joooj ljoc na godinata... moze i decenijata
joooj ljoc na godinata... moze i decenijata
Па тоа и јас го велам. Исто како Бугарите кои зборуваат словенски јазик, кој нема врска со бугарскиот, кој бил туркиски, така и вашиот јазик (ѓухa шќипe) нема врска со кавкаскиот албански кој бил кавкаски.Albaniа e латинско именување, таму немаат поима за тоа име, па и овдешната Албанија е латинско именување, никогаш албанците не се именуваа себеси albanian.
Кавкаска Албанија имаат јазик кој нема врска со индоевропските.
Што има врска тој пример?Србите, и воопшто сите Словени мислам, освен Македонците, за Германците велат Немци (неми, кои не умеат да зборуваат, немтури), па не гледам Германија да прави некои драми околу тоа, ниту пак некој мисли дека Германци и Немци се два различни народи.
Дека без кечето шиптaрско.
Знам, именуван е по пејачката Ена Веко, која можеме да ја видиме тука без прслук, со оцртани брадавици, со камел тое, со сите марифети уште пред своето време и пред денешните евтини старлети и инстаграмџики.Вековен термин?
Знаеш ли што значи вековен?
Лелеј како ме потсети,нема кој го немаше шилено на оваа у тоа време.Пичкетина врхунска у тие времињаЗнам, именуван е по пејачката Ена Веко, која можеме да ја видиме тука без прслук, со оцртани брадавици, со камел тое, со сите марифети уште пред своето време и пред денешните евтини старлети и инстаграмџики.
Него слушај сега. Ај да биде поинтересно да ја гледаме утакмицава кога ќе биде во некоја кафана уз чварки и Вранец.
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Јас ќе навивам за мојот, ти за твојот (не, не можеше погеј од ова да звучи). Кој губи, плаќа кафана. После ќе летаме орли на Скендербег, ќе направиме селфи, ќе ја аплоудираме тука сликата и ќе го крашнеме серверот со сообраќај толку што ни 10 Бидиковци месец дена нема да го оправат. Ќе мораат да го напуштат Ксенофоро и да се вратат на Вордпрес како во 2005-та. А, шо викаш?
sto ljubov ke bese ova so godini go kanis u kafanaЗнам, именуван е по пејачката Ена Веко, која можеме да ја видиме тука без прслук, со оцртани брадавици, со камел тое, со сите марифети уште пред своето време и пред денешните евтини старлети и инстаграмџики.
Него слушај сега. Ај да биде поинтересно да ја гледаме утакмицава кога ќе биде во некоја кафана уз чварки и Вранец.
- YouTube
Enjoy the videos and music that you love, upload original content and share it all with friends, family and the world on YouTube.www.youtube.com
Јас ќе навивам за мојот, ти за твојот (не, не можеше погеј од ова да звучи). Кој губи, плаќа кафана. После ќе летаме орли на Скендербег, ќе направиме селфи, ќе ја аплоудираме тука сликата и ќе го крашнеме серверот со сообраќај толку што ни 10 Бидиковци месец дена нема да го оправат. Ќе мораат да го напуштат Ксенофоро и да се вратат на Вордпрес како во 2005-та. А, шо викаш?
Српски тајни служби во обид да ги оцрнат албанците.Според патници на летот, мажот со крупна конституција кој изгледал дека најверојатно е пијан или под дејсто на дрога, почнал многу гласно да вика околу половина час пред да почне постапката за слетување. Тој прво го вознемирувал патникот на седиштето пред него, па човекот морал да се премести понапред во авионот. И покрај опомените од кабинскиот персонал, мажот продолжил да вика. Кога стјуардесата го најавила слетувањето и побарала патниците да останат врзани на своите места, тој станал и почнал да оди низ авионот при што се соблекол гол до појас. Тогаш патниците видно се вознемириле, а децата почнале да плачат. Стјуардесата преку разглас ги повикала да бидат смирени, а мажот продолжил да оди низ авионот и кога дошол во задниот дел, почнал да удира по седиштата и конечно седнал.
Да не ве чуди. Напиша некој во темата за Wizzair дека во летовите од Скопје до западна Европа све можеш да видиш освен нормални луѓе.ПАТНИК СЕ СОБЛЕКОЛ ГОЛ ДО ПОЈАС И ВИКАЛ „УЧК“ НА ЛЕТОТ ОД БРИСЕЛ ЗА СКОПЈЕ, ПРИВЕДЕН ВО ПОЛИЦИЈА - Сакам Да Кажам
Патник се соблекол гол до појас, викал „УЧК“ и агресивно ги вознемирувал патниците на денешниот лет на „Визер“ од Брисел […]sdk.mk
ПАТНИК СЕ СОБЛЕКОЛ ГОЛ ДО ПОЈАС И ВИКАЛ „УЧК“ НА ЛЕТОТ ОД БРИСЕЛ ЗА СКОПЈЕ, ПРИВЕДЕН ВО ПОЛИЦИЈА
Српски тајни служби во обид да ги оцрнат албанците.
Не ми одговори дали знаеш што значи вековен но ти простувам заради спотов.Знам, именуван е по пејачката Ена Веко, која можеме да ја видиме тука без прслук, со оцртани брадавици, со камел тое, со сите марифети уште пред своето време и пред денешните евтини старлети и инстаграмџики.
- YouTube
Па можеби и биле српски тајни служби, човек со крупно тело од Косово мора да е србин.ПАТНИК СЕ СОБЛЕКОЛ ГОЛ ДО ПОЈАС И ВИКАЛ „УЧК“ НА ЛЕТОТ ОД БРИСЕЛ ЗА СКОПЈЕ, ПРИВЕДЕН ВО ПОЛИЦИЈА - Сакам Да Кажам
Патник се соблекол гол до појас, викал „УЧК“ и агресивно ги вознемирувал патниците на денешниот лет на „Визер“ од Брисел […]sdk.mk
ПАТНИК СЕ СОБЛЕКОЛ ГОЛ ДО ПОЈАС И ВИКАЛ „УЧК“ НА ЛЕТОТ ОД БРИСЕЛ ЗА СКОПЈЕ, ПРИВЕДЕН ВО ПОЛИЦИЈА
Српски тајни служби во обид да ги оцрнат албанците.
Пааааа...сега, за „брачата„ нема енергетска криза (арчат струја на Македонска сметка), нема екомонска криза (не плаќаат даноци), така ш‘о друго им преостанува, освен да отпочнат со решавање на најбитните и егзистенцијалните прашања во „севернава„, а тоа се, што друго, ако не: јазикот (албански), територијата (Македонската, секако) процентите, коефициентите, индексите, платите (не заработените), квотите и сл...Прегледај го приврзокот 350158
Политичката партија БЕСА најави покана до сите партии на Албанците за заедничка средба за да се разговара за измените на амандманот 5 од Уставот што БЕСА ги бара, односно да се смени формулацијата „јазикот кој го зборуваат 20 проценти од граѓаните“ со „албански јазик“.
Еве ги шовинистичкиве копилиња пак. А да се собереа еднаш за енергетската криза, за економската криза? Ама куче дај му прст, рака ќе ти одземе. Во Швицарска и Немачка не смеат да им писнат, а овде само курчење и изигравање газда. Ама кога за дегенерици Македонци како што кажа Диле кои гласаат за сдс и дпне наместо за некои партии кои ќе речат не на шиптаризација, малку е ова...
Прегледај го приврзокот 350158
Политичката партија БЕСА најави покана до сите партии на Албанците за заедничка средба за да се разговара за измените на амандманот 5 од Уставот што БЕСА ги бара, односно да се смени формулацијата „јазикот кој го зборуваат 20 проценти од граѓаните“ со „албански јазик“.
Еве ги шовинистичкиве копилиња пак. А да се собереа еднаш за енергетската криза, за економската криза? Ама куче дај му прст, рака ќе ти одземе. Во Швицарска и Немачка не смеат да им писнат, а овде само курчење и изигравање газда. Ама кога за дегенерици Македонци како што кажа Диле кои гласаат за сдс и дпне наместо за некои партии кои ќе речат не на шиптаризација, малку е ова...