Со кого се познавате од форумов?

Mrs. Vedder

red cloud at sundown
Член од
12 февруари 2009
Мислења
984
Поени од реакции
66
Денес се запознав со Др. Кулен...Фин момак, културен, ни тргна муабетот, од секоја тема гребнавме по малку, немавме многу време, ем школски обврски ем дрнголии ...Се договоривме за геноцидот, шо е најважно:смајл:

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Никој не е активен со години од тие што ги знам .. така да од сегашната постава со никого :toe:

I

Intex

Гостин
Вчера со Mrs. Vedder се запознав. Добро девојче, добар муабет склопивме. Интересен карактер, ама немавме доволно време за да се запознаеме подобро. Ајт у наредна прилика повеќе.:D Како што пиша и она пред мене, договоривме за геноцид, така да се е испланирано. :pos::pos:

Justice for All

Tempus fugit
Член од
17 јули 2008
Мислења
1.372
Поени од реакции
85
Ма со Justice for All бре. Прв форумџија и највисок хомосапиенс што сум запознала до сеа, ај аирлија нека е :)
Ми наби комплекс, размислувам да се подвргнам на операција за издолжување на нозете, or something...:icon_lol:
Со оваа членка се познавам.
Да се додаде на листата :icon_lol:.. пиши таму...

И што? Ја висок? :icon_lol: Пред некој ден го видов братучед ми... уште повисок од мене е.
....колку е необично кога мораш да гледаш нагоре кон некого...

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Онака во живо со bubicko i stoleee а на МСН со MIkijo San ,Гижо,Mrs.Wedder..

I

Intex

Гостин
Денеска Кискино го запознав. Запознавање „Здраво и чао„, оти и он се брзаше и ја се брзав од школо. Ајде некој друг ден ќе седнеме да помуабетиме.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.498
jas se poznavam so vlatko sver e :

Линкот е отстранет - Џену Грл

Вакви линкови на маалските копиљи што ти се во друштво па ќе им се правиш паметен.

Прв пост и тоа па. Баниран перманентно.

Едит: Извини, женско си била, сега видов. Паметна.

MaRyJaNe-poison

Beauty in Black
Член од
11 септември 2007
Мислења
2.722
Поени од реакции
167
Џену грл, Новинарка и конечно Гладиус.... Не напрајвме многу муабет, кратко останавме, а и целата бев поспана...:спие::smir:

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Во моето четиридневно живеење во Скопје се запознав со BiG_kIsS, Зајче, и уште еден дечко шо ме застана на семафори пошто ме препознал ваљда од негде, а јас појма неам кој е. Ако се пронајт нек се кажит и нек ми опростит за простотилукот. :smir:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Најново со Susaro, ѕвер!
ЈОГУРТ хахаххахахаха

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
Вчера на пиволенд се запознав во Шмекерот, Unholy, и Daftie...:smir:
Мило ми беше...иако не разврзавме муабет пошо бев на кратко. Такоџе вчера со Гижо, Сусаро, Водка микс, Бејбигрл КОНЕЧНО :)...И уше двајца на коишто им ги забораив никовите!...ваљда беа горенаведените од Мери Џејн!!! А од неодамна истотака ми се исполни желбата шо се запознав со Windy! >)

Kajgana Shop

На врв Bottom