Сончев брег

Член од
16 август 2007
Мислења
1.935
Поени од реакции
1.683
Една соба е со 3 кревети,тројца сме,по 14 евра од ден ни бараат
Најдобра варијанта ти е да платиш само превоз(50евра) и на лице место тамо да си најдеш сместување кое сигурно ќе биде доста поевтино него ли агенциски. Лани трокреветна соба за 40 лева(20евра) најдовме. И годинава на исти начин планирам.

A

Avenger99

Гостин
Најдобра варијанта ти е да платиш само превоз(50евра) и на лице место тамо да си најдеш сместување кое сигурно ќе биде доста поевтино него ли агенциски. Лани трокреветна соба за 40 лева(20евра) најдовме. И годинава на исти начин планирам.
Да ама ние одиме на 5ти а тогаш се е резервирано и за да не лутаме веќе уплативме агенциски,не е лош хотелот,има базен,кујна,фридижер,тераса..

Член од
18 февруари 2012
Мислења
1.273
Поени од реакции
930
во секое време може да најдете сместување, ама има голема веројатност да си најдете во јужниот дел насока Несебар таму е како бетонска џунгла јас во текот на денот Одам да најдам некое место, ако сте пијани може до утрото да не успеете да не си најдете штабот :)

Член од
8 март 2013
Мислења
76
Поени од реакции
103
Да ама ние одиме на 5ти а тогаш се е резервирано и за да не лутаме веќе уплативме агенциски,не е лош хотелот,има базен,кујна,фридижер,тераса..
Преку бисер пром? Не е лошо хотелчето, било тазе реновирано, но е некако многу на крај на с.б. подалеку...

A

Avenger99

Гостин
Преку бисер пром? Не е лошо хотелчето, било тазе реновирано, но е некако многу на крај на с.б. подалеку...
Да преку Бисерпром,е малце одалечено хотелчето али тоа е најевтино што најдовме пошто не сме сите со многу пари годинава..Хотелчето е со базен,тоа ми е битен фактор,бидејќи морето во Бугарија знае да биде лошо..

Член од
8 март 2013
Мислења
76
Поени од реакции
103
И ние го гледавме тоа, ама на крај испадна преку друга агенција, во Golden and Sunny Dreams, излезе околу 15 евра по човек, апартман за 4- ца со спална, дневна, кујна, трпезарија, купатило, клима, тераса се комплет Исто има и базен.

bebush

Portable Heater
Член од
4 септември 2007
Мислења
4.468
Поени од реакции
5.166
Немојте да сте се зезнале и да одите со Бисер Пром, животот можат да ви го загорчат :facepalm:.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.892
Поени од реакции
50.487
Немојте да сте се зезнале и да одите со Бисер Пром, животот можат да ви го загорчат :facepalm:.

море вреди остај ти, пола саат муабет со таа плавата со кратката коса и бев спремен да спијам и на лежалка ако треба :icon_lol:

не, рука на срце ја кога бев преку нив не подјебаа за еден хотел, ама ни сменија таму за многу подобар и поголем и све.

Anne.

~
Член од
4 декември 2009
Мислења
4.629
Поени од реакции
10.284
Колку се движи цената за приватен смештај? Беше некој годинава за да ми каже? :)
Сите ми велат дека е доста поскапено, ама никој не бил туку од муабети што слушале...

Член од
21 септември 2008
Мислења
4.021
Поени од реакции
2.513
Колку се движи цената за приватен смештај? Беше некој годинава за да ми каже? :)
Сите ми велат дека е доста поскапено, ама никој не бил туку од муабети што слушале...
pochivka.bg барај си овде апартмани можеш ефтино да најдеш само потруди се ја прехлани у блумарин бев за 7.5 евра од вечер а апартманот е со фул опрема тв клима базен, само беше малце подалеку од центар ама до какао бич на 5 мин разгледај си иначе тие се цените ке видиш одприлика околу 10 евра у просек

Kajgana Shop

На врв Bottom