ма не,
Ако ги земат и северџаните тогаш може. За Анон ќе се договориме, иако забавен дечко ми изгледа.![]()
Движењето „Илирида“ со кампања за "Федерализацијата како решение за Македонија“ - Expres.mk
„Потребно е да има автономно владеење на Албанците. Албанските политички партии не успеаја да ги исполнат барањата на Албанците, кои бараат трансформирање на постојното Собрание на Македонија во дводомен Парламент.“ – изјави д-р Зеќир Кадриу од раководството на Движењето „Илирида“, по...www.expres.mk
Aфганите у ваш дел да бидат, за друго ќе се договориме.
Па баш у таа мрачна џихадистичка реалност, таму, ќе им треба забавен дечко кој идеолошки се поклапа со нив.Ако ги земат и северџаните тогаш може. За Анон ќе се договориме, иако забавен дечко ми изгледа.
Кои биле соработници на САД од Авганистан што ќе дојдат кај нас? Паштуни, Таџици, Хазари или Узбеци?Па баш у таа мрачна џихадистичка реалност, таму, ќе им треба забавен дечко кој идеолошки се поклапа со нив.
Таџиците, Хазарите и Узбеците сменија страна и уште кога тргнаа талибанците со офанзивата они први им се приклучија. Ако нешто доаѓа тука тоа ќе биде еквивалентното на северџани. Никола Димитров, Борјан, Билјана, Чомовски, Најчевска, итн... стока натоварена на авиони и оставена овде. Секако измешана тука таму со некој војник педофил како Али Ахмети, ретардоси како Стојанче, итн..Кои биле соработници на САД од Авганистан што ќе дојдат кај нас? Паштуни, Таџици, Хазари или Узбеци?
Брзо учат македонски јазик ова талибаниве беКога ќе ви речат, абе не се сите исти, има и од нив добри, покажете им го видеово од козоебачов. Секој ебан албанец у државава го дели истото мислење како овој урдаров и никој не може да ме убеди во спротивното.
Само што влегов на темава сакав да го постирам овој идиотов. Ако не сите, 95% се исти и треба да се протераат од државава. Или па ние да се иселиме, бидејќи се неподносливи. И кога им објаснувам на странци за ситуацијата тука со овие индијанциве, не им се верува што им зборам.
Тргни се од Кале да не ти ебам сфеКоја е песната што оди во позадина на оваа типична автохтонска фаца?
Па не се исти, останатите сме погрди од овој бе...
Кога ќе ви речат, абе не се сите исти, има и од нив добри, покажете им го видеово од козоебачов. Секој ебан албанец у државава го дели истото мислење како овој урдаров и никој не може да ме убеди во спротивното.