Совршен подарок за жената

BlaCk FiRe

`Going NoWhere`
Член од
21 март 2008
Мислења
637
Поени од реакции
18
Зависи колку ќе заслужи ... :) :)

Обично :

Класика :smir:

*pumpkin*

addicted to blue
Член од
28 август 2008
Мислења
716
Поени од реакции
23
најубав подарок е цвеќето, нема жена која не сака цвеќе:smir: потоа чоколади или бонбониера, накит, добар парфем, миризлива свеќа.....се зависи од вкусот....јас најмногу им се радувам на марамите и свеќите!!!

Член од
2 септември 2007
Мислења
2.155
Поени од реакции
176
Цвеќе... не дека не е убаво, ама е далеку од совршен подарок за жената. (Жената :pos:) Букет убаво цвеќе ќе и се допадне на секоја, ама нема никого да импресионира. Најлесно е да се купи убаво цвеќе. Бар цвеќари на секој чекор има.
Грижливо одбран подарок во зависност од вкусот на девојката е совршениот подарок. Пампкин сака свеќи, Грллл сака чоколадо, некоја сака книги, мене ми е совршен подарок добар парфем и така тоа. :pipi:

babydol

Copy...
Член од
15 јули 2008
Мислења
1.561
Поени од реакции
92
Нема совршен подарок за нас жените секогаш нешто ке ни фали и никогаш нема да ни е доста од подароци:back:

ηιкσlα

ılılı Сакам Зеленко ılılı
Член од
27 февруари 2009
Мислења
173
Поени од реакции
4

Сурпрајс :)

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623
Цвеќе, чоколадо, меченце, добра книга/добар филм или билети за нешто што одамна посакувам да идам - ништо не би ме израдувало како ова. Кај мене во втор план доаѓаат накитот, парфемите и козметиката.

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
Kofa so voda , dzoger i krpa za brisenje prasina ili static duster ( seedno ) . Mislam deka sekoja zena ke bide voodusevena od ovie mali , no znacajni pokloni.

p.s Zaboraviv + 2 l zejtin , najsoodveten e Brilijant :smir:

@cool@

Η Μακεδονία δεν είναι Ελληνική
Член од
2 јуни 2007
Мислења
23.601
Поени од реакции
27.114
Цвеќе, чоколадо, меченце, добра книга/добар филм или билети за нешто што одамна посакувам да идам - ништо не би ме израдувало како ова. Кај мене во втор план доаѓаат накитот, парфемите и козметиката.
nishto znachi od nakitot -hmmmmmmmm :raz:
pa duri ni vakov ????
chudno hmmmm

mene lichno- ne bi mi prechelo devojkata da mi podari neshto vakvo - rado bi go nosel :wink:

PokerFace

I'll never be the same..
Член од
30 март 2009
Мислења
1.212
Поени од реакции
623

MiloBilderce

Bukake anyone ?
Член од
7 ноември 2009
Мислења
1.238
Поени од реакции
70
nishto znachi od nakitot -hmmmmmmmm :raz:
pa duri ni vakov ????
chudno hmmmm

mene lichno- ne bi mi prechelo devojkata da mi podari neshto vakvo - rado bi go nosel :wink:
Ona so nakitot na klitot i penisot .. Koa se se pleskas , poveke ke mu ja misles na nakitot otkolku na sexot ebago :baeh: Mislam pari vrede , te mu se desi nesto :)

Onaka za gledanje da , dobro stoi ali na klit , ne sum ljubitel na nakit na penis .
Prakticno , jok .

Kajgana Shop

На врв Bottom