Ако си од Прилеп, и ако си излегувала Апореа, или во најмала рака ако си била член на еден форум на времето бадијала шо беше, голема е веројатностаДа да.. Многу одамна..
А можно е да го познавам и turvior или пак имаме некој заеднички познаник.. Можеби.. Не сум сигурна.
Хихи, не ги лажи децава
Дој в петок во Имиџ - биди Ти променатане сум запознал никој до сега но наскоро осеќам ќе има промена на ова![]()
хммм е за оваа собиранка незнаев, каде, што, како???Дој в петок во Имиџ - биди Ти промената![]()
Од прилеп си? Абе не беше планирана, тотално случајно испаднахммм е за оваа собиранка незнаев, каде, што, како???
еее не сум...здравје следен пат кога ќе ми биде во близина локацијата...Од прилеп си? Абе не беше планирана, тотално случајно испадна![]()
Спонтано се собравмеОд прилеп си? Абе не беше планирана, тотално случајно испадна![]()
Покрај Апореа, повеќе од времето го минував во Хард Рок Битола, оти во БТ ми е престојувалиштето. Но некаде прочитав дека пушташ песни на УКЛО ФМ, од таму скоро сигурно те познавам, имав пријател што таму водеше емисија.Ако си од Прилеп, и ако си излегувала Апореа, или во најмала рака ако си била член на еден форум на времето бадијала шо беше, голема е веројатноста
A по музикава личиш како од Апореа да си...