Сончев брег

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Не знам што ви се свиѓа таму, бев годинава и не се враќам никад више. Ок е ајде, журки, пичиња, алкохол, дрога ама не е се во тоа. Барем ја не сум таков тип, секој ден искачање, спиење до 5 и пак исто. Па на крај краева тоа можам и овде да го праам, а и не знам што видовте вие што вчера сте се вратиле и сте презадоволни. Јас бев од 10ти до 20ти август и градот се глеаше дека е ван сезона, малце луѓе по дискотеките. А да не заборавам сооднос машки-женски е 90-10.

Морето сите можни минуси ги има: брановито, прљаво, со алги. Плажата песочна али затоа ветерот се грижи да дува и да не ти даде раат.

Храната бугарска исто така е за нигде, а и курвите не им се баш евтини. :D

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
RedStarFan друже си требал да прашаш како е во Сончев брег пред да идеш тамо. Ако си повеќе за морето и помирен одмор Грција ти е на 4-5 саати. Сончев брег ти е место лудница период 20јули - 10август. После тоа има многу помалце туристи. Се легнува во 5-6 сабајлето се станува 11-12 на пладне. А и секој хотел си има свој базент кој од сабајле ми беше замена за морето. И за крај, во сончев брег не се иде со женска :icon_lol:

A

Avenger99

Гостин
Да и храната не им чини,а морето-катастрофа,влегуваш во вода,излегуваш како страшило:icon_lol:.За во Лазур,тие што беа промотерите во ценарот на градот беа македонци,и тие ни кажаа за пиење за 30 лева 5 саати.И да соодносот машки према женски е сигурно 20-80 ама пак добри журки има и се наоѓа по некоја женска :D.Многу скандинавци има во Сончев Брег,слабо Украинци и Руси,тие се во Златни Песоци ваљда,скандинавците се многу ладни луге,многу.Не бев Бугарија,сакав да одам,не сум воодушевен,единствено ноќниот живот е добар и тоа што е евтино(не секаде),уште еднаш тешко да одам.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
RedStarFan друже си требал да прашаш како е во Сончев брег пред да идеш тамо. Ако си повеќе за морето и помирен одмор Грција ти е на 4-5 саати. Сончев брег ти е место лудница период 20јули - 10август. После тоа има многу помалце туристи. Се легнува во 5-6 сабајлето се станува 11-12 на пладне. А и секој хотел си има свој базент кој од сабајле ми беше замена за морето. И за крај, во сончев брег не се иде со женска :icon_lol:
Знаев јас како е, ради друштвото отидов, они напнаа за таму, женска ми дома си ја остаив :rolleyes:

Lux

Inglourious
Член од
25 октомври 2010
Мислења
1.189
Поени од реакции
888
Мексо бев последната вечер и се к*рови беше еден круг и назад во Candy. Bounce исто добро али црнциве вртеа по 5 пичке околу нив, како со магнет ги фаќаа. Iceberg на тоа забавите со блузите јако добро имаше русинки. Се успав за на забавата на брод, беше ли некој?
Курви убај ама 100лева шо се многу многу се;)
Морето немирно и алги али тоа не ми е причина за да не идам веќе таму

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
навистина оваа година август месец морето беше одвратно, такво не сум го видел одавна, јуни и јули не беше така. ова место е далеку од вашата сместување, зошто оди таму на плажа?
Во исто време на 20-30 километри на север беше така o_O

A

Avenger99

Гостин
навистина оваа година август месец морето беше одвратно, такво не сум го видел одавна, јуни и јули не беше така. ова место е далеку од вашата сместување, зошто оди таму на плажа?
Во исто време на 20-30 километри на север беше така o_O
Уште првиот ден се разочарав од морето и на плажа одевме само од 15 до 19 часот.Морето во Бугарија едноствано ама ич не го бива..

bulgarischer

Горд Б'лгарин
Член од
8 август 2010
Мислења
93
Поени од реакции
43
Морето во Б'лгарија е топ, а вас никој не ви е терал на сила да одите во 350000 ниот монстер курорт за забавление и алкохолен туризам!!
Еден совет ако сакаш убаво и чисто море оди на места кои не се преполни како С'ни Бич и не се наоѓаат на крајот на залив каде при бурно море се собира целата мизерија од морскиот тек ;) ;););)

Pat Bateman

Oh Africa, brave Africa
Член од
7 февруари 2009
Мислења
1.908
Поени од реакции
1.867
Мексо бев последната вечер и се к*рови беше еден круг и назад во Candy. Bounce исто добро али црнциве вртеа по 5 пичке околу нив, како со магнет ги фаќаа. Iceberg на тоа забавите со блузите јако добро имаше русинки. Се успав за на забавата на брод, беше ли некој?
Курви убај ама 100лева шо се многу многу се;)
Морето немирно и алги али тоа не ми е причина за да не идам веќе таму
Bounce се фаќаа ептен цури у мое време...пред 2 години :))))) сега викаш се сменило тоа?

A

Avenger99

Гостин
Морето во Б'лгарија е топ, а вас никој не ви е терал на сила да одите во 350000 ниот монстер курорт за забавление и алкохолен туризам!!
Еден совет ако сакаш убаво и чисто море оди на места кои не се преполни како С'ни Бич и не се наоѓаат на крајот на залив каде при бурно море се собира целата мизерија од морскиот тек ;) ;););)
Па тоа и ми е муабетот,веќе не одам таму,баш ради морето и донекаде храната,а за забава добра нема само во Сончев Брег ;)

fmi

Член од
1 февруари 2007
Мислења
13.039
Поени од реакции
2.270
Jaс стварно се чудам на претензиите за морето... пазете, летото врие от туристи во морето, на некои отвратно им било.
Секи воден базеjн си има флора и фауна и тоа е нормално.
Бранови имало слушам... па извинете, вие барате брана или езеро? Секи голем воден базеjн при лошо невреме има бранови...

UNKNOWN_ARTIST

Blue is the colour!!!
Член од
5 јануари 2008
Мислења
892
Поени од реакции
555
Не дека сум бил на којзнае колку места, ама од тоа што го имам искусено и доживеано, Сончев Брег не го менувам за ниту едно место. Бев пред 2 години, бев и годинава. Првата година бев некаде после 12-13 јули, годинава на 26 јули, по 10 дена и 2те години. Можам само да кажам дека првата година мислам дека имаше повеќе народ. Можеби така се погодил периодот, но како и да е, прејако поминав и двете години.
Пред се барем според мене, во Сончев Брег се оди за ноќна забава и русинки, белорусинки, украинки итн...
Годинава од 10 дена само еднаш влегов во морето, 2-3 дена спиев до 3-4 и другите по малку сончање или на кафе/пиво во Мусаи или Бедрум. А ноќите беа резервирани за клубовите низ Сончев Брег.

Мексо ќе го издвојам како место со најмногу македонци(барем во тој период кога бев и јас), значи од наши вриеше затоа и го избегавав, не дека имам нешто против тоа, но далеку поопуштена ми беше атмосферата во другите дискотеки.

Валхала - одма спроти Мексо. Можеби повеќето и го избегаваат ради тоа што навистина личи на џунгла кога ќе го погледнеш од надвор, но според мене многу добро и можеби најопуштено место од сите. Музиката лично мене ми беше врв. Мешавина на стари и нови странски хитови. А внатре германки, норвежанки, русинки, украинки и белорусинки, и тука таму по некоја бугарка.

Амиго - минатиот пат кога бев, местово ми беше врв. Идев во 11-12 и се до крај. Годинава реновиран, проширен но некако ко да го има изгубено тој шмек, ко минатата година. Последните денови од јули со народ беше тапа, па се дешава кај 2 саат и да го затворат. Дури се разочарав по шо ептен го сакав местото. После почетокот од август почна да заличува на нешто, а општо и повеќето дискотеки почнаа да се полнат.

Лазур - бев понеделнички. Знам дека го промашив денот, но навистина беше тапа. Внатрешниот дел тука таму по некој, надвор полу празно. Можеби според повеќето и најдобра дискотека таму, но мене таков впечаток не ми остави.

Боунс - помалку црнци од митата година, а некако и помалку девојки. Сепак музиката таму е на ниво секогаш.

Караоке бар - одма спроти Боунс. Се случуваше да поминеме со друштвото да испееме по некоја песна. Сепак интересно беше :) А народ, кога - како.

Викинг - лошо искуство. Премногу словаци, холанѓани прејаки плавуши но некако ептен диви ми делуваа, не расположени за дружење. Што не беше случај низ другите дискотеки кога налетував на такви.

Значи ако ви е дојдено до сончање и капење, ви ги препорачувам плажите и местата на јужниот сосед. Но ако идете со цел да ќарете по некоја девојка, или пак луди ноќни журки, во Сончев Брег немате промашај. :D

Kajgana Shop

На врв Bottom