A
Avenger99
Гостин
А во хотел Beatris?
на 100 метри од дома е колку пари ви сакаат за колку лица и колку соби е станот?А во хотел Beatris?
Една соба е со 3 кревети,тројца сме,по 14 евра од ден ни бараатна 100 метри од дома е колку пари ви сакаат за колку лица и колку соби е станот?
Најдобра варијанта ти е да платиш само превоз(50евра) и на лице место тамо да си најдеш сместување кое сигурно ќе биде доста поевтино него ли агенциски. Лани трокреветна соба за 40 лева(20евра) најдовме. И годинава на исти начин планирам.Една соба е со 3 кревети,тројца сме,по 14 евра од ден ни бараат
Да ама ние одиме на 5ти а тогаш се е резервирано и за да не лутаме веќе уплативме агенциски,не е лош хотелот,има базен,кујна,фридижер,тераса..Најдобра варијанта ти е да платиш само превоз(50евра) и на лице место тамо да си најдеш сместување кое сигурно ќе биде доста поевтино него ли агенциски. Лани трокреветна соба за 40 лева(20евра) најдовме. И годинава на исти начин планирам.
во секое време може да најдете сместување, ама има голема веројатност да си најдете во јужниот дел насока Несебар таму е како бетонска џунгла јас во текот на денот Одам да најдам некое место, ако сте пијани може до утрото да не успеете да не си најдете штаботНајдобра варијанта ти е да платиш само превоз(50евра) и на лице место тамо да си најдеш сместување кое сигурно ќе биде доста поевтино него ли агенциски. Лани трокреветна соба за 40 лева(20евра) најдовме. И годинава на исти начин планирам.
Преку бисер пром? Не е лошо хотелчето, било тазе реновирано, но е некако многу на крај на с.б. подалеку...Да ама ние одиме на 5ти а тогаш се е резервирано и за да не лутаме веќе уплативме агенциски,не е лош хотелот,има базен,кујна,фридижер,тераса..
Да преку Бисерпром,е малце одалечено хотелчето али тоа е најевтино што најдовме пошто не сме сите со многу пари годинава..Хотелчето е со базен,тоа ми е битен фактор,бидејќи морето во Бугарија знае да биде лошо..Преку бисер пром? Не е лошо хотелчето, било тазе реновирано, но е некако многу на крај на с.б. подалеку...
Немојте да сте се зезнале и да одите со Бисер Пром, животот можат да ви го загорчат .
Провери пп .Да објасниш зашто?
Немојте да сте се зезнале и да одите со Бисер Пром, животот можат да ви го загорчат .
pochivka.bg барај си овде апартмани можеш ефтино да најдеш само потруди се ја прехлани у блумарин бев за 7.5 евра од вечер а апартманот е со фул опрема тв клима базен, само беше малце подалеку од центар ама до какао бич на 5 мин разгледај си иначе тие се цените ке видиш одприлика околу 10 евра у просекКолку се движи цената за приватен смештај? Беше некој годинава за да ми каже?
Сите ми велат дека е доста поскапено, ама никој не бил туку од муабети што слушале...