичен, Скул и Acid

Член од
2 април 2007
Мислења
2.875
Поени од реакции
4
so marchence.najubava devojka vo svetov.malku e na momenti nervozna ama ce ja bide!

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
StevoMC напиша:
Se zapoznav so mnogu luge i mi ostavia vpecatok samo ne zemav email pa ako sakaat neka me adnat:smir:
Ништо, следниот пат без лист и пенкало да не одиш на собиранка:icon_lol:

И конечно ги запознав

PSYtisfaction (мор љепотиц, шуќур!)
ada :)cuc:)
~ThE_VaMpIrE~ (не можам фацата да ти ја заборавам кога Викет ти кажа:icon_lol:)
RealGirl (Шо ма Серпико? Да не беше тој, мислиш немаше да се запознаеме?:icon_lol: Конечно:kesa:)
BabyGirl^^^ (муабет на друго место:wink:)
Bada Bing! (најфаца! колку си беше кул, шубо си се изнаигра)
Princ (конечно! мораше да се искористи шанса да се запознаеме!)
Sith Lord (кул!)
Викторгг (срам да ти е што не дојде во Место:))
Crazy in Love :)back:)
doti4nata (шуќур веќе нема да се пишиме на темата „Со кого сакате да се запознаете)
La Espaсola (фала Бушав шо ги донесе дотичново и момево да се запознаеме)
точкест (денсерот помалку да пие:icon_lol: ветувањето си го исполнав, уште едно ми остана:icon_lol:)
Batistuta (знаев дека некој ми фали да го запознам. Фала што ми пристапи:))
TpH_Bo_OkO (случајно беше запознавањето, жими се:icon_lol:)
SCORPIO__20 (ќе ми беше криво ако не го запознаев дечкото со марамата:icon_cool)
FrAnKEnsTEiN (срам да ти е што не ме запозна со Nemirna!:))
Спајдер (се разбравме со тебе:wink::back:)
mRnO (за малку ќе те пропуштев, не смееше тоа да се случи)
Billa Bong (најмладиот модератор го запознав)
Martin$ (охриѓанчето срамежливо:helou:)
Bidikov и Dadence (муабети до бескрај мх мх и летово уште толку:roll: :))

Немам зборови, сите кој од кој најсупер. Мноооогу ми е мило што ве запознав.
Баш ми е жал што читам имало некои таму, а јас не ги видов. Ајде, следна прилика.

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Billa Bong напиша:
Форчн,Дивајн,Мистичен,Гего,Земзела,Воткамикс,Батистута,Нина,Спајдер,Плејбој,Точкест,Овердрајв,Скорпио(се знаев и од порано),Контејнер(и со него од порано),Трн во Око,Југо.Гардиан,Стево,Мац,Ѕоне,Антон(се знаев и порано ама ај уште еднаш),ако некој заборавив....нека каже:)
Сум те упознал :kesa: леле морам да намалам ова алкохолов :pos2: колку што ми текнува ја се упознав со Дивајн :smir: Еко 1,Гего-ѕвер е дечкото :helou: , Ортаче,Некрофилија и Анастазија

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Листава ќе да е долга...
Форчн (после илјадавековно пекање, ама не го важам запознавањево, зошто муабет не успеавме да си напраиме :pos:), Ада (мало, за гњавење, слатко, сонце, насмеано, ја обожавам:)), Pearl (колку пријатно ме изненади, не си свесна!:vozbud:), P.Overdrive (конечно, и фала за ДВДто:smir:), Трн Во око (ама може и да грешам, зошто никако да му се сетам на фацатаrulet: ), Принц (ама само едно здраво:(), ВикторГГ талентот мој, Крејзи ин Лав чинам, La Espagnola, Мартин (мило детенце:)), Била Бонг и некој другар можда:), Даденце (се сеќавам дека ја запознав зошто никако не можев да се сетам на нејзиниот ник, а и сега не ми е познат:nesum:), Ортаче и Еко (иако неофицијално:pos:), и уште многу други на кои ни име ни јузер нејм не им знам. :pos:
Поздрав до сите. :helou:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
се запознав со многу луѓе...(благодарение на скул грл аф корс:smir: ) со скорпио,со контењер(додуша него го знаев од мноогу порано) ,со Форчн,Дивајн,Real Girl,со Серпико,со Нина,бејби грл,Псајтисфекшн(ваљда го напишав точно),Мрно,Принц..хмммм...мислам дека заборавив некој...Многу ми е мило што се запознав со многу луѓе...

Nina

Ange ou Demon
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.256
Поени од реакции
4
Се запознав со госпоѓицава над мене, со Кенгур и П.Оувердрајв(конечно:)) потоа со Ла Еспањола,Била Бонг и другар му Стеф:],Скорпио_20 и Ада ја видов од далеку ама немав шанса да се запознаам со неа:( и мислам тоа би било се.Жал ми е што не се запознав со многу луѓе ама ајде нареден пат:)

Овердрајв

Модератор
Член од
5 ноември 2005
Мислења
4.255
Поени од реакции
569
Ај на брзинка..
Nina, PSYtisfaction, Serpico, rymz, pearl, точкест, mRnO, Трн, Stef:], deXterche, Billa Bong, sapun :))), Некрофилија + Анастазија, Rodeo/Sonny, Martin$.. со другите или се знаев од порано, или сум ги пропуштил.. па нека фрчат црвенки :)

И криво ми е што сум пропуштил да се запознаам со уште неколку форумџи(к)и!

Член од
19 февруари 2006
Мислења
1.768
Поени од реакции
31
finaly fortune :) inace se zapoznav so mnogu facki ama stvarno ne gi zapamtiv kako bea po nikovi

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Koнечно официјално се запознав во Ива!ТоБ си ма мори:)

BlAcK_MamBa

:: Living by my own rules ::
Член од
25 март 2007
Мислења
431
Поени од реакции
5
Jas site gi znam (od sliki), a licno se znam so Martin$, od nasite (skrseni) skolski klupi.

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
rymz напиша:
сТрамоТа!!:ban?:
Јас се извинувам, легендарниот Римз го забораив.:)
едит: и Месаја и Некрофилија+Анастазија. :smir:

kpbKENGUR

Devil's Advocate
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.132
Поени од реакции
201
нина, на збиранката.

Mesaja

Dot.
Член од
14 јуни 2005
Мислења
5.532
Поени од реакции
16
Па од собиранкава... Скул, Psy, Нина и Водка...

Kajgana Shop

На врв Bottom