Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
25 март 2012
Мислења
8.621
Поени од реакции
5.259

Toj najjakiot, prviot, sto ke gazese star covek, gleate kako se prevospitava so eden poteg, odma se vraka na fabricki podesuvanja i avtomatski kurcot ljoptarski go snema. Isto i so drugite dvajca, svaka cast za deckoto. Ali i nasle kade da se kurcat, na Hrvatite, ne mozele popogresno da izberat.

Toj lepotanot misli ova na tatko mu avlijata, ke vozi kade sto ne se vozi. Ista prica sekade so niv, ama bas sekade.
Не ЗнАемЕ кОнТекСт, можеби старецон е тешко болен и стои како бандера во сред улица.

Пола од ударците му се од позади или нормално е ова кај каурската култура...
Автоматски споено мислење:

Џабе сереш, за овие убијциве од линковите смртна казна јавно треба на тв да се стрелаат.

Разликата е што вие убивате народ за високи цели, религија, територија и слично. Сите овие убиства погоре се од луѓе кои се познавале или биле во роднински врски за разлика од Шипото кој тепа Каур за најголем христијански празник.+

ВИЕ не ги ни пријавувате убиствата вакви тоа е општо познато. Имам клип од Арачиново како за крвна одмазда му удираат секира во глава пред Маркет доаѓаат го прибираат дечкото со секира во глава и никому случјава е некаде септември/октомври ништо ни на вести ни на тиме.мк
Вие да казните некого :pos: :pos: :pos:
Мијалков милиарди бе искраде, намести цела војна и цела недела не стоеше во затвор.

Подобро албанците што прават отколку вие што глумите држава, затворите ви се полни со немакедонци.

Член од
30 јули 2014
Мислења
5.520
Поени од реакции
18.368
Не ЗнАемЕ кОнТекСт, можеби старецон е тешко болен и стои како бандера во сред улица.

Пола од ударците му се од позади или нормално е ова кај каурската култура...
Ne e del od ljoptarskata mudjahedin kultura barem, pa da se soberat 10 na 1 i da go izbodat i ispukaat, deckoto sam im podeli na site trojca po eden boks i gi posra zelkite, tolku bese.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.621
Поени од реакции
5.259
Ne e del od ljoptarskata mudjahedin kultura barem, pa da se soberat 10 na 1 i da go izbodat i ispukaat, deckoto sam im podeli na site trojca po eden boks i gi posra zelkite, tolku bese.
Не е на арно сатисфакцијата што ја чувствуваш, некој кој не ве знае што миољубиви сте ќе мисли имате насилни нагони.

За тепање видовме пред некое време со видео снимка како човек колабиран го удиравте во глава до смрт. Да немаше видеоснимка сигурно ќе беа земени од улица неколку десетина албанци.

Види бе каква страна направиле. Еден пост за Македонија еден за Русија, кажете кој член е админ да не се мачам да анализирам текстови.

Hrvatite neli se ILIRI? Neli bevte drugarcinja so niv?
Пријателски боксерски меч било ова, сега само што зборев со локалниот оџа, џабе свршија фашистиве.

Последно уредено:
Член од
16 април 2014
Мислења
7.353
Поени од реакции
11.805
Незнам дали забележавте, после првиот ТУПАН што го доби овај на четириколкава, го снема во остатокот од видеото. Класична мафиоза мислам. Исто така и тој вториот со жолто зелените шорцеви што скокна во одбрана, опинаше и попи 2 тупани и одма назад патиките. Еден бокс и ги среди, им ја одзеде агресивноста.

пунтер

betfair trader
Член од
21 март 2011
Мислења
5.523
Поени од реакции
9.394
да му ебеш матер, таква е реалноста, градиме едно опшество, нешто вие ќе купите од нас, нешто ние од вас, работите се движат во прав правец, едно опшество да го биде.

Член од
10 септември 2016
Мислења
9.333
Поени од реакции
19.028
Незнам дали забележавте, после првиот ТУПАН што го доби овај на четириколкава, го снема во остатокот од видеото. Класична мафиоза мислам. Исто така и тој вториот со жолто зелените шорцеви што скокна во одбрана, опинаше и попи 2 тупани и одма назад патиките. Еден бокс и ги среди, им ја одзеде агресивноста.
Отвори ги оние акции од 2001 по тетовските и кумановските села, или Планинска бура од 2007 па и Диво Насеље, и следи им ги фаците, по уплашени и помирни луѓе не си видел никаде во светот, страшно е како се мирни кога само малку ќе видат опасност.

Vanlok

deus ex machina
Член од
30 мај 2009
Мислења
26.468
Поени од реакции
35.189
Свашта, сонародников на Дарди ај што е турист туку земал со постар човек се расправа. Наместо да заврти окулу него овој земал ќе го гази. Реакцијата беше во одбрана на загрозениот, а оној што го ѕвекна може и некој син/близок да му бил на стариот. Или само совесен сограѓанин.

Која друга реакција кога гледаш дека ќе го изгазат човекот.
Сите насилници заслужуваат ваква културна размена. Ваљда тоа е контекстот што „не сме го знаеле“.

Бонус, еве го видеото. Не се срамете да постирате ваков пример за соживотот меѓу „Илирите“.

Staufer

Драган Богдановски
Член од
17 јануари 2008
Мислења
16.594
Поени од реакции
22.323
Ke go pamtat odmorot po puknatite nosevi. Milina.

PROROKOT

Ќе ме биде...
Член од
16 февруари 2022
Мислења
5.194
Поени од реакции
5.408
Отвори ги оние акции од 2001 по тетовските и кумановските села, или Планинска бура од 2007 па и Диво Насеље, и следи им ги фаците, по уплашени и помирни луѓе не си видел никаде во светот, страшно е како се мирни кога само малку ќе видат опасност.
Не е толку во прашање опасност, туку ситуација во која кога „брачата„ пред себе ќе видат сила која не можат да ја совладаат па пред истата таа сила стануваат не само мирни, туку и послушни и поданички настроени...

Член од
14 август 2006
Мислења
45.369
Поени од реакции
84.606
Toa e. Затоа Хрватска и Србија имаат држави, а ние имаме албански газди, на кои им плаќаме струја, даноци, а за нив законите не важат.

Кога ќе сфати народов дека таа состојба се гради 20 години, во кои владејат СДСМ, ВМРО и ДУИ, со амин на Кале, тогаш можда ќе почне да се менува нешто.

Член од
27 октомври 2017
Мислења
673
Поени од реакции
963
Колку и да не поднесувам мрсулмански мајмуни, сепак овде Хрватот ќе го јаде. Ќе полежи затвор и ќе плати неколку иљадарки отштета.

Член од
20 јули 2014
Мислења
3.370
Поени од реакции
8.946
Да беше Фиромјанин тој во црното, ќе ја решаваше ситуацијата стоејќи на страна упатувајќи молби и комплименти, додека тројцата му маваат заушки и го понижуваат стариот...

Kajgana Shop

На врв Bottom