*izvrshuva samoubistvo*Убаво кажа Вес поназад. Не можеш да одредуваш кој човек каков е од причина што не го познаваш доволно.
Ниту знаеш дали јас од мој новчаник вадам да дадам пари на бездомник, ниту пак јас знам за тебе.
Ебана дискографија или не, од нашите најдобра е.
И не споредувајте Мајкл Џексон со Тоше. А не ни кажувајте дека Џексон вредел повеќе. Џексон е роден во Америка, а Тоше во Македонија.
И пак ќе кажам не е феномен. Едноставно нормална реакција на луѓе кои биле (или се) малку поприврзани према некои работи.
Поназад убаво кажаа. Плукни го нашето, за сметка на туѓото. Па сега кое е патетично, не знам.
Зарем јас толку неразбирливо пишувам, што секогаш останувам неразбрана?
болдираното: најди ми причинско-последична врска меѓу првата и втората (или втората и првата реченица).
точка разно: нормална реакција не е именување на ѕвезди и појавуење по јајца и пити. Од ова господ да ми се симне (или качи) нема да ме разубеди.
точка разно бр. 2: “Едно е да се има почит, а друго е да се воздигнува обичен пејач, какви што во светот има милијарда, до ниво на секое необожавање на Тоше да се карактеризира како анти-Тоше синдром и мавање со тули на секој оној кој нема да го нарече истиот “нашиот ангел.“ - her Highness queen noodle of repeatsburg.
Дефиниција за патетично е да пробуваш да се докажеш со фанатици. Јас сум тоа, ама шо да праам.