Со кого се познавате од форумов?

Член од
5 февруари 2007
Мислења
10.723
Поени од реакции
13.451
денес на собиранката се запознав со неколку, па да ги набројам: Анастазија, Bushav, Точкест, Acid , Спајдер... итн.

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Чек да ми текне кој ги упознав: pearl, Ред Хот, Princ, stef:], Billa Bong, Crazy in Love, ај у курац не ми текнуе, гарант има уште некој бе, аааааааа, ај тие шо ќе пишат дека ме упознале, е тие се тие шо сум ги упознал, само не ми текнуе. :pos:

ViRuS

ПрОвОкАтОр
Член од
20 август 2005
Мислења
2.048
Поени од реакции
21
Најважно се запознав со Анастасија (девојката со која шо долго време сакав да се запознаам) со Пеарл и со Иванаа (или така нешо) леле еј еден пост по 10 минути ми треба да го искуцам зашо одвај го го гледам компјутеров запознав уште некој али не се сеќавам кој беа

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
Прл,Акаша(со сестра и),Ешли,Батрфлај,Фети(плус другарка и),на Бојд другарката,Мартин$,rymz,Ла Еспањола,Саладин...........мислам дека толку беа,ако некој сум забораил нека не ме тепа

Член од
2 април 2006
Мислења
2.842
Поени од реакции
31
На собиранкава се поздраив со сите што досега ги знаев. :helou:

А за другите не знам. :salut:

п.с. Сеа ми текна Playboy го упознав. :)

S

Stef Bachatero

Гостин
Se zapoznav so mnogu luge i mi ostavia vpecatok samo ne zemav email pa ako sakaat neka me adnat:smir:

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Со клаберот SCORPIO_20 се упознав бе. :) Сеа ми текна. :pos:

SCORPIO__20

Your sex is on fire
Член од
1 февруари 2007
Мислења
4.380
Поени од реакции
72
vodkamixx напиша:
Со клаберот SCORPIO_20 се упознав бе. :) Сеа ми текна. :pos:
me2.. VodkaaaMix.. + Nina + Ahsley( :wub: ):smir:+ Butterfly :vozbud:+ Yugo + Wicket + BabyGirl + SkullGirl + Crazy In love + Misticen + Zverot( iako se znaevme od fudbal ) + Bada Bing + ada + PlayBoy Mungos:zver: + Stef + Divajnnnn + GeGo:vozbud::vozbud:+ Fortunataaaa + Eko + Vigtorggg:party2: + ..( ke dopisam ) a da + RealGirl:smir: +...ostavam za utre veke denes:helou: + Vampirkata :) + le prasam Ortace beshe :) ?? или сум се помешал + Некофилот и љубената си негова АнастаЗија :) + Toнчииии..:zlo: + stef maliot

mr.wicket

limitless..
Член од
20 јуни 2005
Мислења
5.127
Поени од реакции
519
BusHav напиша:
Прл,Акаша(со сестра и),Ешли,Батрфлај,Фети(плус другарка и),на Бојд другарката,Мартин$,rymz,Ла Еспањола,Саладин...........мислам дека толку беа,ако некој сум забораил нека не ме тепа
Сестра пер, сестра и на Ана. :helou: (Што пиеш ко ти смета? :))

Вака сеа Ива, Бисера, Шпањолката, Мартин$, Скорпио, ВикторГГ, Плејбој..
..ааа и Џоле го запознав!

ПС:Ако заборајв некој..нема љутиш.

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Форчн,Дивајн,Мистичен,Гего,Земзела,Воткамикс,Батистута,Нина,Спајдер,Плејбој,Точкест,Овердрајв,Скорпио(се знаев и од порано),Контејнер(и со него од порано),Трн во Око,Југо.Гардиан,Стево,Мац,Ѕоне,Антон(се знаев и порано ама ај уште еднаш),ако некој заборавив....нека каже:)

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Могуче е и Месаја да сум го упознал, јебем ти ваздух. :pos: Владее нешо у ваздухот. :)

BusHav

Е ајде де.....можеш и така
Член од
5 декември 2005
Мислења
4.343
Поени од реакции
81
mr_wicket напиша:
Сестра пер, сестра и на Ана. :helou:
Се извињавам јас,не сум до толку упатен во тие работи хехехехех
Иначе и стеф го запознав

RealGirL

My LiFе...My ST0Ry
Член од
13 февруари 2006
Мислења
2.348
Поени од реакции
19
Ај и ја конечно да напишам...
ама гледам многу сум испуштила:(
Ни со Трнот не сум се видела:cry:
Вака..Форчн:vozbud:не ми се веруваше,фала Серпико,пријатно бев изненадена!
Од како ја барав низ цел Дајмонд конечно ја запознав во Место...там тарарам..АДА:helou:исто и Сит Лорд и Бада.Ја соблече конечно јакната:vozbud:
ЕСпаљола и Крејзи ин лав:helou:
Скорпио20,стружаните Ортаче и Геџо:helou:
:toe:
Едит:Како можев Кенгур да го заборааааавам!Конечно се запознавме!:vozbud:

Стеф:]

стифлер
Член од
27 јануари 2007
Мислења
1.938
Поени од реакции
3
водкамикс закон чоек,бушав супер е,урбан мувер многу беше весел заедно со нина,цоне многу ми личеше на колин фарел,вортекс,антон,крејзи ин лав,точкест,скорпио,psyfaction супер е,батистута,гего,спајдер,дивајн,тониинтер и многу други

S

Stef Bachatero

Гостин
se zapoznav denes so razzorblade kiss otidov vo veles da ja prenesam euforijata od sobirankata da i raskazam nesto.Super clenka i blagodaram za 4 saati pominati so nejze i sto i odzemav del od nejzinoto dragoceno vreme:smir:

Kajgana Shop

На врв Bottom