Соживотот во Македонија

• Креатор на темата Macedon1um
  • Време на започнување
Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607

Aфганите у ваш дел да бидат, за друго ќе се договориме.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.165
Поени од реакции
11.938

Aфганите у ваш дел да бидат, за друго ќе се договориме.
Ако ги земат и северџаните тогаш може. За Анон ќе се договориме, иако забавен дечко ми изгледа.

Член од
14 август 2006
Мислења
45.368
Поени од реакции
84.607
Ако ги земат и северџаните тогаш може. За Анон ќе се договориме, иако забавен дечко ми изгледа.
Па баш у таа мрачна џихадистичка реалност, таму, ќе им треба забавен дечко кој идеолошки се поклапа со нив.

• Љубов
Reactions: A__
Член од
3 септември 2010
Мислења
6.643
Поени од реакции
9.256
Па баш у таа мрачна џихадистичка реалност, таму, ќе им треба забавен дечко кој идеолошки се поклапа со нив.
Кои биле соработници на САД од Авганистан што ќе дојдат кај нас? Паштуни, Таџици, Хазари или Узбеци?

Член од
1 јули 2020
Мислења
1.799
Поени од реакции
8.551
Кои биле соработници на САД од Авганистан што ќе дојдат кај нас? Паштуни, Таџици, Хазари или Узбеци?
Таџиците, Хазарите и Узбеците сменија страна и уште кога тргнаа талибанците со офанзивата они први им се приклучија. Ако нешто доаѓа тука тоа ќе биде еквивалентното на северџани. Никола Димитров, Борјан, Билјана, Чомовски, Најчевска, итн... стока натоварена на авиони и оставена овде. Секако измешана тука таму со некој војник педофил како Али Ахмети, ретардоси како Стојанче, итн..

Член од
3 ноември 2009
Мислења
6.944
Поени од реакции
41.098

Кога ќе ви речат, абе не се сите исти, има и од нив добри, покажете им го видеово од козоебачов. Секој ебан албанец у државава го дели истото мислење како овој урдаров и никој не може да ме убеди во спротивното.

A__

Супер модератор
Член од
16 март 2005
Мислења
5.165
Поени од реакции
11.938
Кога ќе ви речат, абе не се сите исти, има и од нив добри, покажете им го видеово од козоебачов. Секој ебан албанец у државава го дели истото мислење како овој урдаров и никој не може да ме убеди во спротивното.
Брзо учат македонски јазик ова талибаниве бе

Член од
12 јануари 2015
Мислења
2.473
Поени од реакции
4.628
Само што влегов на темава сакав да го постирам овој идиотов. Ако не сите, 95% се исти и треба да се протераат од државава. Или па ние да се иселиме, бидејќи се неподносливи. И кога им објаснувам на странци за ситуацијата тука со овие индијанциве, не им се верува што им зборам.

Член од
1 март 2021
Мислења
338
Поени од реакции
758
Блгарско гражданство исклучи телефона и дом да та њама од северенфиром. Или седи таму пуши курови на УЧК и талибани, биди слејв.

Член од
25 март 2012
Мислења
8.621
Поени од реакции
5.259

Па не се исти, останатите сме погрди од овој бе...

Kajgana Shop

На врв Bottom