V
vlako088
Гостин
Со оглед дека сум почетник на форумов не се познавам лично со никого иако би сакал да запознам и да се дружам зо членовите на форумов. Кој сака да се дружи со мене отворен сум за секого.
Присутен бев и јас,морам да kажам дека е супер.Saber Rader, петочна блиц средба у јавниот градски превоз. :motor:
Saber Rader, петочна блиц средба у јавниот градски превоз. :motor:
Rider сум бе, а не Rider, да не правиме проблеми :icon_mrgrПрисутен бев и јас,морам да kажам дека е супер.
mettalhammerВчера со Mrs. Vedder се запознав. Добро девојче, добар муабет склопивме. Интересен карактер, ама немавме доволно време за да се запознаеме подобро. Ајт у наредна прилика повеќе. Како што пиша и она пред мене, договоривме за геноцид, така да се е испланирано.Денеска Кискино го запознав. Запознавање „Здраво и чао„, оти и он се брзаше и ја се брзав од школо. Ајде некој друг ден ќе седнеме да помуабетиме.Денес Ivan^^ го запознав. Сме учеле у исто школо, а јас да не знам дека он е тој.
Фин батка, иако зборевме само 5 минути, ама не е битно, сега кога го знам, секој ден ќе се гледам.Од струмичката собиранка:
Wot
BBaby
Koleee (не знам колку е се)
Logix
LordDragonII (Ми беше чест друже, особено за милион долари кога ја свиреше)
RIOT! (појма немав која е, заедно со Mrs. Vedder дошла)
Walker_Girl (ја знаев од порано, она не ме знаеше)Вечерва го запознав Sonne. Кој генијален лик е само. Друже, ми беше чест. Фала.Во четврток nameleess. Интересен лик, заедно бевме на свирката на Мизар. Во петокот пак се видовме, падна добар муабет, зезање за електро. Мило ми е, друже.
Добар домаќин )Најново Разиел - таман си е чоекот...
И плус се просветли.Добар домаќин )
И јас се запознав со Марио и Стефан и со Светомир,Светла и Света Гора