Со кого се познавате од форумов?

Z

ZeroStyle

Гостин
1.Бидиков- Многу закон човек ми остави супер впечаток. Он не дужеше и нас младите :)

2.Џени Грл- Фино девојче, се навраќавме на спомените на кајгана ремет кру :pos:

3.Bebush- Со неа само се запознав ама добро девојче и она :)

4.Мац))- Цело време се заебаваше :pos:

5.Крејзи Ин Лав- Малку не испомеша, ама неможе да речеме дека не се трудеше :) Се на се супер си беше

6.Пиратот и Маца_мк(одат во пар:))- Заљубените супер беа нив први ги запознавме и оставија впечаток како дружељубиви.

7.Лејди Сатори- И неа само ја запознав. Они беа во одделот за пушачи па само им го слушавме кикотењето :pos:

8.Ла Еспањола- И она беше весела тераше на шала на смеа се :)

9.ТонИнтер- Фин дечко е. Место не го фаќаше :)

10.ВокерГрл или ВиЏи според крејзи ин лав :pos:-Само ја запознав а според тоа што ја читам на форум ми изгледаше интересна.

11.Егзотик-го знаев од порано. Со него се заебаавме исто цело време.

12. Само не разбрав која беше љубената на Мац)). 4та у Корчагин. Ник...I dunno...

Момент на вечерта беше кога некој извика Нешо у стил: Тишина сите крејзи(ин лав) сака да ви каже нешто. Следува пауза и ете ја од таму:
Многу ми се свиѓа песнава :pos: :pos:

P.S. мислам дека не заборавив некој :S

S

SSS-Stolica

Гостин
ах јас ги заборавив

Ла Еспањола-највеселата вечерва беше
ТонИнтер-Фин Дечко,само што се врткаше цело време

Tonchie

BATTERY +
Член од
15 јуни 2005
Мислења
13.497
Поени од реакции
8.018
После доооооолги години допишување на форум и МСН се запознав со сестрите росоњерки, т.е. Маца Кака’ и Росоњерка.

maca_kaka'

тiƒosi јаossoηeјаo
Член од
6 октомври 2007
Мислења
3.515
Поени од реакции
640
После доооооолги години допишување на форум и МСН се запознав со сестрите росоњерки, т.е. Маца Кака’ и Росоњерка.
хах те изнамачив:kesa:
сепак најнајнафала за сликичките:)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Бидиков - многу расположено човече за комуникација и муабет.Ниедна тема не пропушти:pos:
Вокер Грл и другарката(не го запамтив името)-супер девојка,си напраивме фин муабет на разни теми,имав неколку испади за кои и двете се смеевме,нареден пат ветувам повеке:pos:
Егзотик- весел дечко,расположен истотака за муабети,и со него ептен се смеев:pos:
Ссс-Столица и Зеро Стајл-со нив не напраив многу муабет но сепак ми се видоа како фини дечки
Ла Еспањола - добра за диксусии и не заборави нормално да ја спомене Шпанија и се поврзано за неа:pos:
Останатите ги знаев и мило ми е што пак ги видов:back:Ако заборавив некој,поправете ме:pipi:

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
На мое големо задоволство конечно ја запознав Walker girl.:helou:

Инаку се запознав и со SSSStolica,Exotic и ZeroStyle.:smir:

^Exotic^

Wanderstruck
Член од
25 ноември 2007
Мислења
5.969
Поени од реакции
1.060
И јас се добрав до компјутер конечно...
Значи освен ZeroStyle и SSS-Stolica кои ги знаев, ги запознав и сите други од горе да не ги редам сега.Што да кажам, истото од горе е:)

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
Јас се упознав со:
- Walker girl - главната причина за собиранкава, баш ми е мило што конечно се упознавме, фино девојче
- Bidikov - паметен и дружељубив, фино си помуабетивме
- Exotic - прво, мислев дека е Шорти, искрено кажано:helou: 15годишен Прилепчанец, само ми е криво што не правевме муабет за Прилеп и сите луѓе што ги знам таму.
- ТонИнтер - паднаа заебанции за нечиво име и за светлата ама не муабетевме нешто повеќе
- SSS-Stolica - не правевме муабет
- Zerostyle - не те замислував така, а и не правевме муабет нешто

И фино беше што се видов со луѓе со кои се немам одамна видено као Еспањола(Спонд...:wink:), Сатори, маца и пират. Со другите како бебуш, џену, крејзи ин лав се видовме и на други собири :helou:

Toneh

is a turtle
Член од
21 август 2005
Мислења
5.510
Поени од реакции
907
OK, let's see...

- Walker girl - не правевме муабет, но, ми изгледаше како фина девојка. :)
- ЗероСтајл - Блиц запознавање.
- Егзотик - Интересен човек. :)
- Natural-girl - Ќе правевме повеќе муабет, ама се преместив... и така. :)
- ССС-Столица - Блиц запознавање.
- Ла Еспањола - Иако се запознавме на собиранката во Дајмонд, овојпат разменивме 3-4 зборови, така да... :)
- Лејди Сатори - Се запознавме во Динамик, ама овојпат правевме малце повеќе муабет. Малце само. :)

Fortune

шодаенешчо
Член од
9 мај 2005
Мислења
12.493
Поени од реакции
183
На мое огромно задоволство да ве известам дека сум првиот кајганџија што го запознал членот кој најмногу ги нервирал жените со своите шовинистички изјави на форумов, а од друга страна, на многумина им бил интересен за читање.

КОНЕЧНО - Никола

Да, од старт ми рече дека јас не треба да зборувам бидејќи сум жена, а жените требало да молчат и да слушаат машко додека зборува. Добро е што ќотек не добив:pos2:​

Шала на страна... Човеков е пријатно друштво и одличен соговорник. Ај да не го фалам многу.
Огромна чест ми е што го запознав и му посакувам убаво да си помине во Охридов. Ќе му посакав и жениве од езерскиов крај коси да искубат по него, ама гледам нешто се испозаљубил :icon_lol:

Член од
2 април 2006
Мислења
14.363
Поени од реакции
3.069
ZeroStyle - касно ми текна дека он играл со мене дота,бунам никови.Само на здраво остана.
SSS-Stolica - одпосле дознав кој бил.
Exotic - интересен човек,штета што стварно Тони немаше пиштол ^-^
Сатори - закопавме некои секири,иако не ја сфаќаше комплексната врска на заебанции помеѓу мене и Крејзи(инбик),па ја бранеше и ја нервирав на почеток.Убав муабет после и дебати,заедно сме се држеле против злобните La Espanola и Crazy in love.Тони беше судија.
Бидиков - генерално линукс дискусии и виндоус,со забегување накај графички.Секако,тоа беше само првите пет минути,човек со широки познавања,интересен соговорник и се на се,одлична дружба.

Штета што Маца_Мк оговараше некои од форум,не однесе down малце :(

rossonerka

too good to be true
Член од
8 октомври 2007
Мислења
6.081
Поени од реакции
889

Мило ми беше :pipi:
сеа ќе се потрудам уште 7 да најдам и ќе јадеме чоколади:vozbud:

Setsuko

Модератор
Член од
29 јануари 2006
Мислења
6.406
Поени од реакции
5.969
Конечно стигнав и јас дома па да споделам импресии.

Ла Еспањола - ја пишувам прва дека ја утнав на почеток и ја помешав со Тиквичка, закон типка. Кога ќе доаѓаш во Струмица следниот пат обавезно да ми јавиш :)
Бидиков - прво не ми текна кој си но отпосле по муабетот познав, доказ за тоа колку погрешен впечаток може да остави виртуелното мислење, не престана да зборува, слободен, комуникативен, секоја чест, си направивме муабет околу создавањето на форумот и целата идеја.
Егзотик - фино, мало детенце, се смеевме на зафрканциите на останатите
Бебуш - имаше закон моменти, разговаравме по малку за сè наредниот пат ќе ја отвориме темата што те копкаше толку :pos:
Natural-girl - помуабетивме околу кафичите во Струмица, испадна баш така како што те замислував, супер.
Маца_мк - онака блиц муабет, фина типка.
Џену грл - кога беше договорот за собиранка мислев ќе се собереме 5-6 луѓе, а си успеала да собереш цела мафија, убав пречек, пријатно се изненадив.
Крејзи ин лав - не го кратам никот за да не ми се лутиш, ама како ти текна тоа Ви Џи :pos: мило ми е што конечно се запознавме :)
TonInter - не правевме муабет ама ко што рече и ти се знаеме од форум дека сме си фини. :pos:
Сатори - ми се допаднаа некои твои размислувања, истата си во живо како и на форум.
Зеро Стајл, THE PIRAT и SSS-Stolica - само на здраво останавме, си отидовте порано, не можевме да поразговараме, ај наредниот пат.
Со Mac)) се знаев од порано.

И мислам дека толку бевме, ако испуштив некој да не се лути, нека ме потсети.

Devil-King

Пациентот од Бардовци
Член од
3 февруари 2007
Мислења
1.009
Поени од реакции
67
За сеа два -тројца шо еднаш годишно дават коментари на форум:)

Kajgana Shop

На врв Bottom