Mladite? Da e samo do niv, ama imas i magarinja veke, familijarni luge, koi bile tinejdzeri 2001. godina i sekoj od niv so minimalno kognitivni kapaciteti bi trebalo da znae so kogo zivee i so sto si ima rabota. No ne, dali e sve otideno u kurac u pametot, ili daden gazot pod kirija i samo blowjob ima, za nekoi sabanski promisli vo nivnite glavi, stvarno ne znam.
Sedime so moja generacija, drugar dobar, mozam da kazam megu pobliskite, kolega od rabota voedno ama od sosema drug sektor, kaj eden drug drugar, ucesnik vo 2001. godina, znaci branitel, od Resen. Resencanecot ne moze organski da gi podnese, bukvalno. I doaga "bratot" ljop niven kolega i drugar od nigde nikade a ustvari trebase samo nie da bideme ama ovie da ti se druzele na redovna baza po kuki stanovi se sobirale kovid bese togas, ae nema veze ke isterame vecerta nekako si vikam, ima pivo ke bide labavo. Togas bea aktuelni, mislam deka bese posleden protest na sipcive za podrska na ubijcite od Smilkovsko, otprilika pred 3 godini ako ne gresam. I sipoto nesto pocna da zbori okolu situacijata namesto da kulirame kako sto ni bese plan i zelba, i znaev deka se zaeba vecerta uste koga usta otvori poznavajki se sebe, i vika tuka pred nas 5 dusi ( i 2 koleski od kaj niv od rabota, najdolen covecki/zenski sljam sto postoi ) kao "abe da ti ebam policija i drzava", i gi pljuka site, demek ne mu davale on da protestira, im pustile solzavec, kamenuvale policija, Veljanovski gi ubil decata, tipicni proseravanja. Bukvalno serese pred nas, domakinot branitel vo negov sopstven stan mukla, drugarov blizok isto mukla maca pojela jezik, i normalno jas se zapaliv ko i sekogas kazav sto imam da kazam ja rasipav vecerta i si stanav i si zaminav sam oni ostanaa, podobro otkolku da si ebeme mater tuka, zasto taka ke zavrsese. Togas prv pat me vikna na druzba drugarcevo so niv zaedno komplet i nikad vise
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
Kako samo me glease koga zborev, mislam svetot deka mu go srusiv sto izleze pred "bratot" kakov drugar imal
![Насмевка :) :)](/styles/default/xenforo/smilies/smile.png)
- vo toj niven meur na sozivot vo koj duvaat.
Ne ni sakam ni ocekuvam da me vikaat, ni na samo ni nikako, i da ti kazam krajno sum razocaran od lugevo sto go sitnaa gazot za saka jada nekoi povolnosti (sabanski veruvaj) vo zivotot. No toa nema da me spreci da go kazam toa sto go mislam pa ako saka neka e i djabe cel zivot da go pravam toa.