Со кого се познавате од форумов?

• Креатор на темата Креатор на темата ohriganka
  • Време на започнување Време на започнување
сега за сега само со D a R k o :smir:

Денес се запознав со Др. Кулен...Фин момак, културен, ни тргна муабетот, од секоја тема гребнавме по малку, немавме многу време, ем школски обврски ем дрнголии ...Се договоривме за геноцидот, шо е најважно:смајл:

Никој не е активен со години од тие што ги знам .. така да од сегашната постава со никого :toe:

Вчера со Mrs. Vedder се запознав. Добро девојче, добар муабет склопивме. Интересен карактер, ама немавме доволно време за да се запознаеме подобро. Ајт у наредна прилика повеќе.:D Како што пиша и она пред мене, договоривме за геноцид, така да се е испланирано. :pos::pos:

Ма со Justice for All бре. Прв форумџија и највисок хомосапиенс што сум запознала до сеа, ај аирлија нека е :)
Ми наби комплекс, размислувам да се подвргнам на операција за издолжување на нозете, or something...:icon_lol:
Со оваа членка се познавам.
Да се додаде на листата :icon_lol:.. пиши таму...

И што? Ја висок? :icon_lol: Пред некој ден го видов братучед ми... уште повисок од мене е.
....колку е необично кога мораш да гледаш нагоре кон некого...

Денеска Кискино го запознав. Запознавање „Здраво и чао„, оти и он се брзаше и ја се брзав од школо. Ајде некој друг ден ќе седнеме да помуабетиме.

jas se poznavam so vlatko sver e :

Линкот е отстранет - Џену Грл

Вакви линкови на маалските копиљи што ти се во друштво па ќе им се правиш паметен.

Прв пост и тоа па. Баниран перманентно.

Едит: Извини, женско си била, сега видов. Паметна.

Џену грл, Новинарка и конечно Гладиус.... Не напрајвме многу муабет, кратко останавме, а и целата бев поспана...:спие::smir:

Во моето четиридневно живеење во Скопје се запознав со BiG_kIsS, Зајче, и уште еден дечко шо ме застана на семафори пошто ме препознал ваљда од негде, а јас појма неам кој е. Ако се пронајт нек се кажит и нек ми опростит за простотилукот. :smir:

Вчера на пиволенд се запознав во Шмекерот, Unholy, и Daftie...:smir:
Мило ми беше...иако не разврзавме муабет пошо бев на кратко. Такоџе вчера со Гижо, Сусаро, Водка микс, Бејбигрл КОНЕЧНО :)...И уше двајца на коишто им ги забораив никовите!...ваљда беа горенаведените од Мери Џејн!!! А од неодамна истотака ми се исполни желбата шо се запознав со Windy! >)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom