Со кого се познавате од форумов?

Billa Bong

I love Basketball
Член од
14 август 2006
Мислења
6.590
Поени од реакции
11
Да го додадам Плејбој на мојата листа sobiranka

Член од
8 мај 2007
Мислења
175
Поени од реакции
0
Со Фантооом :) BTW тој ми е best msn friend повеќе се дружиме на мсн отколку во живо хехехехе mwah**

Potato

Cold hearted
Член од
18 мај 2007
Мислења
4.924
Поени од реакции
86
Pa znam go Meto ( meto[no]1mkd ili taka nesto ), go znam i iLe :S

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.499
Поени од реакции
8.042
Се запознаф со Цуценце, и со Осичка (вторава коа ја запознаф беф пијан, сеа она беше пијана, ваљда коа ќе се видиме трет пат ќе бидеме и двајцата пијани, ЉОЉ)
Ех и Југо, ќе го забораеф за малку.

Swifty

Никола
Член од
5 февруари 2007
Мислења
992
Поени од реакции
2
[MkD]Scout, TonInter, Mari0, Billa Bong, Stef:], KoNtEjNeR, IsusHristus, TheMan, Ddime, вчера се запознав со плејбој и Димитар.

Goddess of Chaos

Nixe Nox
Член од
16 август 2005
Мислења
6.250
Поени од реакции
229
ја запознаф Термос!
убо паметно здраво право девојче :)
ја знам и Неонче, :* до тјебе, и Black Rose ја запознаф веќе "одамна" такуѓере *bows down*.

Член од
25 мај 2007
Мислења
29
Поени од реакции
0
bas bi sakala da gi zapoznaam razorblade kiss i dark angel mnogu interesni devojcinja hehehhe! ( najdobri drugarki mi se kako i green eye)! od drugite gi znam goddess of chaos, electrix i uste nekoj :)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Denes go vidov Nechrophilia(mislam vaka deka se speluva:)).Fin covek,samo ne veruvam deka znaese koja sum:)

С

Сатори

Гостин
Ја запознав Блек Роуз денес...те знаев јас тебе, ама не знаев која си...сега знам!:smir:
Стварно закон типка...:salut:

R

Razorblade Kiss

Гостин
И јас ја запознав Црната Ружа,т.е.Блек Роуз.Малата не очекуваше фуфа како мене I can feel it:pos:
Јас бев пријатно изненадена од неа...па срце тоа,требало да биде White Rose,со бел тен,фрагилно,исто како мене дарлиииииинг!!!:)

И лудово го знам,се уфрли и тоа овде..лелеее..не има многу со зголемена количина на метал во крвта...гад хелп ас:)

Black Rose

дете на цвеќето
Член од
12 февруари 2007
Мислења
1.972
Поени од реакции
38
Тоооо 2 муви со еден удар, и Лејди и Razorblade у еден ден :vozbud:

Лејди Сатори напиша:
Ја запознав Блек Роуз денес...те знаев јас тебе, ама не знаев која си...сега знам!
Лејди Сатори напиша:
Стварно закон типка...
Ха ха, ја закон :pos2:
Ама ненадејно испадна воа си оди Лејди фино лепо по ходник и коа оооОП ја ко и обично си се тупив :pos: Многу фина типка, ме изгушка криво да ви е

Razorblade Kiss напиша:
И јас ја запознав Црната Ружа,т.е.Блек Роуз.Малата не очекуваше фуфа како мене I can feel it
Razorblade Kiss напиша:
Јас бев пријатно изненадена од неа...па срце тоа,требало да биде White Rose,со бел тен,фрагилно,исто како мене дарлиииииинг!!!

И лудово го знам,се уфрли и тоа овде..лелеее..не има многу со зголемена количина на метал во крвта...гад хелп ас
Зш бе фуфа :pos2: Хе хе и јас од тебе, а да ете и лудото сум го знаеле се најдовме велешанкиве сите генерација, па и гимназијалки :pos:

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
Престанете со муабетењето.

Потсетување: Со кого се познавате, а не дали воопшто со некој се познавате.

Kajgana Shop

На врв Bottom