Имав можност да се запознаам со две прекрасни комуникативни и лични моми македонки RocknRolaa i HITCH.
Мора да признаам дека ги надминаа моите очекувања :smir:
Од толку што се размуабетивме не осетив кога помина времето и затоа мора да повториме средба во брзо време
Мило ми е девојки што ве запознав ki$$43. Позз
Вчера на саем, организирано се сретнавме со Џимеј и со Боби мкд (знам дека неправилно ѓи запишав, да не ме судат )
Прошетавме добри 2 саати разгледувајки и барајки го Војо, кој успеа да не излаже на стари години дека ќе биде на саем.
Ама ништо од буренцето. Може се одлепило, па не стигнал да го залепи на време
Конечно по 2 и кусур години договарање навака натака, ја имав таа чест да се запознам со еден веќе олдскул форумџија и модератор - Џимеј! Остануваат уште денови и денови за филмска дискусија. Башка... Тим Бартон.
(special thanks to Bebush и Натуралната за остваренава комуникација)
Со Корун и Ксак имаше вери најс конверзатионе, со металхамер и алекс д грејт + гад хејтас имаше афтер парти, а со хич, рокенрола, силен, џиш само на поздравување.
Јас само брат ми го познавам од цел форум За жал во сабота имам премногу обврски, и нема да одам на собиранката 25+, и пак никој нема да запознаам. А можеби и некој познавам, ама не знам дека е форумџија
Оваа страница користи колачиња за персонализирање на содржината. Со продолжување на користењето, се согласувате со нашата политика за користење колачиња.