Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
30 август 2024
Мислења
134
Поени од реакции
637
Да да, од вашите протести не може да се движи низ улиците.
Ама важно им посакувате најлошо и ги колнете.
Вие осуденик за злосторство врз цивили од меѓународен суд бе уште го величите.
Не те разбирам искрено што сакаш да кажеш.

Прво, не протестираат, туку марш има. Логиката позади собиров е да слушнат обвинителство и судство дека имаат проблем во системот. Па и протест да го наречеме, поентата е дека македонците не протестираат ЗА ДА ГО ИЗВАДАТ убиецот од затвор, туку да најдат начин да го средат системот кој е трул. Додека вашите, излегоа со Исис знамиња и уште мал број такви неразбирливи знамиња на протест против убијци на деца за време на еден од најголемите Христијански празници.

Потоа излегоа да протестираат против банда која направи скоро војна по 2 пат во оваа држава која ве запослува и не ве тера да одите на работа. Пари ви дава, живот ви дава. Да ти ебам изродот.

Би кажал дека не си ми јасел, ама потполно те разбирам. Си го браниш своето. Ама тоа е разликата, што ние не браниме психопати што возеле 130 и убиле девојче. Безразлика дали е наш или ваш. Крив е.

Член од
6 ноември 2024
Мислења
517
Поени од реакции
865
@StaffOne, не протестираа против, туку даваа поддршка на исламски терористи, кои денес се нарекуваат насилни екстремисти. Ова за децата што ни ги убија во очи Велигден.

Требаше тогаш да ги преобратиме и пратиме при Господа во вечен мир.

• Ми се допаѓа
Reactions: A__
Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.918
Поени од реакции
40.873
Криминал кај каурите?
Нема шанси...
Мусле глупо, ела да ти дадам џиза затоа што сум неверник, али од оваа што ми е собрана на стапов.

парва

errorhead
Член од
12 јуни 2014
Мислења
3.887
Поени од реакции
21.771
Криминал кај каурите?
Нема шанси...
Абе шкуртону глуп.
Знаеш која е разлика измеѓу нас и вас?

Ми за овакфи работе смо реткост.Дешава се,не викам не.А и одма ке осудимо и ке сакамо правду.

Куде вас нон стоп се дешава некој да дила или да вози и гази људи по улице како луд.
А на сфе тој, ви како племе најгандно и најпримитивно на сфет.Ке сакате слободу за било какф и да е убица,дилер,терорист, или што и да е.Еднотавно сте такфи.
Нај нај негатиф у сфак поглед кд е у питање човечка интелигенција,социјализација,култура или слично.

Ви сте много испод девети Дантеоф круг.

Ви сте можда тој што не треба да постои,ви шиптаpи и сфи муслимани укупно на сфет,за да на раат си функционира едно мулти природно идеално општестфо.

Kajgana Shop

На врв Bottom