Така е. Но вака само сака да се заштити као ете јас сум поразличен од овие а ништо не превзема по тоа прашање освен патриотиски ставови на интернет и изјави и осудување на другите. Историјата не памети кој што кажувал туку кој што направил.Епа, коалициони партнери беа со Груевски.
На пример, да изврши притисок врз коалициониот партнер, знамето на Албанците да има барем минијатурна вексиколошка разлика со знамето на реп. Албанија. Но, не. Побитни се директорските места, па затоа сме денес единствена земја која пред своите институции вее знаме на туѓа држава. Да каже, излегувам од коалиција, ако не се смени тоа.
Можам и уште да ти набројувам што можел да бара од Груевски, али он ќутеше. Знаеме зашто. Денес, коа не е на власт може што кур сака да збори, али ние го знаеме неговиот молк за овие работи дур беше на власт.
Џабе, и дома во двор да им го изградат ќе им требаат каури доктори да ги лечатУ косово нака им го изградат, да не се мучат навака да идат.
Стварно, ја знае некој локацијата?А кај уствари ќе го прават новиот клинички?
Vidi znaci Albanec po ke ti pomogne od nas nie sme kleti ne pomaga makedonceto(у живот не помогнал ако нема интерес за него, секој Македонец шо му помогнал го заебал и вика добар човек-будала човек)Sho ima vrska nekka ima doktori dane lecat,a deka ke bide centaro shoe bitno?Tetka mi skrsi ja rakata albanec doktor stavi i gips,sekoj den javuvashe se da ja prasha kako e,site sne luge od krv i meSso.Albanci neka se doktorite neka e i na granicata so kosovo shoe problem toa ako ne lecat tia doktori kvakitetno?
Па ни они не се будали да дадат шиптаpи да ги лечат, ја на љочка доктор не би му доверил нокти да ми исече а не па да ме отвара.Џабе, и дома во двор да им го изградат ќе им требаат каури доктори да ги лечат
Dont push it.Да си отвориме една ваква тема, ептен ни тргнаа форите
FantastikoТурчин албанофил?
Doğani?