Сонови, толкување на сонови

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Еци и Сатори,ме навлековте признавам.Ама Форумов толку споро влече,што немам живци сега да пишувам,па пола саат да чекам.Ќе напишам утре, што мислам јас за тоа што на вас ви се случува.
Не се плашете,сосема е нормално,се е во ред со вас,ништо лошо не се случува со вас.:)

JeCILaDy

Move Away
Член од
18 април 2006
Мислења
2.350
Поени од реакции
22
А што значи да ти се скрши нокт ????

Lucifer

Devil in a females body
Член од
7 мај 2006
Мислења
300
Поени од реакции
1
Jas veke petti pat sonuvam mosne voznemiruvacki son,bar jas taka go dozivuvam...Imeno od nigde se naogam pred ogledalo cela crna i oci krvjosani so glavata nadolu,vo eden moment poglednuvam vo ogledaloto,se ezam,pocnuvaat da me lazat mornici i stiskam tupanici i ogledaloto se krsi...sekogas e isto samo sto posledniov pat mi prodolzi...odkako se skrsi ogledaloto,edna ogromna srca me probode direktno vo srce i osetiv mnogu realna bolka...odma po probodot ripnav od krevet ko budala i seuste me bolese.
Iskreno ne veruvam vo vidovitost i sl sranja(grubo da se izrazam)ama po nekoj osnov,smetem deka sonistata pokraj toa sto se takanarecen filter na mozokot,moze i da se proizvod na sekojdnevieto,vnatresni stravovi ili samiot govor na podsvesta...Obicno ne se "zamaram" so snista ama ova veke pocna da me zamara mene i ne mi e jasen voopsto a i mnogu voznemiruvacki deluva,posle toa sekogas sum budna do sabajle,mi kreva adrenalin i nemozam da zaspijam i da sakam(a sakam veruvajte).
Ak mozit help e dobrodojden!Pozdrav,Lucy!

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Огледалото обично е сигнал на длабоко размислување за самата. Кршењето на истото значи дека сакаш да разбиеш една стара слика за себе, можеби слика што ја имаат другите за тебе. Тоа што те боде срчата од огледалото значи дека не си доволно сигурна дали сакаш да се промениш на тој начин дека треба уште време за такви промени...

Следниот! :)

Член од
6 јули 2005
Мислења
2.932
Поени од реакции
9
Ај бе глупави соништа вој е само за Сиси. Прееска си легнувам да дремнам малце у најголемата жештина и коа некој глупав сон ми се разврте, сум ја сонувал мојата бивша виртуелна ориѓанка како ми се уклучила на мИРЦ и целата била лута и навредена оти не сум се запознал и не сум отишол на кафе со нејзе додека сум бил таму. Само се чудам од каде у сонот дознала дека сум бил у ОриТ. :raz: Сиси ќе те молам за тумачење, кажи ми шо може воа да значи.

N

NeMiRnA

Гостин
Jas se osekam mn bezveze posle sonot vcera,koa i go kazav na baba mi pocna da se kiseli i mi vika gluposti sonuvas,ne ti kazuvam ajde,a sekogas mi kazuva.Sonuvav kako sum se setala so nekoj moj drugar tipot prv pat u zivot go vidov u son,ama toj imal kuce volcjak i sme go setale i toa pokraj grobista nekoi i kucevo bas onaka druzeljubivo i odednas neznam pocna da skoka kako da si igra,jas deka se plasam na jave od kucinja pocnav da se plasam i vo sonot i padnav dole i kucevo togas me napadna pocna da me grize,"drugarov"pocna da go trga ama toa nekako epten silno se trgase i skokase i nesto interesno u sonot bese sto nosev jakna zimska,a vremeto ne bese tolku ladno.
TE MOLAM BIBIKA HELP MN BEZ VESE SE OSEKAM A ZNAM DEKA E NESTO LOSO,obicno znam sto znacat ama ova mn me maci nemozam da go protolkuvam:(

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Да те прашам Немирна. Дали во фамилијата или во блискиот круг пријатели имаш силна машка фигура? Не мислам само во физичка смисла силна. :)

S

Sith_Lord

Гостин
Сонував дека палам џоинт. И дека сум требал да одам за Охрид. И што сега?

Sith

NaTaLi

BabaSera pod Ste4aj
Член од
22 април 2006
Мислења
1.061
Поени од реакции
17
A sto znacat beli ogromni pudlici (pogolemi od mene) da te sledat niz cel son ?? :nesum:

N

NeMiRnA

Гостин
Bada Bing! mislis na licnost koja mi ima nekakvo vlijanie vo zivotov i sl rab.Da imam i toa dve takvi licnosti,mislam ako se raboti u toj kontekst

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Тоа ти е кучето. Другото нека ти помогне некој друг. :)

Bada Bing!

шшшшшш
Член од
14 јули 2006
Мислења
2.671
Поени од реакции
114
Пробувам да бидам добар а ти вака. Не можам да ти толкувам сон ако не знам ни 3 основни работи за тебе. Ме сфаќаш? :)

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
NeMiRnA напиша:
Jas se osekam mn bezveze posle sonot vcera,koa i go kazav na baba mi pocna da se kiseli i mi vika gluposti sonuvas,ne ti kazuvam ajde,a sekogas mi kazuva.Sonuvav kako sum se setala so nekoj moj drugar tipot prv pat u zivot go vidov u son,ama toj imal kuce volcjak i sme go setale i toa pokraj grobista nekoi i kucevo bas onaka druzeljubivo i odednas neznam pocna da skoka kako da si igra,jas deka se plasam na jave od kucinja pocnav da se plasam i vo sonot i padnav dole i kucevo togas me napadna pocna da me grize,"drugarov"pocna da go trga ama toa nekako epten silno se trgase i skokase i nesto interesno u sonot bese sto nosev jakna zimska,a vremeto ne bese tolku ladno.
TE MOLAM BIBIKA HELP MN BEZ VESE SE OSEKAM A ZNAM DEKA E NESTO LOSO,obicno znam sto znacat ama ova mn me maci nemozam da go protolkuvam:(
Ќе запознаеш,или веќе си запознала некое ново машко лице,за кое незнаеш ништо. Ќе излезе дека типот не ти е баш пријател,а згора на се ќе те вози,се нешто ќе ти биде нејасно и непознато во врска со него.Малку дури и ќе се плашиш од типацот.И во право си.
Не е добронамерен.Ќе те нападне и тоа подло и планирано,ќе те трефи во слаба точка,бидејќи ти ја знае.Ќе те бутне од нозе,што од непријатно изненадување,што од непријателството, што отворено ќе го покаже.Потоа, ќе глуми лудило,дека он уствари сака да ти помогне и бла..бла..
Ќе ти достуди на душата од непријатноста што ќе ти ја предизвика. Биди внимателна со непознати дечки, кои ти се претставуваат како пријатели.Еден од нив ќе ти наштети!!!
Брзо ќе помине,но ќе се разочараш,не само во него,туку во пријателството воопшто.

Нема врска со фамилијата!!! А се сложувам дека станува збор за јака машка фигура.На прв поглед,од доверба.

Kajgana Shop

На врв Bottom