Со кого се познавате од форумов?

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Со никого :) а не знам ни дали сакам да запознаам некого, освен ако некој не пројави силна желба па да му ја исполнам

Член од
22 јули 2010
Мислења
32.528
Поени од реакции
81.967
Со никого :) а не знам ни дали сакам да запознаам некого, освен ако некој не пројави силна желба па да му ја исполнам
Многу, многу желби за исполнување:sneaky:

:ROFLMAO:

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
Со Kalista, фина девојка, бевме вчера на кафе, муабет, муабет, не стемни :) Коа почна философија, историја на уметност, интересен човек.

Член од
31 мај 2012
Мислења
228
Поени од реакции
145
Не оди тоа така, не знам зошто сум пишала дека исполнувам желби за запознавање зошто никогаш до сега со никого се немам преку која било социјална мрежа запознаено, ама Луки е многу фин дечко и еднаш кулутрно го одбив.
Инаку, не знам дали ќе правам исклучок за да запознам некого од кајганава или сепак да си останам на моето.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.987
Поени од реакции
12.631
Инаку, не знам дали ќе правам исклучок за да запознам некого од кајганава или сепак да си останам на моето.
Добро е што не знаеш како изгледам, многу исклучоци и ќе направеше иначе :D:cool::X3:

Член од
6 јули 2011
Мислења
3.829
Поени од реакции
7.711
Не оди тоа така, не знам зошто сум пишала дека исполнувам желби за запознавање зошто никогаш до сега со никого се немам преку која било социјална мрежа запознаено, ама Луки е многу фин дечко и еднаш кулутрно го одбив.
Ух, форгет ит. Ептен си комплицирана.

Член од
21 август 2011
Мислења
5.064
Поени од реакции
5.665
Хехе нема полошо од тоа девојка да ти каже дека си многу фин дечко:icon_lol:

W

Werther

Гостин
Кај тебе во село Орсон Велс да не те викаат ?

Kajgana Shop

На врв Bottom