Многу, многу желби за исполнувањеСо никогоа не знам ни дали сакам да запознаам некого, освен ако некој не пројави силна желба па да му ја исполнам
Luki JuniorСо никогоа не знам ни дали сакам да запознаам некого, освен ако некој не пројави силна желба па да му ја исполнам
Не оди тоа така, не знам зошто сум пишала дека исполнувам желби за запознавање зошто никогаш до сега со никого се немам преку која било социјална мрежа запознаено, ама Луки е многу фин дечко и еднаш кулутрно го одбив.
Добро е што не знаеш како изгледам, многу исклучоци и ќе направеше иначеИнаку, не знам дали ќе правам исклучок за да запознам некого од кајганава или сепак да си останам на моето.
Викаш за тебе ќе направев исклучок?Добро е што не знаеш како изгледам, многу исклучоци и ќе направеше иначе![]()
Ух, форгет ит. Ептен си комплицирана.Не оди тоа така, не знам зошто сум пишала дека исполнувам желби за запознавање зошто никогаш до сега со никого се немам преку која било социјална мрежа запознаено, ама Луки е многу фин дечко и еднаш кулутрно го одбив.
Инаку, не знам дали ќе правам исклучок за да запознам некого од кајганава или сепак да си останам на моето.
И за мене исто!!! И ја сум убав!Викаш за тебе ќе направев исклучок?
Хехе нема полошо од тоа девојка да ти каже дека си многу фин дечкоНе оди тоа така, не знам зошто сум пишала дека исполнувам желби за запознавање зошто никогаш до сега со никого се немам преку која било социјална мрежа запознаено, ама Луки е многу фин дечко и еднаш кулутрно го одбив.
Инаку, не знам дали ќе правам исклучок за да запознам некого од кајганава или сепак да си останам на моето.
Има. Да ти каже дека си грд и некултурен.Хехе нема полошо од тоа девојка да ти каже дека си многу фин дечко![]()
Читај потпис (твојот)Викаш за тебе ќе направев исклучок?
Кај тебе во село Орсон Велс да не те викаат ?Не оди тоа така, не знам зошто сум пишала дека исполнувам желби за запознавање зошто никогаш до сега со никого се немам преку која било социјална мрежа запознаено, ама Луки е многу фин дечко и еднаш кулутрно го одбив.
Луд си жими свеКај тебе во село Орсон Велс да не те викаат ?