Bacillus gagous
Biohazardous
- Член од
- 21 јануари 2006
- Мислења
- 7.380
- Поени од реакции
- 168
Нови:
tiffany
Член 7
Power-MKD
tiffany
Член 7
Power-MKD
ahhh bre devojce u zabluda...ajde ne lazi i forumov i priznaj deka bese ljubomorna sto gi shmekav drugite forumgiki a ne tebe...Ne deka nemase da te shmeknam ama bidejki prv muabet na sobiranka ti bese "Ej zdravo Ti si Shmekerot...lele tapa si..)...i kazi mi kako da te shjmekam posle...ama primetiv ja deka ti bese krivo sto ne te nabljuduvav tebe nego drugite...ау бе даааа го запознав и шмекерот.. ииии....
СЕ РАЗОЧАРАв...
ТАПА.... НУЛА.... негативна нула.... очекував некој.. што знам што очекував ама сигурно не тоа што го видов...
ај се надевам дека ќе се поправи...
малку му срушив его ама ај
Па шо не каеш дека си бил ти бе.... :pos2:Нови:
tiffany
Член 7
Power-MKD
Same hereБејбиГрл:back:
Си кажав јас, никој не ми е крив шо излегов полугола, па некој друг да страда и да мрзнеSame here
Убаво штипјанче, алал да и е како издржа на ладното. Браво за тоа што знае каде згрешила и не сака да ги загрозува другите околу неа поради нејзина грешка (не сакаше да облече јакна/блузон од нас)
Не ми верува дека сум КОРУН, па ми бараше лична карта![]()
Никогаш не пијам премногу алкохол, а тогаш само СЕ ПОЗДРАВИВМЕ, а сеа се упознавме :smir:Си кажав јас, никој не ми е крив шо излегов полугола, па некој друг да страда и да мрзнеНего ние се запозавме на собиранката, не се сеќаваш? премногу алкохол?
И не ти барав лична карта за да видам дека си коруннего оти сакаше да ме прелажеш дека си 27, ама знаев јас....
![]()
Од кога се договоривме како да ги нагостиме, се мислам што би било соодветно, што би можеле да направиме.Оф топик.
Ти ќе бериш јаболка ко ќе имаш слободен викенд. Овој ќе засукаш ракави во кујна, заедно со мене ако ти е утеха.
:pos2::pos2::pos2:
Пред саат и кусур имав блиц запознавање со Чомбе, јас излегвев од кафич, тој тогаш влегвеше и така. :smir: