Z
ZeroStyle
Гостин
1.Бидиков- Многу закон човек ми остави супер впечаток. Он не дужеше и нас младите
2.Џени Грл- Фино девојче, се навраќавме на спомените на кајгана ремет кру
3.Bebush- Со неа само се запознав ама добро девојче и она
4.Мац))- Цело време се заебаваше
5.Крејзи Ин Лав- Малку не испомеша, ама неможе да речеме дека не се трудеше Се на се супер си беше
6.Пиратот и Маца_мк(одат во пар)- Заљубените супер беа нив први ги запознавме и оставија впечаток како дружељубиви.
7.Лејди Сатори- И неа само ја запознав. Они беа во одделот за пушачи па само им го слушавме кикотењето
8.Ла Еспањола- И она беше весела тераше на шала на смеа се
9.ТонИнтер- Фин дечко е. Место не го фаќаше
10.ВокерГрл или ВиЏи според крејзи ин лав -Само ја запознав а според тоа што ја читам на форум ми изгледаше интересна.
11.Егзотик-го знаев од порано. Со него се заебаавме исто цело време.
12. Само не разбрав која беше љубената на Мац)). 4та у Корчагин. Ник...I dunno...
Момент на вечерта беше кога некој извика Нешо у стил: Тишина сите крејзи(ин лав) сака да ви каже нешто. Следува пауза и ете ја од таму:
Многу ми се свиѓа песнава
P.S. мислам дека не заборавив некој :S
2.Џени Грл- Фино девојче, се навраќавме на спомените на кајгана ремет кру
3.Bebush- Со неа само се запознав ама добро девојче и она
4.Мац))- Цело време се заебаваше
5.Крејзи Ин Лав- Малку не испомеша, ама неможе да речеме дека не се трудеше Се на се супер си беше
6.Пиратот и Маца_мк(одат во пар)- Заљубените супер беа нив први ги запознавме и оставија впечаток како дружељубиви.
7.Лејди Сатори- И неа само ја запознав. Они беа во одделот за пушачи па само им го слушавме кикотењето
8.Ла Еспањола- И она беше весела тераше на шала на смеа се
9.ТонИнтер- Фин дечко е. Место не го фаќаше
10.ВокерГрл или ВиЏи според крејзи ин лав -Само ја запознав а според тоа што ја читам на форум ми изгледаше интересна.
11.Егзотик-го знаев од порано. Со него се заебаавме исто цело време.
12. Само не разбрав која беше љубената на Мац)). 4та у Корчагин. Ник...I dunno...
Момент на вечерта беше кога некој извика Нешо у стил: Тишина сите крејзи(ин лав) сака да ви каже нешто. Следува пауза и ете ја од таму:
Многу ми се свиѓа песнава
P.S. мислам дека не заборавив некој :S