Сонови, толкување на сонови

АуРоРа

Засекогаш
Член од
15 мај 2005
Мислења
1.109
Поени од реакции
15
CakNoris напиша:
Јас во ова не верувам. А и не е за верување. Според мое мислење велам дека сите луѓе го сонуваат она што го мислат или она што го доживеале или ке го доживеат. А ти дека си се возела со мајка ти и сестра ти во колата, а немаш сестра (тоа што мајка ти не знае да вози е поприфатливо), е не можам стварно да поверувам. Може некој???
Не вервам ни јас,дај некој стручен оти уште ваква глупост немав сонвано.А и башка не памтам сонови никогаш,значи овај мора да е јако битен.Дај некој стручен нека се јави

Manga

Golem alat
Член од
21 април 2006
Мислења
7.750
Поени од реакции
5.003
Dali moze nekoj da mi kaze sto znaci da sonuvash ... otvoren prozorec i drvja vo pozadina ..toa go sonuvav

Член од
28 јуни 2006
Мислења
403
Поени од реакции
0
а шо значи да го сонуваш бучко како на клоци го исфрлаат од штабот на сдсм?синоќа сонував тоа.дали ќе ми се оствари?ако знае некој нека пише една PVT.многу ми е важно да знам оти кладен сум со пола град за оваа работа.

asterix_m

Регулатор
Член од
19 април 2006
Мислења
2.765
Поени од реакции
33
bacilo напиша:
а шо значи да го сонуваш бучко како на клоци го исфрлаат од штабот на сдсм?синоќа сонував тоа.дали ќе ми се оствари?ако знае некој нека пише една PVT.многу ми е важно да знам оти кладен сум со пола град за оваа работа.
Мечтаење дур си буден

S

Sagan

Гостин
bacilo напиша:
Si se kladel a?
Na shto?

Биди сигурен дека Бучко нема да се повлече од водството во СДС(БЈР)М. Не во наредните година и неколку месеци. Ако си се кладел дека ќе го предаде водството на Шикерова:poss: или на Лејди Дипломатија:pos2: , обавезно го губиш облогот!!!

Член од
3 јуни 2006
Мислења
228
Поени од реакции
0
koj znae da protolkuva odma da kaze.
sonot bese vaka
ja i moite naj drugarki ivana i blaga
se spremavme da ideme nakaj prilep.i doaga policija i mene mi vika deka sum licela na nekoja sto ukrala neso od nekoj dukan i sakaa da me stavat u kombe i nie pobegnavme za prilep.koa stignavme u prilep ideme kaj edni devojcinja i praime muabet
i posle eden sat ni doaga policija i me obvinuvaat deka sum prostitutka i me pokazuvaat na slika(me slikale dodeka sum stoela so niv).
taka policijata cel den ne bara i na drugarka mi blaga i teknuva da se javi kaj eden covek taksist i da se vratime u sk
zs tuka stanuva zustro.dodeka blaga ni kazuva za covekot se pojavuva eden tip i ni vika ja ke ve vratam u sk sea ke mi dadete pari za bileti i utre se cekame na istovo mesto i trgnuvame vo osum casot.se snaogaem za prespivanje iako policijata seuste traga po nas,odime sabaljeto na mestoto za da trgname tipot ne izmamil.
posle 3 sati go naogame na edna ulica i pocnuvame po nego da trcame.........
tolku od sonot se razbudiv i premnogu bev udisana mislam deka srcevo mi cukase so isto tempo i slednive dva sati.
vsusnost sonot prestavuva brkanje.
i e najglupiot son so sum go sonuvala.
ako znaete pomagajte

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
Аманда,да те прашам нешто?
Што си направила,или се спремаш да направиш, а знаеш дека не смееш и не е дозволено????
Потсвеста сама ти покажува,како во твојот систем на вредности се „казнува” тоа.
И не бегај,застани,никој не те брка. Ако си згрешила,да си жива и здрава,се се решава и поправа.

Член од
29 мај 2005
Мислења
2.216
Поени од реакции
41
АуРоРа напиша:
Jaс па сонував дека сме напраиле сообраќајка со мајка ми и со сестра ми,ама никој не бил повреден.Е сега целата иронија е во тоа што мајка ми не знае да вози, а немам сестра...И ај сеа...И нормално сме излегле сите 3 од кола неповредени и знам дека во тоа сонот имаше многу снег и во него сме се слупале...
Ако знае некој да ми го објасни ова алал да му е
Тоа што си била во кола (брзо превозно средство),покажува дека некаде или кон нешто,страшно ти се брза.Нестрплива си. Ја бираш мајка ти да вози (иако не е возач),затоа што во неа имаш доверба и од неа очекуваш да ти помогне, да ја достигнеш целта што побрзо.
Вадиш сестра во сонот,како поткрепа, поддршка (која очигледно ти е потребна).
Сообраќајка,односно слупувањето во снег (ладно,бело),значи дека и на сон си свесна, дека тоа што го посакуваш е недостижно,ладно,и дека нема да ти успее.
Ќе ти биде неразбирливо,исто како сонов,зошто е невозможно и ќе ти биде ладно и непријатно од сознанието.

Бидејќи сте сите живи и здрави,не се секирај,тоа е само твоја мисла,на која потсвеста во симболи, се обидела да ти даде одговор.
Не барај помош,џабе е.Не брзај,за да не се слупаш.Имај трпение,за да не ти студи на душата.:):)

KaiTekk

R&B boy
Член од
17 март 2006
Мислења
1.045
Поени од реакции
22
во последно време само сонувам една личност како ја гледам.... тоа се повеќе сонови повеќе ноќи само се повторуваат едноставно неможам да ја изнесам од мозокот се обидувам но самиот ум несака да ја отфрли. Што да правам, да идам на бајачки или?

N

NeMiRnA

Гостин
kako planinarce da prasam sekoja nok ist film se kacuvam i se kine jazeto i pagam,mnogu mi e vaznooo plis nemozam da go protolkuvam sama

Член од
16 јули 2006
Мислења
312
Поени од реакции
4
NeMiRnA напиша:
kako planinarce da prasam sekoja nok ist film se kacuvam i se kine jazeto i pagam,mnogu mi e vaznooo plis nemozam da go protolkuvam sama
po moite filozofii, vnimavaj da ti prodadnat nekoj stremzi sto dolgo vreme si g imala (kacuvanjeto na planinata) oti mn tesko ke ti dojde (kinenjeto na jazeto i padot).

С

Сатори

Гостин
Според Фројд

NeMiRnA напиша:
Според Фројд секој сон е исполнување на некоја желба.Е сега цела таа филозофија има смисла, размисли на кој начин ти добиваш со тоа или размисли за можноста да ставаш друга личност на свое место...

Infra

Мојот Пастир
Член од
26 ноември 2005
Мислења
141
Поени од реакции
2
Manga напиша:
Dali moze nekoj da mi kaze sto znaci da sonuvash ... otvoren prozorec i drvja vo pozadina ..toa go sonuvav
Дрвјата се состаноци, а прозорецот нови видици. Пошто е отворен, и пошто дрвјата се у позадина, значи: добри вести во врска со некој состанок.

Член од
8 јули 2006
Мислења
173
Поени од реакции
2
Јас сонував како сестра ми ми купила две 1/4 бурек со сирење и беше мноооогу вкусен ама после едни почнаа да ме бркаат сакаа да ме убијат и после не се сеќавам!!
Што тоа значи?

Kajgana Shop

На врв Bottom