Во четврток nameleess. Интересен лик, заедно бевме на свирката на Мизар. Во петокот пак се видовме, падна добар муабет, зезање за електро. Мило ми е, друже.Вчера со Mrs. Vedder се запознав. Добро девојче, добар муабет склопивме. Интересен карактер, ама немавме доволно време за да се запознаеме подобро. Ајт у наредна прилика повеќе. Како што пиша и она пред мене, договоривме за геноцид, така да се е испланирано.Денеска Кискино го запознав. Запознавање „Здраво и чао„, оти и он се брзаше и ја се брзав од школо. Ајде некој друг ден ќе седнеме да помуабетиме.Денес Ivan^^ го запознав. Сме учеле у исто школо, а јас да не знам дека он е тој.
Фин батка, иако зборевме само 5 минути, ама не е битно, сега кога го знам, секој ден ќе се гледам.Денес се запознав со Love-computers, бевме на муабет околу 3-4 саати. Онака, фино детенце ми се виде, тивко, на месинџер погласна знае да биде.
Плус и со GoddessofRock (екс GemmaAtkinson), ама на некои си минута време. Хејт х'р!Од струмичката собиранка:
Wot
BBaby
Koleee (не знам колку е се)
Logix
LordDragon (Ми беше чест друже, особено за милион долари кога ја свиреше)
RIOT! (појма немав која е, заедно со Mrs. Vedder дошла)
Walker_Girl (ја знаев од порано, низ форум ја гледав)Вечерва го запознав Sonne. Кој генијален лик е само. Друже, ми беше чест. Фала.
Ајде да си се пофалам. Денеска на факс имав прилика да се запознам случајно со еден многу фин колега, кој патем е и Кумановец. Devil_guy it was my pleasureBeneamata првиот ми другар од кајгана, сега ептен добар колега. Very Nice(Noice) Girl значи никот не лаже стварно е ептен фина, а богами и гласна
Dark King првиот запознаен кајганџија кој што не ми е колега. Треба ли воопшто да коментира? Стварно опуштен дечко, комуникативен и ептен интересен.Красулка-љубезната колешка што одговара на моите досадни прашања Пријатно девојче.
Коментатор-делија и баварец што има за изборен аграрна политика
Dietrich не е многу активен тука, а зашто? :лутавампирка:
КУЦЗ мај брадер, активен само на Фудбал и ДруЃи Спортови.