Сончев брег

POWER-MKD

Per aspera ad astra
Член од
1 март 2008
Мислења
4.763
Поени од реакции
645
на 630км е од мене :)
здравје догодина, ќе го посетам..

само кажете цени, за смештај ..шо како? сите викат поефтино било од Охрид ..
Тоа што ќе го потрошиш во Охрид ќе го потрошиш таму, може плус 20-30 евра, нормално ако не се расфрлаш со пари.

Член од
1 јули 2010
Мислења
138
Поени од реакции
22
Јас ке одам во хотел ноќевање со појадок 20 евра плус 45 евра превоз ке ти искочи 250 евра спиење и пат,значи зборам за добар хотел 3 ѕвезди, базен итн.Приватниот смештај ти е и поефтин

bucio

Урбан индијанец.
Член од
8 јули 2008
Мислења
16.330
Поени од реакции
7.799
Сум бил еднаш како дете прв пат нудисти видов тогаш: Тато тато теткана гола е :pos::pos::pos::pos::pos::pos:.

Член од
7 јули 2011
Мислења
133
Поени од реакции
31
jas samo sto dojdov od soncev breg smestaj nie preku eden covek od tuka za 8 evra najdovme malo hotelce cisto bese ,sredeno za 8 evra bonbona,sunny beach navecer ludnica ,diskotekite vo grand bese bez pari vlez a imase happy hour so sto imas 2 pijacki a vo lazur 7 leva odnosno 210 denara i 2 pijacki nekoj diskoteki bea malce poskapi za nas standarn a hrana ,pienje vo kafic evtino a cigarite malce bea poskapi 20,30 denara :):)

Член од
14 ноември 2009
Мислења
17.326
Поени од реакции
15.580
jas samo sto dojdov od soncev breg smestaj nie preku eden covek od tuka za 8 evra najdovme malo hotelce cisto bese ,sredeno za 8 evra bonbona,sunny beach navecer ludnica ,diskotekite vo grand bese bez pari vlez a imase happy hour so sto imas 2 pijacki a vo lazur 7 leva odnosno 210 denara i 2 pijacki nekoj diskoteki bea malce poskapi za nas standarn a hrana ,pienje vo kafic evtino a cigarite malce bea poskapi 20,30 denara :):)
И како си поминуваше во Гранд?

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
а хотелчето како се викаше и јас планирам да идам ??

Мајло

B I S
Член од
22 јуни 2009
Мислења
1.594
Поени од реакции
940
Како се вика хотелот што сте плаќале 8 евра вечер? Во Сончев Брег е?

Член од
30 јули 2011
Мислења
589
Поени од реакции
246
Член од
15 декември 2010
Мислења
197
Поени од реакции
87
ова да не е http://www.youtube.com/watch?v=9hq6M-r2JVw
--- надополнето: Jul 31, 2011 12:22 PM ---
сакам да отидам сончев брег или златни песоци ама таму да најдам сместување?Ме интересура дали има таму што нудат како во охрид,дојран на самата автобуска
Брато овое во Смолjан, Родопи планина, не е на море!

Член од
23 јуни 2011
Мислења
10.341
Поени од реакции
3.847
Јас одам во петок за Равда (близо до С.Б.). Све ми е резервирано. Смештај плаќам 6 евра од кревет. Има и во Равда ноќен живот но ако сакам и поубаво, 1 лев ми е со автобус до Сончев Брег или Несебар. Ако ве интересира нешто или сакате смештај во Равда прашајте овде или на ПП. За мене исплатливо е Равда. Блиску ми се АкваПаркот и С.Б. и Несебар....

Kajgana Shop

На врв Bottom