Со кого се познавате од форумов?

Член од
28 јануари 2007
Мислења
9.850
Поени од реакции
1.559
Фликс вака не иде еј.
Јесда и јас те заборавив,ама постар сум и простено ми е ради можни склеротични проблеми:kesa:
Абе се знаевме ние уште од онаа собиранката во дајмонд што беше само тебе не ти текнуваше :D

Mlad_man

Sine Qua Non
Член од
20 април 2007
Мислења
3.475
Поени од реакции
207
Вака запознав шо знам неколку нови членови , слабо ми оди со памтењето на имиња ова она ама ај ќе надополнам покасно ако заборавам некој.

Росоњерка - навистина добра девојка баш како што ја замислував позитивна личност.
ОSS- многу мила девојка исто така позитивна и дружељубива :smir:
Млад Ман- Брат навистина си младолик јас би ти дал 16 години :)
Zemzela - Многу интересен дечко онака разигран знај да направи атмосфера
Picaso - Двајцата Битолчани а не се знаевме плус патувавме со ист воз :pos: инаку интересен и добар дечко :smir:
By me - мислам беше дечкото со фотоапаратот, ќе биди од тебе фотограф ;)
Anck-Su-Namun - не направив многу муабет со неа ама ми изгледаше како фина девојка.
Серпико- Еден од најрасположените батиња беше таму , риспект
Бејби грл - Ќе ја помешав за малку со кит катче, така фина девојка изгледаше не и издудлав нешто не ја запознав повеќе :pos:
Јени грл - Конечно се запознав и со тебе , само некако по срамежлива ми делуваш во живо.
Шмекерот - интересен дечко само некако во живо не ми изгледаше многу по шмекањето :pos:
Викторг- Фин дечко онака насмеан го гледав секогаш , многу позитивно бате.
Маца кака - некако многу по срамежлива си од сестрати

Потоа ги запознав

Параноик
Статус Кво - супер оди на девиант :)
Екзотик
Даденце
а и никако не ми текнува на никот на девојката што беше до Acid така една симпатична беше , ај можи ќе ми текни на никот :kesa:

Ох сигурно имаше уште некој не ми текнува ама не ми текнува сега така да ќе ве допишам :smir:
Брат ми одговара пак не се нервирам на тие 16 што викаш. барем сеуште изгледам младо. :pos:

statusQuO

Модератор
Член од
18 јуни 2008
Мислења
13.038
Поени од реакции
7.617
Со Dexter_sk :vozbud:и со уште тројца...ама нека останат тајна ! :pos2:
сакаш да се тајна или не ги памтиш никовите :) кажи си нормално, они ќе ти се лутат и крај :):) Следната собиранка ќе ги избегнуваш....
Вака запознав шо знам неколку нови членови , слабо ми оди со памтењето на имиња ова она ама ај ќе надополнам покасно ако заборавам некој.
Статус Кво - супер оди на девиант :)
така треба !! :vozbud:

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
The вампирката! Среќа шо се свртев накај тебе а?:) Супер супер. Чекам кафе од тебе:)
Со мистичен се упознав,реактивниот,мац,злобната Мила и незнам дали имаше и некој друг.:helou:

Zemzela

носител на титулата ултимативен клабер
Член од
19 јули 2006
Мислења
5.045
Поени од реакции
152
Мислам и дека со Литл харт се запознав :toe: ах наредна собиранка идам без пари :jaj: многу пијам еј :kesa:

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
од денес со:Ада,Дафи и Лаванда ја остаив за крај:pos:(ненормално позитивна особа,ме изнасмеа,а да..ми дужиш нешто:pos:)

Член од
25 јануари 2007
Мислења
6.775
Поени од реакции
314
Со Апокалипто, фајнли.
Си го задржав впечатокот дека е позитивна, весела и дружељубива личност кој ми го остави уште на почеток.:pipi:

Apokalipto

Tredici
Член од
4 март 2007
Мислења
15.576
Поени од реакции
2.586
Конечно и јас се запознав со Маwечко, позитивна личност со која за жааал не измуабетивме многу а она мудро си ќутеше цело време, цело време ја придружуваше Дафи (дури и во ќутењето).. се рабира не до самиот крај кога веќе се разви убава дискусија од страна на Ада (е да и неа ја запознав) и таа ти е едно позитивно и убаво расположено патриотско битие за кое ми е ќеф дека го запознав (види пишав повеќе од реченица :baeh:)... се надевам дека ќе се видиме повторно со горе споменатата тројка... нека се пазат гејците :vozbud:

Lavanda

Модератор
Член од
18 април 2008
Мислења
676
Поени од реакции
66
од денес со:Ада,Дафи и Лаванда ја остаив за крај:pos:(ненормално позитивна особа,ме изнасмеа,а да..ми дужиш нешто:pos:)

Значи да фајнали со бебуш.. шо убаво се опуштивме бре за мерак, ем се отворивме квалитетно:back:
Емма, конечно после толку трубење по мсн, и у лајф едишн ја запознав, сенадевам дека и оставив арен впечаток (поготово кога и седнав у скут!) Супер девојче (да си го земеш и да бегаш):vozbud:
мааарко, екстра момче, (следниот пат да понесеш камера и диктафон, значи има и што да се сними и да се види!):back:

И тони и апо беа ама нив ги знам од претходно ...
Се надевам дека убаво си поминавме, бар јас да!:pipi:

Emma

Supergirl.
Член од
7 јуни 2006
Мислења
3.045
Поени од реакции
157
Емма, конечно после толку трубење по мсн, и у лајф едишн ја запознав, сенадевам дека и оставив арен впечаток (поготово кога и седнав у скут!) Супер девојче (да си го земеш и да бегаш):vozbud:
Ќути, како смо се надали... :icon_lol: Арен впечаток, зашто да не. Немаше потешко повредени. Само без буткање на раце наредна, без чадорите и без скенирање раздељаци, забога. :icon_lol:

Шала на страна, мило ми е што те упознав. Колку год ти фалело нешто. :pos: :smir: Мила ма! :back:

Тикви4ка

Нарцис со сина крв
Член од
1 март 2007
Мислења
3.134
Поени од реакции
273
гостивар златен гостивар...
сега се прибрав... па да споделам импресии

КОООНЕЧНООО ја запознав Леандра... и баш онака ми фати око.. нека се спрема недела навечер или понеделник за оксан....
By Me детенце:),
Маца мк ... стварно имала виткана коса бе...
Корун.. да беше повисок смртно ке се заљубев во него...
Пикасо... за кој нема да коментирам
Псај... уф.. ептен ми се допадна... жал ми е што Тончи не те виде.. да не ми пишува само мене во пораките за моите с.склоности...
леле сеа седнав да мислам со кого се запознав и све ми е исбришано... пм или сум стара или слаба меморија
билобил е лекот...
запознав пуно луѓе и све живо заборавив бе

Kajgana Shop

На врв Bottom