Со кого се познавате од форумов?

Yugo

Law rules
Член од
12 декември 2005
Мислења
8.251
Поени од реакции
28
Yugo - После долги конверзејшни на мсн, конечно да се запознаеме на плажа.

Е да али ми избега :) неможевме на раат едно пивце да мавнеме на Охридске горештини хехехеехе :) ај ако доиш ти Скопје на собиранка ќе пиеме по едно :)

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
со elence*$ сеа ми текна дека имавме блиц упознавање во Охрид благодарение на Фантом:smir:

Natural-girl

Morphine
Член од
16 октомври 2007
Мислења
3.462
Поени од реакции
5.246
со elence*$ сеа ми текна дека имавме блиц упознавање во Охрид благодарение на Фантом:smir:
Yup, same here :smir:. И со Јован се упознав - он збореше дека Скопјанки биле шмизли зошто нарачувале ракија у кафич :helou:

\m/arko

A place where the beer flows like wine...
Член од
15 јануари 2008
Мислења
6.357
Поени од реакции
790
Се запознав најново со Бада Бинг.

burn84

Говорете Македонски
Член од
4 февруари 2006
Мислења
6.579
Поени од реакции
1.500
Се запознав со: разиел, анхоли, и фабулус.
Уопште не се какви што изгледаат на форум, максимално се трудеа престојот да ни биде интересен, и испадна и повеќе од тоа.

Нека не ве лажат постовите, со момците може во било кој ден од денот да се заакате и интересно да биде.

пиес: можеби имаше уште некој од форум-ама не се сеќавам:)

}I{BuTtErFlY

You want ME
Член од
21 февруари 2006
Мислења
765
Поени од реакции
14
Се запознав со: разиел, анхоли, и фабулус.
Уопште не се какви што изгледаат на форум, максимално се трудеа престојот да ни биде интересен, и испадна и повеќе од тоа.

Нека не ве лажат постовите, со момците може во било кој ден од денот да се заакате и интересно да биде.

јас многу брзо ќе се запознаам со тебе :pipi: :smir:

Член од
16 февруари 2007
Мислења
2.780
Поени од реакции
8.235
Имаше бе пеер....Ла Скандилозна.:pos2:

Инаку,и јас се запознав со Гижо(како што требаше...или не),со Брн и со Водка.

Гижо,ем роденден му беше,ем пак цело време си ќутеше.Пеер,и следниот пат кога ќе те видам,а ќе биде третпат,пак ќе пишувам на темава.Абе збор не изусти,освен два-три-четири-пет,кои беа толку тивки одвај те слушнав.Толку ли не ти чинеше друштвото?Ја ем го мразам синдикатот,ем скроз ве прифатив како цел живот да ве знам.Оти си толку фундаментално необичен?:)

Брн беше многу промислен,многу ретко збореше,ама активен беше и си ужваше.Си седеше на клупа,си пиеше водичка,си пушеше цигарчиња и се караше со продавачи за десет невратени денари,бидувајќи добар економист и познавач на општите рецесивни девалвациони појави на државата и нејзиното главно парично средство.брн остави доволен впечаток за да престанам да мислам дека е не-многу паметен човек.
You passed.

А Водка веќе го сметам за Велешанец.Браво пеер,скроз ни се уклопи.Стварно ми е мило што те запознав.Одмараш луѓе пеер.Ич не си напорен.Следното идење да ти биде и тебе и на сите јасно.Ние частиме се.Дури и цигари.Првиов пат бевме у криза,ама само сега.Идниот пат се е на нас.

И ве чекаме.

Пс:Псај не дојде.Кучка.:)

Fabullous_178

Psychonautics:.
Член од
21 февруари 2007
Мислења
2.987
Поени од реакции
190
И така среќно живееја,блаблабла,дрндрндрн...
Нема многу шо да се даа коментари,пошто Рази ми ги зима речениците,и ќе испаднам плагијатор.
У глобала,Водка пеер(мора прво за тебе да напишам),цар си,нема шо,иако на почетокот мислевме дека сакаш да не тепаш.:pos2:
Али тоа беше чисто субјективно.
Испадна(како шо рече тој погоре),дека најдобро и најбрзо се уклопи у менталитетот.Многу free енергија.
Те чекаме наново у Велес.

Изгорениот(if you dont mind me calling u that:)),беше кул,можда и олдскул.Нарочито у боемските моменти со гитарата и со Трпе.Дефинитивно хипи...и помалце геј.:pos2:(се шалам,само пофални зборови).
Гижо...ќутеше.
Тој момент не ми е воопшто јасен.
Човек шо има 10000+ постови за форум,и не останал резервиран ни на една тема,а башка му е роденден...да ќути.
ОК,можда не му се свиѓаше околината,тоа може да се свати.И ја имав такви одредени периоди од по некои пола саат.
Али дечкото е добар,ќе си изрази капацитет кај и да е.
Ла Еспањола(скандилозна,спондилоза,еспиноза или како и да е).
Девојката...па и она ќутеше бе.
Али тоа шо ме изнервира е шо не сакаше да седне уопште.
Не знам шо очекуваше,ама ако планирала да одиме во некој елитен клуб(или слични институции од чии имиња ми се креваат цревата),однак,не требало да иде у Велес.
Ако има некоја поинакава причина за понашањето,ја се извинувам за мојата дебилно поставена теорија,и ја повлекувам на лице место.
Без навреда,ОК?
Страшно добро си поминавме.
Повелете и другпат.
На наша сметка.
peace

vmx

Член од
25 април 2005
Мислења
5.633
Поени од реакции
201
Се упознав со Raziel, Fabullous178 и Unholy одлични дечки искулирани и спремни за заебанции... :) :)

Ќе продужиме со соработката... SkVe Crew... :pos:

P.S. Со остатокот од форумџии се знаев... а и со тие шо не беа форумџии се упознав. :pos:

P.P.S. Спондилознааа. :pos:

PSYtisfaction

Царевата ќерка
Член од
30 јуни 2006
Мислења
3.922
Поени од реакции
527
Пс:Псај не дојде.Кучка.:)
Да се оправдам со еден краток оф-топик.
Синдикалците не ме чекаа, станале рано, ја се разбудив во 5 попладне и јебига живот. :icon_lol: Плус рекоа дека нема да идат ако нема две суштински работи, од кои една беа моите другарки, што не дојдоа. :icon_lol:
Иначе ќе дојдев јас, ееееее, патување до Велес (со воз:vozbud:) ми е една од најзабавните нешта што може да се прават. :pipi:

R

reactive89

Гостин
Конечно со Псајтисфекшн... Прво запознавање и тоа со чипс :back:

La Española

Лекот е отров!
Член од
1 февруари 2007
Мислења
1.808
Поени од реакции
556
И така среќно живееја,блаблабла,дрндрндрн...
Нема многу шо да се даа коментари,пошто Рази ми ги зима речениците,и ќе испаднам плагијатор.
У глобала,Водка пеер(мора прво за тебе да напишам),цар си,нема шо,иако на почетокот мислевме дека сакаш да не тепаш.:pos2:
Али тоа беше чисто субјективно.
Испадна(како шо рече тој погоре),дека најдобро и најбрзо се уклопи у менталитетот.Многу free енергија.
Те чекаме наново у Велес.

Изгорениот(if you dont mind me calling u that:)),беше кул,можда и олдскул.Нарочито у боемските моменти со гитарата и со Трпе.Дефинитивно хипи...и помалце геј.:pos2:(се шалам,само пофални зборови).
Гижо...ќутеше.
Тој момент не ми е воопшто јасен.
Човек шо има 10000+ постови за форум,и не останал резервиран ни на една тема,а башка му е роденден...да ќути.
ОК,можда не му се свиѓаше околината,тоа може да се свати.И ја имав такви одредени периоди од по некои пола саат.
Али дечкото е добар,ќе си изрази капацитет кај и да е.
Ла Еспањола(скандилозна,спондилоза,еспиноза или како и да е).
Девојката...па и она ќутеше бе.
Али тоа шо ме изнервира е шо не сакаше да седне уопште.
Не знам шо очекуваше,ама ако планирала да одиме во некој елитен клуб(или слични институции од чии имиња ми се креваат цревата),однак,не требало да иде у Велес.
Ако има некоја поинакава причина за понашањето,ја се извинувам за мојата дебилно поставена теорија,и ја повлекувам на лице место.
Без навреда,ОК?
Страшно добро си поминавме.

Повелете и другпат.
На наша сметка.
peace

Морав на сила да ја станам Сатори од компијутер за да ти реплицирам, а Вики е тешко да ја станеш, а човек па мене уште потешко е да ме испровоцира, ама ете напишаново ме испровоцира.

Ако не се сеќаваш вчера откако ја дадов таа изјава, незнам ни ја точно како гласеше (можеби и лошо се изразив т.е. не го кажав она што го мислев) потоа сфаќајќи дека пола од луѓето таму погрешно ќе ме разберат и се поправив- кажав дека не е работата до седењето во парк, ја обожавам паркови, велешкиот посебно, туку работата беше да прашам дали некое место тука околу со повеќе трева...
Ја да бев некоја си шмизла, немаше ни да стапнам во парк, а уште помалку да седнам на земја така, а ја дури жалев што змаинавме од паркот рано... Ако знаеш какви се шмизлите впрочем...
И не бев толку тивка... Отпрвин поназад седнавме па правев муабет со гадес оф кеос... Па после со тој дечкото Шеко... Па после и со Брн... Не дека чутев цело време- кога се почнуваше муабет кај што може да се уклучам- се уклучував... А и како што се сеќавам ти долго време и не беше в парк отидовте да јадете и слично...

За тоа колку се радував што одиме в парк прашај ги Гадес Оф Кеос и Сатори, ќе ти кажат колку бев насмеана кога одевме низ темницата во паркот :)

И ова што го напишав не е само за тебе, туку за повеќето кои како тебе ваљда судејќи по аватарот и јузерот мислат дека сум шмизла..
Не сум ни грли грл, ни пинки грл, ни шмизи грл- напротив...

Е така... :smir:

И до цело друштво вчера: НАЈФЕНОМЕНАЛНО сум поминала вчера дечки, криво ми е што моравме да заминеме со Вики толку рано , но сепак и толку беше најубаво... За импрсиите ќе си пшишам кога ќе се вратам Гостивар :pipi:

И си имам нови имињаа Ла Скандалоза и Ла Спондилоза :pos2:

Точкест

I'm Awesome
Член од
25 јануари 2007
Мислења
7.641
Поени од реакции
458
Се запознав со Членот 7....и ваљда со тифани, ама тоа член8 ми кажа:)

Kajgana Shop

На врв Bottom