Совршен подарок за жената

Член од
26 април 2005
Мислења
1.691
Поени од реакции
45
Најоригинален поклон што го добив од дечко ми за прошлата нова година, плејстејшн 2, со образложение прехиперактивна си, вака барем од време на време ќе бидеш мирна.
Немора да е голем поклон, се радувам многу на ситници кога знам дека одвоил време да размисли што би ме направило среќна и би ме израдувало.

Мишелинка

расол
Член од
19 мај 2006
Мислења
3.449
Поени од реакции
385
Јас сакам се:)
Сериозно, се радувам на било каков подарок, кога знам дека е даден од срце (фак, колку клише реченица е ова:)).
Сакам цвеќиња, сакам чоколади, сакам Лаш топка за бањкање (њаааам), сакам книги, абе се сакам...:)
А да, еден од посаканите подароци е од друагар кој во очигледе договор со типците кои свиреа вечерта - се качи и ми ја отпеа и отсвире песната која знае дека ја обожувам и после тоа ми подари цд:)

Ece

*Sunshine*
Член од
7 јули 2006
Мислења
2.567
Поени од реакции
47
Не постои совршен подарок за жената, бидејќи сите имаме различен вкус, ама еве ќе кажам што јас највеќе сакам да ми подаруваат.
Некои интересни обетки (или златни, или тиркизни, може во сите бои, не е важно дали ќе бидат кратки или долги, секакви носам), нараквици, ланчиња... значи се од накит.
Друга опција, некој убав парфем, интересна шнола, венче, или пак интересна ташничка.
Тоа највеќе би сакала јас да добијам за подарок, за другите жени не знам.
Јас не пребирам многу подароци, бидејќи ги обожавам, што и да се, ама кога веќе кажувам што би сакала највеќе, би сакала нешто од тоа што набројав.

Член од
5 мај 2008
Мислења
38
Поени од реакции
1
Sovrsen podarok za zena, barem za mene, e toj so e odbran samo za nea... Znaci da i odgovara.i ne mora da bide kojznae so, samo da se dade na pravilen nacin. Sepak bitno e da se obrne vnimanie vo izborot,a za tie so neznaat so da podarat na zena cveketo e odlicno resenie :)

StormAngel

Stormology
Член од
22 јануари 2005
Мислења
5.059
Поени од реакции
244
Sto i da e, samo da e najubavo od site. :)
Zenite i podarokot...dve sosema razlicni poimi.

Nego ozbilno, znaat li zenite sto navistina, ama navistina sakaat kako podarok, i zosto toa ednostavno ne go kazuvaat, pa idat so recenicata:
Mene se bi me usrekilo, samo od srce da e.

Ajde de, od srce mozebi ne e, ama od dzeb, toa sigurno.

Вештица

love&reason
Член од
2 јануари 2009
Мислења
1.524
Поени од реакции
856
многуууууууууу цвеќиња. Не едно, некако само е. Орхидеи особено

пак цвеќе, ама во саксија. Ова е некако посимболично (тука е секој ден да ти мириса и да те разубавува и да те потсеќа секој ден на човекот)

оригинал ЦД (тој што ќе ми купи оригинал од Louis Armstrong мислам цел живот ќе го сакам:pipi:

накит -само на блиска личност (што значи НЕ бижутерија, оваа личност вреди повеќе). Еден скромен сребрен привезок или алка вреди повеќе од 10 пластични обетки

книга- ама со содржина

и добро вино во комбинација со добро чоколадо

girlll

§įмθπŞ ďª φΪШ
Член од
28 јануари 2007
Мислења
3.418
Поени од реакции
111
Абе незнам вака општо.. Али јас најмногу сакам чоколадни поклони :pipi:

Mädchen

Smile
Член од
31 мај 2006
Мислења
1.571
Поени од реакции
38
Како и повеќето што рекоа: цвеќе,пармеф и книга.Останатото зависи од самата девојка/жена.Секоја има различен вкус,ама мислам дека овие три работи ги сака секоја жена,посебно цвеќе.

IKO_MC

I'll Shit On You .!.
Член од
8 ноември 2008
Мислења
369
Поени од реакции
14
Правосмукалка или џогер по избор:wink:

Gohan

I (L) Fußball
Член од
14 февруари 2009
Мислења
420
Поени од реакции
14
Edno cveke :smir: i eden baknez :back: toa e najubavo. :)

kod

Член од
2 април 2008
Мислења
1.113
Поени од реакции
86
Часовник
Марама
Алка
Ташна
Накит