Со кого се познавате од форумов?

Шмекерот

Еден и единствен
Член од
24 мај 2008
Мислења
1.767
Поени од реакции
384
ау бе даааа го запознав и шмекерот.. ииии....
СЕ РАЗОЧАРАв...
ТАПА.... НУЛА.... негативна нула.... очекував некој.. што знам што очекував ама сигурно не тоа што го видов...
ај се надевам дека ќе се поправи...
малку му срушив его ама ај
ahhh bre devojce u zabluda...ajde ne lazi i forumov i priznaj deka bese ljubomorna sto gi shmekav drugite forumgiki a ne tebe...Ne deka nemase da te shmeknam ama bidejki prv muabet na sobiranka ti bese "Ej zdravo Ti si Shmekerot...lele tapa si..)...i kazi mi kako da te shjmekam posle...ama primetiv ja deka ti bese krivo sto ne te nabljuduvav tebe nego drugite...:)...Ne znam sto si ocekuvala od mene moze nesto poveke...Mozebi si imala nekoja idealna slika za mene...yebiga bejb...Ali ubavo si vikas...nareden pat popraven...i da ne me napagas tolku ostaj mi barem sansa da ti namignam...:)...aj pozdrav zakon si nema so iskrena hard core...pozz

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
БејбиГрл:back:
Same here :)

Убаво штипјанче, алал да и е како издржа на ладното. Браво за тоа што знае каде згрешила и не сака да ги загрозува другите околу неа поради нејзина грешка (не сакаше да облече јакна/блузон од нас :) )

Не ми верува дека сум КОРУН, па ми бараше лична карта :pos:

Б

БејбиГрл

Гостин
Same here :)

Убаво штипјанче, алал да и е како издржа на ладното. Браво за тоа што знае каде згрешила и не сака да ги загрозува другите околу неа поради нејзина грешка (не сакаше да облече јакна/блузон од нас :) )

Не ми верува дека сум КОРУН, па ми бараше лична карта :pos:
Си кажав јас, никој не ми е крив шо излегов полугола, па некој друг да страда и да мрзне:) Него ние се запозавме на собиранката, не се сеќаваш? премногу алкохол? :pos:
И не ти барав лична карта за да видам дека си корун:pos:него оти сакаше да ме прелажеш дека си 27, ама знаев јас....:pipi:

-={K-O-R-U-N}=-

Wanna play a game?
Член од
14 февруари 2007
Мислења
13.045
Поени од реакции
3.301
Си кажав јас, никој не ми е крив шо излегов полугола, па некој друг да страда и да мрзне:) Него ние се запозавме на собиранката, не се сеќаваш? премногу алкохол? :pos:
И не ти барав лична карта за да видам дека си корун:pos:него оти сакаше да ме прелажеш дека си 27, ама знаев јас....:pipi:
Никогаш не пијам премногу алкохол, а тогаш само СЕ ПОЗДРАВИВМЕ, а сеа се упознавме :smir:

Признај дека сакаше да видиш дали сум КОРУН :pos:

Никола

Државник
Член од
18 април 2005
Мислења
5.074
Поени од реакции
333
Оф топик.
Ти ќе бериш јаболка ко ќе имаш слободен викенд. Овој ќе засукаш ракави во кујна, заедно со мене ако ти е утеха.
:pos2::pos2::pos2:
Од кога се договоривме како да ги нагостиме, се мислам што би било соодветно, што би можеле да направиме.
Ќе ги изненадиме и со предјадење и јадење, а богами и десерт.
Ако веќе правиме, да направиме саглам.
А за јаболката. Берењето ќе ни развие апетит.
Или да ги пуштиме нив со вреќите и гајбињата да собираат, ние ќе си готвиме.

Fantom

Chikara
Член од
4 јуни 2006
Мислења
11.453
Поени од реакции
812
Пред саат и кусур имав блиц запознавање со Чомбе, јас излегвев од кафич, тој тогаш влегвеше и така. :smir:

^Кристи^

Dreamer
Член од
1 ноември 2007
Мислења
781
Поени од реакции
41
Сосема неочекувано го запознав Tonchie.
Пријатна личност, каква што и очекував.

Chombe_United

Да ми бричите ташаците!
Член од
14 декември 2007
Мислења
8.809
Поени од реакции
452
Конечно со Фантом_Ох се запознав, намаше конфликти, се помина во најдобар ред:helou:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Најново со Тифани :helou:

Член од
22 септември 2008
Мислења
412
Поени од реакции
32
Со GoD.HateUSaLL се знам.. Може и со уште некој ама не сум го сретнал :)

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.502
Поени од реакции
8.065
Можам да се пофалам дека сум еден од малкуте кои ја имаат запознаено оваа девојка :)

Kajgana Shop

На врв Bottom